bombala tansel bombala
Printable View
bombala tansel bombala
67500 - 68000 aralığında iyi tepişecekler gibi:)
Bu aralığı biraz daha açarsak, 67400-68100 olur:) fazlada açmamalı.
[quote=unlimitted;193026]Larossian abi, kocaoğlanda bir değişiklik var mı? alda mı hala?[/quote]
Longda duruyor hala:DYa beni yakacak yada ben onu.:..:
[quote=Astatin;193027]bombala tansel bombala[/quote]
ne bombalıyor ya? tavuk mu bombalıyor?
bık bııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkk :D:D:D:D:D
[quote=Larossıan;193031]Longda duruyor hala:DYa beni yakacak yada ben onu.:..:[/quote]
Üstat,
Nacizane fikrim adını değiştir onun,kocaoğlan ayu dur, o ne halt ediyor....boks.
hadi ba abicim..toplantım var...düş şöyle 66xxx lere de tutalım şortları..yoksa toplatı öncesi kapatmak zorunda kalacağım..baksana toplantıya giden(kenim), yemeğe çıkan(ben), dışarı çıkan (kuin), fix menü servis yapıyor pala sonra..üwwww
[quote=EMEKDAR;193035]Üstat,
Nacizane fikrim adını değiştir onun,kocaoğlan ayu dur, o ne halt ediyor....boks.[/quote]
Vardır bir bildiği boş değil namıısz.:)
garanti yatırımın ın son 3000 malının maaliyeti muazzam
[quote=Astatin;193037]hadi ba abicim..toplantım var...düş şöyle 66xxx lere de tutalım şortları..yoksa toplatı öncesi kapatmak zorunda kalacağım..baksana toplantıya giden(kenim), yemeğe çıkan(ben), dışarı çıkan (kuin), fix menü servis yapıyor pala sonra..üwwww[/quote]
asti seni severim bilirsin,sen iste sana günahımı bile veririm :D içimden bi ses pala takacak diyor .dng
LONG a mı SHORT a mı...yani bilmiyorum ama %100 eminim takacak :D:D:D
nasıl analiz ettim asti piyasayı? :D
daralttın beni pala..ful şortlarımın büyük kısmını 68000 ortlama ile kapattım..1/5 şort duruyor..275 de treyiling istopları yazılı....350 puan daha aldık..günlükte 600 pıvn etti...sevolasın pelam
Takarsada stopları yerleştirdik bakalım.
[quote=TÜRKOĞLU;193042]asti seni severim bilirsin,sen iste sana günahımı bile veririm :D içimden bi ses pala takacak diyor .dng
LONG a mı SHORT a mı...yani bilmiyorum ama %100 eminim takacak :D:D:D
nasıl analiz ettim asti piyasayı? :D[/quote]
valla ben bugün 600 pıvanımı daktım..kalan pozisyonda 275 den stoplansa da 100 pıvan karla kapanacak... daha PALA ne takarsa taksın ortama..ben daktım ya PALA ya...:D:D
fikrimi sorarsan bence d ekapanışa doğru büüyk bir dakış olacak...:..::..:
kaçtım toplantıya...belki 4 de belki daha erken bir arada görüşürüz