[QUOTE=teo;27237]Ruleti çeviriyorum ve uygun görürseniz pozisyonları sormak istiyorum,
Ben geceye shortlarımı tutardım,Kişisel fikrim...[/QUOTE]
SHORTU YARIN ACICAM :..:
Printable View
[QUOTE=teo;27237]Ruleti çeviriyorum ve uygun görürseniz pozisyonları sormak istiyorum,
uzun teo....sistem dogrultusunda...
dow çok net değil. aşagı gösterseydi kısa girerdim yalnız.......
yalnız şunu söyleyeyim dow aşagı olsa bile sabahki bizim açılışta sata gelip gelmediğimiz önemli....
yoksa 300-500 puan aşagıda başlasak bile saatlikler bu şekilde alda olursalar alıp çıkarlar....
yok dow iyi olursada iyi bir gap bekler bizi......
uzun teo....sistem dogrultusunda...
dow çok net değil. aşagı gösterseydi kısa girerdim yalnız.......
yalnız şunu söyleyeyim dow aşagı olsa bile sabahki bizim açılışta sata gelip gelmediğimiz önemli....
yoksa 300-500 puan aşagıda başlasak bile saatlikler bu şekilde alda olursalar alıp çıkarlar....
yok dow iyi olursada iyi bir gap bekler bizi......
short
short
Bende uzunda kaldım, yurtdışı iyi olacak ve yarına 53000i çabuk görüp 54000 i zorlarız diye düşündüm, saygılar.
Bende uzunda kaldım, yurtdışı iyi olacak ve yarına 53000i çabuk görüp 54000 i zorlarız diye düşündüm, saygılar.
[QUOTE=jelibon;27234]asıl cuma günkü düşüş anlamsızdı. sp yeni al verdi cuma akşamı.[/QUOTE]
yüzde yüz katılıyorum.....ve efg ile hesaplaşacagız demiştim.......
hesabını gördüm bugün........:D
[QUOTE=jelibon;27234]asıl cuma günkü düşüş anlamsızdı. sp yeni al verdi cuma akşamı.[/QUOTE]
yüzde yüz katılıyorum.....ve efg ile hesaplaşacagız demiştim.......
hesabını gördüm bugün........:D
Cuma günü açılan long ile devam. İyi akşamlar.
Cuma günü açılan long ile devam. İyi akşamlar.