[quote=Larossıan;193292]Ben bu gece kocaoğlanı kebap etmemmi.:..:[/quote]
O ne yapsın abi piyasa yapıcısının şerefsizliğineüüü
Printable View
[quote=Larossıan;193292]Ben bu gece kocaoğlanı kebap etmemmi.:..:[/quote]
O ne yapsın abi piyasa yapıcısının şerefsizliğineüüü
[quote=mur@t;193327]Asti, ilk iki dipte bordonun altına inmiş ama...[/quote]
Kapanış;););)da ekran başında olursan he..sonra kader
[quote=Astatin;193330]Kapanış;););)da ekran başında olursan he..sonra kader[/quote]
birde PM ne bişey atacağım;) muradım..ona bak
Bazen bu dji den kıllanmıyo deyilim, bizim kapatıyor, kuzu kapatma, yani ekonomik yönden deyil, diş dolgusu olmayız, ama aha salmış %65 e, bir ara dax siyi kapatıyordu,
hani siyasi çıkarları çok burada bunların, hem de çokun çoku, bu olmassa zaten şu imf ye zerre ihtimal vermeyecem,........
genede yukarıda kapatsınki, hokus pokus olsun, illlüzon olsun,.....
cümleten iyi hafatalar,
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=295698&resize_x=600[/IMG]
dowa sopa başladı..yeter yaa...yazık..
[quote=indregandi;193332]Bazen bu dji den kıllanmıyo deyilim, bizim kapatıyor, kuzu kapatma, yani ekonomik yönden deyil, diş dolgusu olmayız, ama aha salmış %65 e, bir ara dax siyi kapatıyordu,
hani siyasi çıkarları çok burada bunların, hem de çokun çoku, bu olmassa zaten şu imf ye zerre ihtimal vermeyecem,........
genede yukarıda kapatsınki, hokus pokus olsun, illlüzon olsun,.....[/quote]
aha göçtü bu +% 17 de,
[QUOTE=indregandi;193343]aha göçtü bu +% 17 de,[/QUOTE]
bu sefer kurtuluşumz yık...iiww.dng
[quote=QUEEN;193344]bu sefer kurtuluşumz yık...iiww.dng[/quote]
[quote=indregandi;193321]son durumda haftaya short girdik, maliyet 325, 425 ve 75 den 68 altı için yapılan ek cort 300 den, çıklıdı, 575 den yerine kondu, [COLOR=red]p tesi aşağı gap bekliyorum[/COLOR], çok uzadı bu iş, olmasa çıkacağız malımızı, alacağız kenera, sağlam yereden girecez, garanti yereden, coni mecburen büyümeye aşırı tepki verdi, vermek zorunda, sorumluluğu var,
buna karşılık bizde birikmiş ve imf ile bayıltılmış satış var, am olmasada çıkacaz kenera, para kaybetmemk, kazanmaktan önemlidir,
1/2 dolar long, 1/3 endex short, 1/3 nakit,......[/quote]
dov dünki düşükten daha aşağıda kapatırsa yarıyola girer, bu durumda 9700 leri konuşuruz, zaten bize farketmez, bu gün ve dün long kışkırtıldı, faiz ve dolar aşağı basıldı bilinçli bunlar, ortam ayarlandı, 15 gündürde buralardayız, 65 ne zamandır konuşuyoruz, benim bu gün yayınladığım grafta 65 te destek var ve oraya teması yok, yani oraya vurup sekmesi gerekli, ben bunu bekliyorum bu ağa içinde iyi olur, neşesi yerine gelir, herkesin menfeatine,......
[QUOTE=nunu;193252]ben de ben deeeeee:::
[IMG]http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/6T/money-1-frustrated-woman-md.jpg[/IMG][/QUOTE]
nöni sen gaç yaşındaydın :::
[QUOTE=indregandi;193346]dov dünki düşükten daha aşağıda kapatırsa yarıyola girer, bu durumda 9700 leri konuşuruz, zaten bize farketmez, bu gün ve dün long kışkırtıldı, faiz ve dolar aşağı basıldı bilinçli bunlar, ortam ayarlandı, 15 gündürde buralardayız, 65 ne zamandır konuşuyoruz, benim bu gün yayınladığım grafta 65 te destek var ve oraya teması yok, yani oraya vurup sekmesi gerekli, ben bunu bekliyorum bu ağa içinde iyi olur, neşesi yerine gelir, herkesin menfeatine,......[/QUOTE]
dowa bakıyorum..ay sonu..104XX üzerine atarsa..11200 ler görülür..9800 lerde desteği mevcut..kama hedefi 8000 7000..biz daha ..trendi aşavı döndüremedik..sanki dow dönsün de beraber uzanalım gökyüzüne hevaları var..
bugün dow nümeradan düşüyo..saatlik indikler..çok uyumsuz..onu 100300lere atacak güçte..
ahada analiz..