[QUOTE=berdush;83506]kademeler lurfen???[/QUOTE]
Arkadaşım nedir bu durumun senin, paniğe gerek yok, piyasa bi yere gitmiyor işte, altı üstü saat 14:00 den sonra 32375-32700 hareket etti, şimdi 575 i tekrar bastılar:),saygılar
Printable View
[QUOTE=berdush;83506]kademeler lurfen???[/QUOTE]
Arkadaşım nedir bu durumun senin, paniğe gerek yok, piyasa bi yere gitmiyor işte, altı üstü saat 14:00 den sonra 32375-32700 hareket etti, şimdi 575 i tekrar bastılar:),saygılar
dax ın %0.01 oynama hızına baglı olarak 575 kademesi inip çıkıyo şu an..:)
timoti 17 de konşucakmış
Ben kısaldım yaaa, nasılsa geceye kısalacaktım... saygılar...
[QUOTE=QUEEN;83514]timoti 17 de konşucakmış[/QUOTE]
timoti konuşacaksa kısa devam ..bu kadar ralli yeter.. hahah :D
evt sabah cnbc e de söyluyodu bizim spottan sonra .625 satısta ıken bı anda vob 550 satısa gelmiş 30 sn de
o zaman saat 17 ye kadar yurtdışını yukarı çekebilirler !!!
+.[quote=doruk;83420][URL="http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=puqfzed3mqbni1zzz95c.gif"][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/puqfzed3mqbni1zzz95c.gif[/IMG][/URL][/quote]
daha önce yazdım..tekrar yazmakta fayda görüyorum.....benim favorim budur.....trade aralığım 32300--33200 bölgesidir...32950...önemli bir yerdir...vob en düşük gördüğü 32175 altına inmediği sürece bu potans vardır...hexen baba kulakların çınlasın....svg.doruk teşekkürler tekrar ..emeklerin için....
ben uzun düşünüyorum valla 3500 puan düştük
herkese cok tesekkurler duzeldi...
Sn. doruk bu garfiği güncelleyebilrmisin acaba? son durum ne oldu şimdi, saygılar..
[QUOTE=berdush;83521]herkese cok tesekkurler duzeldi...[/QUOTE]
kısamıydınız zaten 200 puan da oynadı
dayanın koçyiğidin evlatları ha gayret...
:dü: :yü: ??????????
Bu adamlarda da hiç zeka yok,açığa satışı engelliyerek aslında düşüşü tetikliyorlar.
Millet hissede long ise açığa satış yaparak kendini hedge eder,açığa satış olmazsa hissesini satar, bu da düşüşü getirir.
[quote=QUEEN;83523]kısamıydınız zaten 200 puan da oynadı[/quote]
ewt kisaydim
ben baktım bulamadım o haberi queen.. saat kaçta verildi bu haber ?
bu seviyede tutması çok önemli seyyah......altı başka dünya...çok güzel çalışma...
32650 uzun........
longa döndüm geri .. gurt kapanı yereleri buralar .... ralli ralli ralli ..33150 potans var ...
[quote=SEYYAH;83524]dayanın koçyiğidin evlatları ha gayret...
:dü: :yü: ??????????[/quote]
TEBRİKLER..GRAFİK İÇİN...planım netleşti iyice..teyit oldu...
dostlar beraber kazanmakta güzelmiş..ne dersiniz......
.lelele
[QUOTE=mbm;83529]32650 uzun........[/QUOTE]
short yazıyor abi durumunda kandırma bizi .. hehe :D
17,10 da iyi yerlerden kısa fırsatı verirler.. ne diyecekse tmoty bekleyelim bakalım..:)
[quote=jerfin;83533]17,10 da iyi yerlerden kısa fırsatı verirler.. ne diyecekse tmoty bekleyelim bakalım..:)[/quote]
timothy tanıyorum....karizma dün gece çizildi....bu gece bir daha çizdirmemek için abd ..yi satar...olmadı konuşmaz....dikkat edelim.....
+.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/4094/timotyqf2.png[/IMG][/URL][/IMG][QUOTE=jerfin;83527]ben baktım bulamadım o haberi queen.. saat kaçta verildi bu haber ?[/QUOTE]
aşagı uyumsuz çogu yer..
uzunlar batmaya başladı.... tekrar kısalacagızmı ne.......
bugün şöyle 600 -700 yukarı yapsak keşke......sabahda duruma baksak...
[quote=SEYYAH;83524]dayanın koçyiğidin evlatları ha gayret...
:dü: :yü: ??????????[/quote]
aynı grafik spot ta da var orda kırmış görünüyor hocam yanlış mıyım?
[QUOTE=mbm;83536]aşagı uyumsuz çogu yer..
uzunlar batmaya başladı.... tekrar kısalacagızmı ne.......
bugün şöyle 600 -700 yukarı yapsak keşke......sabahda duruma baksak...[/QUOTE]
Fazla kıpırdama bence 5 10 dak alda:..:
[QUOTE=berdush;83494]arkadaslar arasira kademeleri yazarsaniz cok sevinirim...suan vob-30 subat kacta goremiyorum[/QUOTE]
[url]http://www.denizyatirim.com/Default.asp?ViewType=Vob[/url] 3 dk gecikemeli oalrka takip edebilirsiniz. buraya alternatif olur. 32700-32725
[quote=QUEEN;83538]Fazla kıpırdama bence 5 10 dak alda:..:[/quote]
5 dakika alda ise verme vakitleri yaklaştı demektir, ben kımıldamıyacagım shorta devam..
Tamam, bende kısaları tekrar kapadım, tmoty i bekleyeyim dedim, saygılar..
VOBda mal yedirme operasyonu var. En az 6000 kontratlık uzun pzosiyon küçüklere dağıtılmış.
[QUOTE=teo;83540]5 dakika alda ise verme vakitleri yaklaştı demektir, ben kımıldamıyacagım shorta devam..[/QUOTE]
33000 üstü kısalar alarm
[B]sadece [/B]geceye girerken baktığım bir sistem vardı...bu sistem al da...
ama takip ettiğim sistem sat da..bugün al gelmesi imkansız...yani [B]benim açımdan[/B] tam flatlik gece...kanımca yarın yükselerek açacagız ve oralar iyi kısa fırsatı olacak..
yanlz efg nin de böyle satıcılarda kafada olması tetikte olmayı gerektirebilir..zira bi kaç kere böyle oldgunda ertesı gun terse döndü piyasa..tabi karşılıgını net bilemedgım ıcn soyluyorm bunu..karşılayan tayfadan değilse yukarı olasılıgı azalır..
[QUOTE=VOBiX;83543]VOBda mal yedirme operasyonu var. En az 6000 kontratlık uzun pzosiyon küçüklere dağıtılmış.[/QUOTE]
nerden biliyosun?
On balance volume (OBV) bu çıkışı teyit etmiyor...
32625 kısa tekrar...
aynı yerde çevir dur.....
5 sata geldi tekrar
akbank bozdu yine...
Bugün hakiki bir çarpma piyasası var.
beklenti gerceklesticilerin operasyonu bittikten sonra, dow yukarı devam etmesin koşa koşa ? sadece fikir analizi:)