Yavuzhan patron nerelerdeki? bir sistem grafı ve yorumu alsaydık:)
Printable View
Yavuzhan patron nerelerdeki? bir sistem grafı ve yorumu alsaydık:)
[QUOTE=Leblebi;193237]ne yapılmak istedigini ben anlayamadım 250 flat oldum.[/QUOTE]
Abi ben de anlayamadım ama demek ki yalnız değilmişim :) Bugün neden yükseldik neden düştük anlayan varsa tebrik ediyorum :)
Öglen yaptigimiz dipten sonra sürekli yükselen dipler yaptik. Eger bu diplerden birini asagi gecersek ben de stop olabilirim...
Ama su anda YYLD:)
[QUOTE=unlimitted;193249]proceksiyon hala geçerli selçuklu. baktım gitmiyo patinajla lastikleri yedik, bi el atayım sizin için dedim. :D
paritelere bakıp iş yaptık, bizim pela "yemişim pariteleri" deyü!
nasıldı nunu? hah, hey allam çıldırciiiiiiiim....:..:[/QUOTE]
abi bende sen yokken projeksyonu revize edip ampulunu yağını suyunu değiştirip bakım yapmıştım .. .. üvvvv ... :o:o:o
Ya bu dow un artılarda ne işi var? sabahtır avrupaya kazık atmanın hesabını yapıyorlar bence, Nikkei nalları dikmeyi bildi ama:)
[quote=selçuklu;193258]abi bende sen yokken projeksyonu revize edip ampulunu yağını suyunu değiştirip bakım yapmıştım .. .. üvvvv ... :o:o:o[/quote]
pozda otur derim. paritelerin ırzına geçtiler, bizimkilerim iplediği yok.
şimdi pariteler "şş, kaptırdık gidiyoz da nerdeyiz bi bakalım lem" deyip kafa kaldırırlarsa saniyesinde 500ük.
şortum ama çok el tırsooo...:rolleyes:
yeter a**** flat 100 pointe flat çektiğin strese değmez ne güzel longtan kazancaktık dow alışta selçuklu patron projeksiyon belli, ama senaryo işlemiyor...
wegas ta 21 oynasam bu kadar stres yapmazdı....
dow 10.500 tepkisini yaparken, bizimkiler bi 69 ziyareti daha yaparlar(belki biraz üstü) ondan sonra film kopar..
[quote=unlimitted;193260]pozda otur derim. paritelerin ırzına geçtiler, bizimkilerim iplediği yok.
şimdi pariteler "şş, kaptırdık gidiyoz da nerdeyiz bi bakalım lem" deyip kafa kaldırırlarsa saniyesinde 500ük.
şortum ama çok el tırsooo...:rolleyes:[/quote]
ben biliyorum başıma geleceği...:)))
[QUOTE=unlimitted;193260]pozda otur derim. paritelerin ırzına geçtiler, bizimkilerim iplediği yok.
şortum ama çok el tırsooo...:rolleyes:[/QUOTE]
abi bugün iki işlem var .. 68,050 longstop ... 67,775 ort long .. son poz long ..
[SIZE="7"][COLOR="Green"][B]2ild [/B][/COLOR][/SIZE]
[quote=boz ayı;193226][I]bizim sinemada film daha yeni başlıyor....[/I]
[I]son yarım saat vahşice olabilir......:..:[/I][/quote]
[B][/B]
[B][I]ışıklar söndü film başladı.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]o da ne.....üç boyutlu ulan bu film......[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]filmin adı ne mi???[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]ormanda tecavüz.............[/I][/B]
[B][/B]