kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
Printable View
kolay gele sistem hala long, 68100 den aldıklarım sahibine gitmiş 400 den daha erken olmasını bekliodum 2 saatte gelmiş bu noktaya...ekran izleyemedim allahtan piskopat vob...
Histemim 68.500 geçilebilirse bugün 70.000'in üzerinde kapanış olacak demeye başladı... Öğleyin yediğim birşey mi dokundu ne.... :p
[quote=selçuklu;193126]kim patlatmış ampulu... tahminim ya asteton patron ya ekskali patlatmıştır çekirdek çiterken ... :D:D:D[/quote]
sen merak etme selçuklu patron, ampulü değiştirdim ben.
petrol uçtu, birazdan "siz ne bekliyonuz lem" der [B]herşeye[/B]...:..::..:
-teyze
-efendim?
-rujunu sürmeye başla,geliorum öpmeye:)
ülem bu py ruh hastası olmuş fdjı bak bize bak.:..:
[quote=BOSNALI;193118]525 ile hemen arkandayım hacı :)) yıkmazlar orayı tek kalemde hehe ama suanda 700 olması gerekirdi ya neyse bakcez artık..[/quote]
coniye gelirler oraya, yönümüz belli artık, 65 belli oldu, burada tek imf le kaldırabilirler, o dündü, mikrofon olayı,...... bu gün mikrofona üflüyorlar, ses ses diye,...1 , 2 ses ses, üff, üff, ses,....
usd/ytl ben düşeceğim diyor.. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:
sıkıntılı bir hava hiç hoşlanmadım.
[quote=Cerphin;193136]usd/ytl ben düşeceğim diyor.. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:[/quote]
bu pala bir şortcuları bir longcuları baştan çıkarıyor..sonra ikisinin de başını eziyor:..::..::..: naapcaz "o" nu;)
savcı abime söledim, 65 den sanık bu ne zaman alacan dedim, valla eli kulağında, bu gün yarın binecem ensesine dedi, 65 çok büyük suç dedi, çok ceza alır dedi,.....
hulalalalalalalala...sağ komayın..(SAZAN ın laptopunu tek parça istiyorum..ona dokunmayın..ehu..he)..üwwwwwww
[quote=zozo;192626]başlıyacam dowun yükselememesine ve vobun düşememesine :mad:[/quote]
değiştiriyorum başlıyacam dowun düşememeisne ve vobun yükselememesine correlation lenn:mad: