32400 den longladım..stoplosslu..bazı göstergelerin al da olması ve plans gereği...gecen sene kullandığım ve dik iniş-çıkışlarda erken enter veren sisteme güvenerek..
yoksa şimdi kullandığım sistemin bugün al vermesi imkansız...
Printable View
32400 den longladım..stoplosslu..bazı göstergelerin al da olması ve plans gereği...gecen sene kullandığım ve dik iniş-çıkışlarda erken enter veren sisteme güvenerek..
yoksa şimdi kullandığım sistemin bugün al vermesi imkansız...
Sn Mbm en iyi gece poz siszde fikir alabilirmiyiz mahsuru yoksa??
yatayda uyuttular iyice.bakalım nereye kırılcaz
ak alıp sahol akgrt basıyolar
eğer sahol ve akbank etkisi olmasa fiyatlar en az 33 civarı olurdu
Yayı fena gerdiler.
Al verdi al, kuvvetli al bu, satışları yukardan sil demek, saygılar..
benimde al verdi ama 650 yukarı gecmeden almayı dusunmuyorum
32575 long denemesi........
düne benzedi.....
[QUOTE=QUEEN;83468]Sn Mbm en iyi gece poz siszde fikir alabilirmiyiz mahsuru yoksa??[/QUOTE]
gece için daha erken.
yalnız uzuna geçtim şimdi ben..
500 altına uzunda kalmam ama....
Arı gibi çalışıyorlar, datada yine uzun bir bar var ama ne tarafa bakalım...
[QUOTE=mbm;83475]32575 long denemesi........
düne benzedi.....[/QUOTE]
ralli ralli ralli ... hahahha :D:D:D
[IMG][url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/nascar-sportsbodbd72.jpg[/img][/url][/IMG]
[QUOTE=teo;83477]Arı gibi çalışıyorlar, datada yine uzun bir bar var ama ne tarafa bakalım...[/QUOTE]
verimi vardı.... 625 flatladım........
flat girecegim bu sefer......
[QUOTE=selçuklu;83478]ralli ralli ralli ... hahahha :D:D:D
[IMG][url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/nascar-sportsbodbd72.jpg[/img][/url][/IMG][/QUOTE]
veri varmış selçuklu....flatladım o yüzden...
saçma sapan hareketler oluyo... o nedenle.....
spota bakılırsa yukarı gıbı duruyor, vob halen satda..
Sevgili Astatin,
Ögle arası bar gelişimlerine bakarak, sabah verdiğim 32.6-7 aralığına tepkiyi, 32.8'e çekiyorum. 15:30 bar bitimine kadar (yani 15:45'e kadar). Bu zamandan sonra hala yükselirsek ve 32.85 üstüne çıkarsak düşüşteki gap dolar.
Geri kalan her durumda aşağı.
11/02 15:30 *abd'de aralıkta ticaret açığı 39.93 milyar dolar(beklenti -$35.0mlr, önceki -$40.4mlr)
32400 uzunları kapattım..zaten sistem dışı idi..sistemler okkalı sat da..geceye flatim..
Bende flat kaldım, artık duruma göre geceye poz alıcam, saygılar..
[quote=sazan;83484]Sevgili Astatin,
Ögle arası bar gelişimlerine bakarak, sabah verdiğim 32.6-7 aralığına tepkiyi, 32.8'e çekiyorum. 15:30 bar bitimine kadar (yani 15:45'e kadar). Bu zamandan sonra hala yükselirsek ve 32.85 üstüne çıkarsak düşüşteki gap dolar.
[COLOR=red]Geri kalan her durumda aşağı[/COLOR].[/quote]
Sazan the bull slayer :) tşk.
625 uzun devam.. veri sonrası aldım tekrar...
sat verene kadar....
vob-30 subat suan kacta....ekran dondu yine offf
Yurt dışı yatayda olunca böyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar, ben ana trend doğrultusuna shorta döndüm...
Başka türlü başedilmez bunlarla...
[quote=berdush;83490]vob-30 subat suan kacta....ekran dondu yine offf[/quote]
32625
Kısa yapıcam yarınada, sanki 30 dakikalık grafiğe göre daha yukarı hareket bitmedi görülüyor, 33000 e hareketle alır gibi yapıp aslında kısa yapacaklar diye düşünüyorum, bu sebepten kısa poz alma durumlarını görmeden kısaya geçmiyim dedim, saygılar...
[quote=berdush;83490]vob-30 subat suan kacta....ekran dondu yine offf[/quote]
arkadaslar arasira kademeleri yazarsaniz cok sevinirim...suan vob-30 subat kacta goremiyorum
32575
32550-32575
32575 kısa.......iki gündür aynı...
kısa süreli 5 dakikalık al veriyo sonra tekrar sat.........
[quote=QUEEN;83495]32575[/quote]
yon nasil gorunuyor....en son 625 yukari gecilirken sortladim...sonra neler oldu bilemiyorum.....once yukari 700 yapip sonra 575 lere geri mi geldi...suan kacta?
[QUOTE=berdush;83494]arkadaslar arasira kademeleri yazarsaniz cok sevinirim...suan vob-30 subat kacta goremiyorum[/QUOTE]
500 altı kalışlar tehlikeli uzun için ama sanki bugün uzun poz daha iyi gibi gece için
Timothy kaçta konuşacaktı ? Shortları ona göre hazırlayayım. Piyasa gıcık oluyor bu adama belli ki dün terbiyesizce verdiler DOW'a.
Kıvranıyolar:) nasıl yeni kısa poz açacaklarını şaşırdı bunlar, meşhur büyüklerden bahsediyorum, fakat görüldüğü üzere oyalama yapıyolar tabiki, sanırım kapanan kadar mutlaka yukarı forse yapılacak ve o anı beklemek lazım, saygılar..
eğer bu piyasa dönecekse dow açılana kdr yatay sonra dowla beraber aşşa uzun çubuk yapıp günü en düşükden kapamalı. yarında yukarı kuvvetli geple açıp yola devam etmeli bence
[quote=sentinus;83501]Timothy kaçta konuşacaktı ? Shortları ona göre hazırlayayım. Piyasa gıcık oluyor bu adama belli ki dün terbiyesizce verdiler DOW'a.[/quote]
saati yok....her an olabilir...programda yok..ama ben bekliyorum.....
[QUOTE=berdush;83499]yon nasil gorunuyor....en son 625 yukari gecilirken sortladim...sonra neler oldu bilemiyorum.....once yukari 700 yapip sonra 575 lere geri mi geldi...suan kacta?[/QUOTE]
Evet önce 700 gösterdiler ardından 550 gösterdiler, şimdide 575 i al verle serseme çevirmekle meşguller, ok..
kademeler lurfen???
32600-32625 her an her şey olabilirmiş gibi,
[QUOTE=SEREN I;83504]saati yok....her an olabilir...programda yok..ama ben bekliyorum.....[/QUOTE]
Az önce CNBCde söyledi galiba ama saati duyamadım. Dün konuşmasının ilk beş dakikasında vermişler upuzun çubuk olmuş.
tim bızım spot kapandıgnda konusmaya başlıycak bugun..
bu arada akbnk da para girişi buhar artık..
[quote=berdush;83506]kademeler lurfen???[/quote]
hesabinizdan goremiyor musunuz?-32575