[QUOTE=mbm;27219]sistem aldaydı..
dow açılışı için kısaldık.. sadece bir kaç kademe alttan fırsat verdide..yapamadık..
ben 475 den uzadım tekrar.. nasip........[/QUOTE]
senın gecen yazdıklarını yapacaklar, gapa yer açıyorlar...
Printable View
dow açılışı için kısaldık.. sadece bir kaç kademe alttan fırsat verdide..yapamadık..
51750 dediğim seviye şimdi 51700-900 arasına tekabül ediyor....
bu aralıgın, kabaca 52000 üzeri kapanış yönümüzü yukarı çevirir tekrardan...
kişisel görüş.......:)
51750 dediğim seviye şimdi 51700-900 arasına tekabül ediyor....
bu aralıgın, kabaca 52000 üzeri kapanış yönümüzü yukarı çevirir tekrardan...
kişisel görüş.......:)
[QUOTE=teo;27220]senın gecen yazdıklarını yapacaklar, gapa yer açıyorlar...[/QUOTE]
bu sefer sistemdeyim...:D
sabah gapla sat versin.. kısalırız bizde.....:)
dow kritik yerde. hoşuma gitmiyor.. burayı geçemezse salarlar aşagı...
ama öncelik vadeli grafiginde ve aldayız... gece için dowa iyi bakmak lazım.....
[QUOTE=teo;27220]senın gecen yazdıklarını yapacaklar, gapa yer açıyorlar...[/QUOTE]
bu sefer sistemdeyim...:D
sabah gapla sat versin.. kısalırız bizde.....:)
dow kritik yerde. hoşuma gitmiyor.. burayı geçemezse salarlar aşagı...
ama öncelik vadeli grafiginde ve aldayız... gece için dowa iyi bakmak lazım.....
belirttiğim gibi 40900 çalıştı, 50700 longlarla devam, dowda hafif geri çekilme sonrası yukarı hareket bütün hafta. Sevgiler.
belirttiğim gibi 40900 çalıştı, 50700 longlarla devam, dowda hafif geri çekilme sonrası yukarı hareket bütün hafta. Sevgiler.
nasıl dümen yapacaklarını iyice şaşırdılar, Kardeşim madem 51.800'e gidecektin, 10 gündür dow artıyor daha önce aklın neredeydi de, Dow düşerken çıkmaya çalışıyorsun.
nasıl dümen yapacaklarını iyice şaşırdılar, Kardeşim madem 51.800'e gidecektin, 10 gündür dow artıyor daha önce aklın neredeydi de, Dow düşerken çıkmaya çalışıyorsun.
[QUOTE=follow;27159]test surusu yaptigim sistemim son bir kez yukari atak diyor 51.700 civarlarina ama NASIL OLACAK BU PIYASA ILE ANLAMIS DEGILIM BENCE PIYASA COK GUCSUZ DURUYOR EGER 51.700 CIVARLARINA ATAK YAPABILIRSE(SAHSEN BENIM UMUDUM YOK :) ) BU SISTEMI TEYID ETMIS OLURUM.sakin bana inanarak islem YAPMAYIN SORUMLULUK KABUL ETMEMMMM !!!! BU MESAJI YAZDIGIM SIRALARDA VADELI 50.850 SEVIYESINDE.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27162]eger bu sistem calisirsa TARIH YAZAR.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27201]bende asagi diyordum ancak sistem oyle demiyor .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27204]ben kacar 51.700 olunca geri gelirim.Bol kazanclar.[/QUOTE]
ne demisiz en son ?? 51.700 olunca geri gelirim demisim herkese selamlar !
[QUOTE=follow;27159]test surusu yaptigim sistemim son bir kez yukari atak diyor 51.700 civarlarina ama NASIL OLACAK BU PIYASA ILE ANLAMIS DEGILIM BENCE PIYASA COK GUCSUZ DURUYOR EGER 51.700 CIVARLARINA ATAK YAPABILIRSE(SAHSEN BENIM UMUDUM YOK :) ) BU SISTEMI TEYID ETMIS OLURUM.sakin bana inanarak islem YAPMAYIN SORUMLULUK KABUL ETMEMMMM !!!! BU MESAJI YAZDIGIM SIRALARDA VADELI 50.850 SEVIYESINDE.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27162]eger bu sistem calisirsa TARIH YAZAR.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27201]bende asagi diyordum ancak sistem oyle demiyor .lelele[/QUOTE]
[QUOTE=follow;27204]ben kacar 51.700 olunca geri gelirim.Bol kazanclar.[/QUOTE]
ne demisiz en son ?? 51.700 olunca geri gelirim demisim herkese selamlar !