Turasan iyiymiş yaw...hayret
Printable View
Turasan iyiymiş yaw...hayret
vadeli kapanırken dow tam olark kaçtaydı sanırım kapanışımıza göre uzun zmandır görmediğimiz bi eksi ile karşı karşıyayız.
[quote=Cerphin;193490]yok, ben shortlamaya 35.000 de başladım..:p o gün bugündür hala shortluyorum.. :D bitirdi bu pala beni bitirdi.. üüü
28.000 hatırası diye 1 adet saklıyor musun yoksa..:..:.kom[/quote]
evet fiziki olarak teslim aldım çerçevelettim 100 kontrat :D 100 lük panknot kimi yani :D:D:D
yanlız bunları geri nasıl cover edeceğim onu bilemiyorum.tekrar izmir vob a mı gitmem gerekiyor :D:D:D
[QUOTE=Astatin;193493]Turasan iyiymiş yaw...hayret[/QUOTE]
bak şimdi canım istedi yawf.. bizim şarap mahzenine bi inip de geleyim..:D
geçenlerde kavun aromalı bir votka içtim.. süperdi yaaa..
[quote=zozo;193494]vadeli kapanırken dow tam olark kaçtaydı sanırım kapanışımıza göre uzun zmandır görmediğimiz bi eksi ile karşı karşıyayız.[/quote]
VOB kapandığında 10.182 idi. 10.017'den kapattı.
(10182-10017)*6 = 990
Bu haliyle -1.000 puan temiz gap olur. Her pazartesi sabahı gibi FDOW teperse -500'e kadar iner, 10:15 itibari ile DAX gap'ini kapatırken biz de artıya geçeriz... :)))
DJ aylık mum herşeyi anlatıyor... Bu grafiği okumak için mum ustası olmaya gerek yok...
Ekteki şarkıyı Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq'a gönderiyorum...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=77xzOGqkUBU[/URL]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;193495]evet fiziki olarak teslim aldım çerçevelettim 100 kontrat :D 100 lük panknot kimi yani :D:D:D
yanlız bunları geri nasıl cover edeceğim onu bilemiyorum.tekrar izmir vob a mı gitmem gerekiyor :D:D:D[/QUOTE]
heheheeee.. aklıma ne geldi.. çalışırken yaşlı yaşlı amcalar gelir, deste deste kağıt hisseleri gösterir, kızım ben bunları satmak istiyorum derlerdi..:))) iki saat dil dökerdim.. anlat anlatabilirsen derdini artık..:D
sen de anlat anlatabilirsen izmir vob'a derdini.....::::::
[quote=Strategist;193497]VOB kapandığında 10.182 idi. 10.017'den kapattı.
(10182-10017)*6 = 990
Bu haliyle -1.000 puan temiz gap olur. Her pazartesi sabahı gibi FDOW teperse -500'e kadar iner, 10:15 itibari ile DAX gap'ini kapatırken biz de artıya geçeriz... :)))[/quote]
vışşşş iimiş -165 valla bu hali ile mazallah daha kötüleşirse artık %25 falan düşeriz ... abi yanlız fdow artar dax toparlar +ya geçeriz longuz galiba :D bu arada aynısını düşünüyorum hafta içindeki %2 dow düşüşünü nasıl bademe çevridiğimizi hatırlatmak isterim :)
bu kesmez..biraz eski..hheeee
Temaslarımız çok verimli geçiyor
IMF`nin Türkiye ile ilişkiler konusundaki en etkili ismi, 1. Başkan Yardımcısı John Lipsky Davos`ta konuştu. Lipsky, `Bizim Türk yetkililerle sürekli temasımız var. Çok geniş kapsamlı görüşmelerimize devam ediyoruz. Özellikle bu yıl içerisinde düzenli görüşmeler sürecek ancak b...
IMF`nin Türkiye ile ilişkiler konusundaki en etkili ismi, 1. Başkan Yardımcısı John Lipsky Davos`ta konuştu. Lipsky, `Bizim Türk yetkililerle sürekli temasımız var. Çok geniş kapsamlı görüşmelerimize devam ediyoruz. Özellikle bu yıl içerisinde düzenli görüşmeler sürecek ancak bizim bir ekibimiz var orada. Çok geniş kapsamlı ekonomik, finansal görüşmemiz var. Bizim çok verimli, çok faydalı mükemmel bir diyaloğumuz var` dedi.
SIKINTI DÜNYA TEKLERSE OLUR
`Dünya ekonomik görünüm tahminlerini revize ettik. Büyüme tahminini yüzde 3,9`a yükselttik. Asya tarafında çok güçlü büyümeler görüyoruz` diyen Lipsky, Türkiye`nin konumuna da değinerek, `Bütün ülkelerde Türkiye`nin ticari ortaklarıyla ilgili de bunu görüyoruz. Türkiye için en büyük risklerden biri küresel ekonominin sendelemesi olur. Büyümenin teklemesi bir sorun olacaktır. Elbette bütün piyasaları da etkileyecektir. Biz bunun yanında ümitli olmayı tercih ediyoruz` şeklinde konuştu.
29.01.2010
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Diyalog Gazetecilik San. ve Tic. Ltd. Şti.`ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.
1991 de körfez harekatı başladığında, savaş bile durduramamış boğaları, boğalar çok güclüler,
ama şimdi ayılar için somon zamanı,
[URL]http://www.vidivodo.com/55268/ayilarin-somon-avi[/URL]
[quote=Cerphin;193496]bak şimdi canım istedi yawf.. bizim şarap mahzenine bi inip de geleyim..:D
geçenlerde kavun aromalı bir votka içtim.. süperdi yaaa..[/quote]
benim evde mahsen yok ama gecen bi temizlik yaptım 25 şişe çıktı :..::..:her biri farklı imalat:)mutfak tezgahının üstünde duruyo:..::..:içende yok artık:..:başıma bela oldu yaw bi zamanların mis kokuluları:..::..:
[QUOTE=7410;193505]benim evde mahsen yok ama gecen bi temizlik yaptım 25 şişe çıktı :..::..:her biri farklı imalat:)mutfak tezgahının üstünde duruyo:..::..:içende yok artık:..:[COLOR="Red"]başıma bela oldu [/COLOR]yaw bi zamanların mis kokuluları:..::..:[/QUOTE]
yawf seni o beladan kurtaralım.. gönder sen bize onları, biz deve ederiz memnuniyetle..::: unutulup gitmiş şaraplar kimbilir kaç yıllıktır.. gönder gönder sen..