Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, Think twice. .kom
Printable View
Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, Think twice. .kom
size dolare diyorum trend diyorum, sis hala ağayı tenhada, bu gün güzeldi mesala, ben dün beklediydim bunu, olmadı, bak leblebi de dedi, 1.4850 e belik görür, buralardan olmuşlardan doplayın, atın sepete, bu mal değilki, para, dolaşımdaki para, tl de deyil, buhar olsun, ülkeside büyüdü, dümenden, avroda e artık sıra sende dedi, e hökümette düşmesinden yana deyi, 34 milyar dolar, ödemelerden kaybetmiş, yani 100 dolara, 134 dolar ödemiş, büyüyemessem hiç ödeyemem diyor, e bankacıda bunu bekliyor, kıpraşsında faizden kar yazyım diye, çünkü bankacılık yok bizde, devlete borç ver, al faizi bu bankacılık oluyo, bide dünyada bir numara ha, bir dönemde conilere terör kursu veriyoduk ne hale geldik, bu da öter yakında, kıprıs tökezlerse, ermeni diğerleri uzun iş,.. daha ne diyim yani,......
Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü
[quote=sazan;193171]Astatinim,
16:21'de plan execute edilecek. (Saati ayarlandı). Son Şans, Think twice. .kom[/quote]
bizim sp leri de 16:22 de execute edeceğiz demek....
Son yarım saattir yazdıklarımı ciddiye alan varmıdır bilmiyorum ama,
varsa ALMASIN. Sıkılan borsacı geyiği yapıyorum.
FDJI düşen kanal çizgisine yaklaştı, bakalım kırabilecek mi?
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i422707_fdji-29.01.jpg[/IMG]
[quote=Larossıan;193168]bekliyik burada tam techizat çarpışacaz.[/quote]
abi benim kısa bir işim var..sen önden gitsen ben sonradan katılsam:D
[quote=Larossıan;193175]Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü[/quote]
Abi olur mu,yanındayım..
[B][U][I]sakineeeeeeeee, yeter ama bu kadar nazzzzz, beni cok uzuyosun giii[/I][/U][/B].
[IMG]http://www.mrx.no/albums/Wild-Life-Pictures/angry_bear.jpg[/IMG]
[QUOTE=indregandi;193173]size dolare diyorum trend diyorum, sis hala ağayı tenhada, bu gün güzeldi mesala, ben dün beklediydim bunu, olmadı, bak leblebi de dedi, 1.4850 e belik görür, buralardan olmuşlardan doplayın, atın sepete, bu mal değilki, para, dolaşımdaki para, tl de deyil, buhar olsun, ülkeside büyüdü, dümenden, avroda e artık sıra sende dedi, e hökümette düşmesinden yana deyi, 34 milyar dolar, ödemelerden kaybetmiş, yani 100 dolara, 134 dolar ödemiş, büyüyemessem hiç ödeyemem diyor, e bankacıda bunu bekliyor, kıpraşsında faizden kar yazyım diye, çünkü bankacılık yok bizde, devlete borç ver, al faizi bu bankacılık oluyo, bide dünyada bir numara ha, bir dönemde conilere terör kursu veriyoduk ne hale geldik, bu da öter yakında, kıprıs tökezlerse, ermeni diğerleri uzun iş,.. daha ne diyim yani,......[/QUOTE]
yuaw indi..nerden yazıyosun bu senaryoları..süper..+.:D
[quote=Larossıan;193175]Gerçi cephede yalnız kalmışız emme siizin arkanızda fdjı djı pala varın ossun vatan sağolsun.üüü[/quote]
ayıbediyon patron..bizde burdayız:p:p
[quote=Astatin;193180]abi benim kısa bir işim var..sen önden gitsen ben sonradan katılsam:D[/quote]
olur tabi asti.:..: