Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...
Printable View
Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...
[QUOTE=Vob Trader;83547]nerden biliyosun?[/QUOTE]
Takaslar + APSD söylüyor. 33300 üstüne çıkılmadıkça her yükseliş short fırsatı olarak kullanılacak.
[QUOTE=Vob Trader;83547]nerden biliyosun?[/QUOTE]
Aradaki [B]FARKI baz[/B] aliyor..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/yedirmece.jpg[/IMG]
başım döndu in çık in çık..
sn vobix kayıtlara geçsin lütfen....
kısaya devam ben... geceyede kısa.......
[quote=juliano;83537]aynı grafik spot ta da var orda kırmış görünüyor hocam yanlış mıyım?[/quote]
evet kırılmış görünüyor.ama benim önceliğim XU30 EN YAKIN VADE grafiğidir.spota hiç bakmıyorum.şimdi siz sorunca baktım ;)
[QUOTE=marakes;83556]başım döndu in çık in çık..[/QUOTE]
hele bi timo.dngti gelsin
1 tane long pozisyon actim, amma..
Geceye nasil girerim bilemiyorum.
[B]Dün akşamdan uykusuzdum..Bugün Öğlen arasında 1 saat derin uyku kestirdim.. [U]yattığımda longtum[/U]
Rüya gördüm.. Kan ter içinde uyandım.. Portfoyüm yüzde 900 değer kaybetmiş gözüküyordu. yani neredeyse sıfırdı..
Rüyamda Amerika Sanayi Bakanı açıklama yapıyordu. Amerika çökebilir diyordu..:):):)
Ekranları açtım baktım. Bizim VOB 10000 de 1 kontrak alıcı ve hiç işlem yoktu... Matrixi açtım hisse senetlerinin hepsi tabandı..
Dow u açtım.
Dow un değeri 0 gösteriyordu. Bütün hisse senetleri sıfırdı..
kAN TER içinde uyandım. Hemen Cnbc-e yi açtım...
Allahtan rüyaymış :)
Acaba rüyamın yüzde 10 u bile gerçek olabilir mi diyorum :)[/B]
[quote=teo;83553]sayın dealer,ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
geceye short devam...[/quote]
7653.....:)
[quote=SEYYAH;83558]evet kırılmış görünüyor.ama benim önceliğim XU30 EN YAKIN VADE grafiğidir.spota hiç bakmıyorum.şimdi siz sorunca baktım ;)[/quote]
ee hocam hangisi doruyu söler bunların gerçeği mi vadelisi mi?
hatta soruyu değiştirirsek aynı çizgi dax 60 dk kada da var o daha yol var diyor
[QUOTE=VOBiX;83554]Takaslar + APSD söylüyor. 33300 üstüne çıkılmadıkça her yükseliş short fırsatı olarak kullanılacak.[/QUOTE]
senin küçükler dediğin kurumlardan onlarca piyasa yapıcının karşılık hesabı açmadığını bana ispatlayabilirmisin? yada o diğer kısmındaki hesapların komple ky olduğunu?
biz rengimizi belli etmeye başladık yine
DJi kapanis tahminim; 7999.99
ayuluga devam.:..:.
dj 8100
[QUOTE=BORSACIOZGUR;83561][B]Dün akşamdan uykusuzdum..Bugün Öğlen arasında 1 saat derin uyku kestirdim.. [U]yattığımda longtum[/U]
Rüya gördüm.. Kan ter içinde uyandım.. Portfoyüm [COLOR="Red"][B]yüzde 900[/B][/COLOR] değer kaybetmiş gözüküyordu. yani neredeyse sıfırdı..
Rüyamda Amerika Sanayi Bakanı açıklama yapıyordu. Amerika çökebilir diyordu..:):):)
Allahtan rüyaymış :)
Acaba rüyamın yüzde 10 u bile gerçek olabilir mi diyorum :)[/B][/QUOTE]
Portföyünüzü kaybetmekle kalmamış 8 katı kadar da borca girmişsiniz. Bay kötü olmuş. %100de portföy sıfırlanır %100den sonra borçlanırsınız.
