500 maalıyetle uzunum...herkese hayırlı haftasonları...iyi dinlenelim...
Printable View
500 maalıyetle uzunum...herkese hayırlı haftasonları...iyi dinlenelim...
iyi aksamlar ; herkese gecmiş olsun ..
2 long la +700 puanla ben dükkanı kapadım, flatın verdiği keyifle haftasonu
boğazda balık tutacam gari:) herkese iyi tatiller.
haftasonuna uzun,müsterihim şahsen.umarım palada öyledir :)
bugün tuş etti resmen beni..
cümleten iyi tatiller !
[quote=cozbek83;193311]2 long la +700 puanla ben dükkanı kapadım, flatın verdiği keyifle haftasonu
boğazda balık tutacam gari:) herkese iyi tatiller.[/quote]
rast gele .brv
[quote=Larossıan;193299][URL="http://urlal.com/dqqf]"]:..:[IMG]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/29/5500.jpg[/IMG][/URL]
Palanın yerine bunu kebaplıyacam.:..:[/quote]
Bunu niye kebab yapacaksın Güzel Arkadaşım bu al ve tut demiş ve doğru demiş (Benmi yanlış görüyorum )
son durumda haftaya short girdik, maliyet 325, 425 ve 75 den 68 altı için yapılan ek cort 300 den, çıklıdı, 575 den yerine kondu, p tesi aşağı gap bekliyorum, çok uzadı bu iş, olmasa çıkacağız malımızı, alacağız kenera, sağlam yereden girecez, garanti yereden, coni mecburen büyümeye aşırı tepki verdi, vermek zorunda, sorumluluğu var,
buna karşılık bizde birikmiş ve imf ile bayıltılmış satış var, am olmasada çıkacaz kenera, para kaybetmemk, kazanmaktan önemlidir,
1/2 dolar long, 1/3 endex short, 1/3 nakit,......
[quote=mur@t;193307]stop yeri üst açık mavi mi?[/quote]
Grafta görünen durum için ;(graf 5 lik)
a) 15 dk lığın al vermesi veya
b) 5 dkda açık mavi bandın yukarı kırılması
koşullarından bir tanesi yeterli..
Eğer fiyat en alttaki bordo bandın altına inip (kapanış olarak) dönseydi..bordoyu yukarı kestiği an flat olacaktı.. :) maalesef olmadı.. ;) günlük dip 100 puan aşağıda olsa bu benim börtföye +1200 daha yansıyacaktı..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]
Yalnız Muradım;
Bu sinyal eleme olayında kullanılacak band bazen açık mavilerin oluşturduğu band, bazense SL ler (sarı bandalar) olayor:D hangi durumda hangisi olayor kısmı ise çok eski ve uzun bir hikaye:..:
Amma seni yanıtlmış olmamak için diyeyim...bütün bunlar beim sistemle breakout un mixi için geçerli..başka sistemlerle breakoutu everirseniz farklı manzaralar olabilir...fekat bu melez :) sistemi kullanmaya başladıktan sonra 12 işlem yaptım...9 karlı 3 zararlı..üstelik zararlılar cücük..
gaz vereyim biraz... ;)...sistemlerinizi melezleştirin...:..:
Not: Peki ben neden 350 den flatledim..ilk koşul olan 15 liğin al vermesi birkaç bar önce gerçekleşmişti.ancak bar kapanışıyla fiyat hemen düşmeye başladı..bende bekledim...68000 e kadar geri geldi fiyat..15 lik hala aldaydı..orda kapatmak lazımdı..ü[url]www..sonra[/url] tekrar 350 yani 15 in al verdiği yer denenince kapattım...history
Gün içinde 688xx'leri gördüğümüzdeki FDOW ve kapanıştaki FDOW değerine bakacak olursak 69xxx'leri çoktan görmeliydik. Spotta iyi mal döşediler bugün.
Gün içinde FDOW artarken fazla man.......dık ama aşağı gevşerken çok hızlı tepki verdik ve toparlama ağır kaldı. Şubat'ı flatladım, Nisan kısa haftasonuna.
Herkese mutlu ve de huzurlu haftasonları dilerim.. :o :o :o
voba air yakışır..long devam..işlem yok..stres vardı..alıştık biraz..iyiki dönmemişim..bikaç kez elim gitti..döw kapanış tahmini..10311..havalı...oldu..eheee..
CErrrrrrrrrrrrrfffffffiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn gözün kör olmasın..nerdesin gız
Asti, ilk iki dipte bordonun altına inmiş ama...