-
Kal geldi yine, kısa devam, büyük düşüş başlasada kurtulsak şu dar hareketlerden.
Sıfır işlem devam, [B]dereyi geçerken yosunlu taşa basma [/B]demiş atalarımız:) pala yosunlu taşları shortçuların önüne önüne çekiyor, ama dereyi geçecek shortcular olacaktır:) saygılar.
-
[quote=Astatin;193057]Gaddar Bey,
Rahatsız oluyorum ama bu tür cümlelerinizden:mad::mad::mad: DÜn gece ne güzel yedi düvele karşı long long kardiş kardiş oturuyorduk.. ne şimdi böyle long bi havalar falan:p:p
(SS ile farklı pozda olmaktan rahatsız oluyorum:D:D:D)..[/quote]
Valla artık bende SS ile aynı posda olmaktan rahatsızlık duymaya başladım. Ama disiplin üüüüüwwwww
-
[QUOTE=unlimitted;193059]birkaç zamandır dikkat ediyorum, hemen hemen aynı noktalardan hemen hemen aynı yönde pozisyon alıyoruz. stoplar elbette tarzla alakalı...
pariteler sanırım bunda etkili. aynı şeylere bakıyoruz gibime geliyor.:)[/QUOTE]
Ben aslinda sadece Eurúsd`ye bakiyorum, büyük periyotlarda bile olacaklari biliyor...
Stoploss ise aslinda benim yumusak karnim. En cok hatayi stoploss belirlerken yapiyorum, bir türlü oturtamadimüüü
Yani benim stoplarimin pek tarzi yok:((
-
[COLOR=red]bu kadar sert vermenın nedenı bu olsa gerek...İMF ye karşılık kapatma davası haberleri......[/COLOR]
AK Parti'ye kapatma davası açılıyor mu?
Başsavcı Yalçınkaya'nın cevabı...
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, ''Her parti için kapatma davası açılıp açılmayacağı kendi fiilleriyle ölçülür. Bunu partiler zaten hisseder'' dedi.
Yalçınkaya, Yargıtay Birinci Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Orhan Uzgören için Yargıtay'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, AK Parti hakkında yeni bir kapatma davası açılacağı yönünde iddialar bulunduğunu hatırlatması üzerine Yalçınkaya, her parti hakkında soruşturmanın mümkün olduğunu, soruşturmaların gizli yürütüldüğünü söyledi. Yalçınkaya, ''Her parti için kapatma davası açılıp açılmayacağı kendi fiilleriyle ölçülür. Bunu partiler zaten hisseder'' dedi.
Telefon dinlemelerine yönelik incelemenin hangi aşamada olduğunun sorulması üzerine Başsavcı Yalçınkaya, incelemenin devam ettiğini, henüz herhangi bir sonuç alınamadığını belirtti.
Yalçınkaya, bugün bir gazetede, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin ile görüşme yaptığına ilişkin haber yer aldığının hatırlatılması üzerine, haberin ''yanılgı bir haber'' olduğunu, gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Bumin ile görüşmekten onur duyacağını ifade eden Yalçınkaya, söz konusu görüşmenin gerçekleşmediğini kaydetti.
AA
-
Büyümenin büyüsü,......hokus pokus,.......
-
[QUOTE=selçuklu;193058]5 dk graf .. :o:o:D:D:D
[IMG]http://img532.imageshack.us/img532/1459/adszpq.png[/IMG][/QUOTE]
kahve için teşekkürler..köpüklü olsun:D
-
[quote=thracian;193064][B]Ben aslinda sadece Eurúsd`ye bakiyorum[/B], büyük periyotlarda bile olacaklari biliyor...
Stoploss ise aslinda benim yumusak karnim. En cok hatayi stoploss belirlerken yapiyorum, bir türlü oturtamadimüüü
Yani benim stoplarimin pek tarzi yok:(([/quote]
enteresan, benim de tek bakmadığım parite diyebilirim. :D
-
coni büyürse parasıda buyür, değerlenir, hep beraber büyürüz, hokus pokus olur,.....
illllllüzzzzyon olur,........
kötü veri ise deeeeepppppreeeeesssssyooonn olur, dolare her durumda dötü kurtarır,.............
-
-
[quote=SaNCaKTaR;193065][COLOR=red]bu kadar sert vermenın nedenı bu olsa gerek...İMF ye karşılık kapatma davası haberleri......[/COLOR]
AK Parti'ye kapatma davası açılıyor mu?
Başsavcı Yalçınkaya'nın cevabı...
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, ''Her parti için kapatma davası açılıp açılmayacağı kendi fiilleriyle ölçülür. Bunu partiler zaten hisseder'' dedi.
Yalçınkaya, Yargıtay Birinci Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Orhan Uzgören için Yargıtay'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, AK Parti hakkında yeni bir kapatma davası açılacağı yönünde iddialar bulunduğunu hatırlatması üzerine Yalçınkaya, her parti hakkında soruşturmanın mümkün olduğunu, soruşturmaların gizli yürütüldüğünü söyledi. Yalçınkaya, ''Her parti için kapatma davası açılıp açılmayacağı kendi fiilleriyle ölçülür. Bunu partiler zaten hisseder'' dedi.
Telefon dinlemelerine yönelik incelemenin hangi aşamada olduğunun sorulması üzerine Başsavcı Yalçınkaya, incelemenin devam ettiğini, henüz herhangi bir sonuç alınamadığını belirtti.
Yalçınkaya, bugün bir gazetede, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin ile görüşme yaptığına ilişkin haber yer aldığının hatırlatılması üzerine, haberin ''yanılgı bir haber'' olduğunu, gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Bumin ile görüşmekten onur duyacağını ifade eden Yalçınkaya, söz konusu görüşmenin gerçekleşmediğini kaydetti.
AA[/quote]
Yazmayım diyorum,dayanamıyorum...
Yahuu kardeşim,kapatma davası açsalar ne açmasalar ne ......
11 üyenin 10 suçlu bulduda ne oldu...
Kapanmayacak diyen kafir paralarımızı aldı...dapdazlak bıraktı bizi ortada..
Daha neler diyecemde,demiyorum.a....
-
[QUOTE=selçuklu;193058]5 dk graf .. :o:o:D:D:D
[IMG]http://img532.imageshack.us/img532/1459/adszpq.png[/IMG][/QUOTE]
süper yorum patron.. fincanın kulpu da çok güzelmiş..+.
-
düşmeyen borsa..çıkar..bilmiyomusunuz..hehhe..