[quote=QUEEN;193459]heiken meşur oldu sayemizde..boş adam..hehe..[/quote]
yannız iki kişi onlar galiba..Heiken ve Ashi olarak...:::
Printable View
[quote=QUEEN;193459]heiken meşur oldu sayemizde..boş adam..hehe..[/quote]
yannız iki kişi onlar galiba..Heiken ve Ashi olarak...:::
XU030 türküsü...
Pazartesi düşerim, beni kimse tutamaz
Sen bile tutamazsın, Pala bile tutamaz
Bir uçurum gibi düşerim kademelerden
Bill Gates long'lasa beni tutamaz....
vay anasını ne verdiler öle son dakkalar bile değil saniyelerde - 0,60
:o:o:o:o:o:o
PALA bugün dışarıyla boişa neg.div. yapmadı.boks..boks. ilk manyeli verdi bence...ben de inişe geçiyorum dedi..imf felan taam da, pohunu çıkarmamak lazım, verelim malı dedi bugün bence...:rolleyes:
ABD borsası düştü...matrix...
yemişim dowu .. .. üvvvvv .. cümleten iyi geceler ..
FDOW tam 10.000'den döndü... Tam sayı olsun da isterse çamurdan olsun diyo...
[QUOTE=selçuklu;193467]yemişim dowu .. .. üvvvvv .. cümleten iyi geceler ..[/QUOTE]
bende..rahat ol patron..dün sabahı hatırla..:o
[quote=QUEEN;193466]ABD borsası düştü...matrix...[/quote]
Vay be... Nerden anladılar acaba... Dow da belli etmemeye çalıştı ama.... .dng
[quote=zozo;193458]diptir o apla dip, tamam artık 10050 altı yok yeter düzeltme obama etksi bernake bilanço bitti artık resesyonda yok okadr büyüdü tamamdır türkoğlu patron projeksiyonu da verdi geldiği yere geri gitme zamanı.... bizde artık correle olalım[/quote]
yazık la acıdım kendime nasıl bi ruh haliyle yazmışım bunu, a **** dow piskolojimi bozmuş :o:D dow ocak ayına 10420 de başlamıştı şimdi 10060
[QUOTE=zozo;193464]vay anasını ne verdiler öle son dakkalar bile değil saniyelerde - 0,60[/QUOTE]
ben de -0.52 gösteriyor..:confused: shortçulara 8 puan torpil geçmeyelim lütfen..:D
Eğer dov kapanışta 10150 civarı veya yakın kapatır ise, paçayı yırtar, bu durumda tepki yükselişi başlayabilir, 10500 en olur, ikinci tur düşüş başlar, her durumda yıl içinde 9000-9300 tahminlerim arasında taş çatlasın 8700,....
8300 ise 2010 için 12 aylık dibi oda herşey kötü gider ve her ay düzenli düşer ise geçerli,......
2010 u bütün dünya için yatay bekliyorum, piyasalar belli bir bant aralığında salınacaklar, dov ise kademeli düşüş yapacak, zamana yedire yedire, daha önceden bunu yazmıştım, delikanlılarda, tezim ise, gelişmekte olan ülkeler yetişemiyorlar, finans açıklarını kapatmaları, yaraları sarmaları gerekli, çok soyuldular ve sağıldılar, kolay deyil, bu durumda biz dahil bazı ülkelere özgü fon girişlerinde ülkelere özgü dalgalanmalar yaşanacaktır, CDS leri de bu anlamda düşünmek gerekir, prasını pahalı vercek adam soygun bu, bu böle, musluklar kapandı, dolara ilah dedittirecek, bu yuzden bunun için uygun zemin oluşmalıdır, yani kur ayarlanmalıdır, eğer bizde pazartesi gaplı açarak önce 65 ve sonrasında 58 ve 51 yapacaksak, zaten borsanın içi boşaltılmış ve kur hareketi için uygun zemin oluşmuş demektir, bunu pazartesi görürüz, önce 65 olmalı,..........bir süre 65-68 belki olabilr,
bunun karşı tezi, dışarıda dxy ye bağlı dolar değerlenmesinin burada imf ile baskılanıp, 1.56 en olmak üzere 1.50 ler gibi st -by yapılması ki çok ihtimal vermiyorum, çünkü bu durumda dxy yükselmesinin nerede duracağını kestiremessiniz ve aşırı yükselme durumunda giren dolar içinizde patlar, ve varlıklarınızın kalanını satın alır, size bir şey kalmaz, misafir gibi yaşarsınız kendi ülkenizde, squez yani, çok riskli, onun için 1. cideki klasik soygun yöntemi daha mantıklı, en azından bak imf yaptık faizler düşüyor dolar düşüyor diye büyüyecez falan dersiniz,.......uyusun da büyüsün dersiniz,....böle, üzücü yani, ama karar alıcılar bu duruma getirmişler, yıldan yıla,,,,,,
bir diğer şık ta siyasi ve stratejik konuların malzeme yapılarak fon sağlanması bu da hoş deyil tabi, bu da üzücü, böle yani, üzücü, üzücü, üzücü, çok üzücü,.......