-
[quote=Cerphin;193136][B]usd/ytl ben düşeceğim diyor[/B].. dolar çıkarken iplemeyen borsa, dolar düşerken de iplemeyebilir orası da ayrı tabi..:..:[/quote]
en son bu mesajı yazdığında 36 saat bekle sonra gör doları demiştim.
şimdi yine diyorum. :..::..:
-
AYU marşı; (RUS AYUSU BABINDA, Kızıl Ordı Korosu)..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NWIZ1XA8f2s[/URL]
-
[quote=Astatin;193140]hulalalalalalalala...sağ komayın..(SAZAN ın laptopunu tek parça istiyorum..ona dokunmayın..ehu..he)..üwwwwwww[/quote]
Waayyyy. Bi dur. Oturup anlaşalım. Vurma, ah uh.
Herşeyi güzellikle halledebiliriz.
Ganimetten 1/10 veriyim anlaşalım.
-
[quote=zozo;193141]değiştiriyorum başlıyacam dowun düşememeisne ve vobun yükselememesine correlation lenn:mad:[/quote]
Ne güzeldi eski günlerde değil mi... Çok değil, 3 ay önce VOB'un FDOW'u kademe kademe takip ettiği günler bilirim...
-
[QUOTE=Astatin;193138]bu pala bir şortcuları bir longcuları baştan çıkarıyor..sonra ikisinin de başını eziyor:..::..::..: naapcaz "o" nu;)[/QUOTE]
naapcaz bilmiyorum..:p
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:
-
68.275'ten tekrar LONG...Saatliklerden biri AL'a geçti digeri ise oku son anda geri çekti terbiyesiz... :) Azimliyim,bu gün kendi tek günde en fazla terse gelme rekorumu kıracagım... :) Ama çok sakinim,stres var panik yok... :) Sonunda yönü yakalayacagım...Bol kazançlar...
-
525 maliyete gel iade edeyim pala.:..:
-
[quote=Cerphin;193148]naapcaz bilmiyorum..:p
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:[/quote]
Deliyle uğraşılmaz cerphin.:::
-
lö kararsız...hımm..cum a için normal..
-
67.000 de stoplosum var yanarsa yanar.
-
[quote=Cerphin;193148]naapcaz bilmiyorum..:p
forum ahalisi toplanıp bi köşede kıstırsak pala'yı işe yarar mı acaba..:..:[/quote]
Bence bilgisayarının IP numarasını öğrenip ekranına IMF'le ilgili sahte haber gönderelim. Onun bize uyguladığı taktiklerin aynısını ona karşı kullanalım.. Anlasın bakalım nasıl bir hismiş tüm teknik analiz metoları çıkacak derken piyasanın şelale yapması... :)
-
bu cnbc- e maç anlatır gibi anlatıyor, bu süslü gacıları, inönüye çıkar zorlanmadan maç anlatırlar vallaha, evet top, laross ta, laross indiyi gördü, indiden sazana sazan dalgaları saymaya başladı, sayıyor, sayıyor ve gooooooollllllll,.....