[QUOTE=nunu;83567]ayuluga devam.:..:.[/QUOTE]
bende bende..:..:
Kapanış açılış kumarına döndü vob, dün akşam 33700 uzlaşma kapanış olsun, sabah 32700 açılış olsun, eeee, akşam oldu kapanış 32700 uzlaşma, gelde oyna, teknik temel parçalasan ne olur, şimdi yarın açılış nerden olur buna göre gelde poz al:)
Yok spotmu kırdı teknik olarak, yoksa vadeli önceden görür kırmadı bunun bir bildiği varki kırmıyormu?
Yazı tura atsan %50..
O zaman ya hep yazı diyeceksin, yada hep tura diyeceksin, yada vade başlarında yazı tura atacaksın, ne gelirse vade sonuna kadar o yönde kalacaksın en iyisi, ama arada flat kalıp esas yön için iyi yerden poz alma fırsatı kollamak güzel iş yinede, saygılar...
Kısa kalmak mantıklımı
[quote=juliano;83563]ee hocam hangisi doruyu söler bunların gerçeği mi vadelisi mi?hatta soruyu değiştirirsek aynı çizgi dax 60 dk kada da var o daha yol var diyor[/quote]
dedim ya ben ne alıp satıyorsam onun grafiğine bakarım.elma alacak adam armut fiyatıyla ilgilenmez :)
BENCE...
[QUOTE=Vob Trader;83564]senin küçükler dediğin kurumlardan onlarca piyasa yapıcının karşılık hesabı açmadığını bana ispatlayabilirmisin? yada o diğer kısmındaki hesapların komple ky olduğunu?[/QUOTE]
Olay orada gizli zaten APSD +1200 iken ben 6000 gibi rakam verdim ;)
DJI lotto 7826,54
XU100 kırılmadı XU30 kırıldı diyor. Bir işler dönüyor ama...
şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)
[quote=SEYYAH;83573]dedim ya ben ne alıp satıyorsam onun grafiğine bakarım.elma alacak adam armut fiyatıyla ilgilenmez :)
BENCE...[/quote]
baştan sölesene hocam daha önceki mesajda anlamamıştım. senin de sorularla canını sıkmayayım.dng
[QUOTE=jerfin;83577]şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)[/QUOTE]
jerf ben flat oldum simdiden :) hergune flat eskisi gibi
En ayu senaryodayız şimdi :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
[QUOTE=jerfin;83577]şimdi bizimkiler timoty'yi karşılamak için yurtdışı ile beraber yukarı çıkamıyorlar.. saat 17.05 de timoty konuşmaya başlayınca yurtdışına satış gelirse bizimkiler naparlar..:)[/QUOTE]
Alırlar..
Dow loto 7969,67 :)
11/02 17:03 *geithner: Konut planıyla ilgili detayları birkaç hafta içinde açıklayacağız-cnbce
finansal düzenleme rapaorunda hızlı hareket etmeye kararlıyız demiş bi d..
queen hani timoty konuşacaktı !!! biz boşuna mı bekledik şimdi..:))
[quote=juliano;83578]baştan sölesene hocam daha önceki mesajda anlamamıştım. senin de sorularla canını sıkmayayım.dng[/quote]
yaw niye sıkılayım.ahiret sorusu sormuyorsun ki :..:
hem ben baştan dedim ya sen sormadan.benim için öncelik XU30 EN YAKIN VADE grafiğidir dedim.
demedim mi ALLAHINI seversen söyle bak burada 140 tane adam şahit :D
DJ loto 7688.88
[QUOTE=jerfin;83586]queen hani timoty konuşacaktı !!! biz boşuna mı bekledik şimdi..:))[/QUOTE]
bende onu bekliyodum
Konut planı en az önümüzdek haftaya kaldı demektir
geceye ne var ne yok long gene yarın da ters başlarsam 9. tersim olcak :)
Geceye short devam edeceğim, yarın yukarı açılırsa al verir, ama geleceği bilemeyiz, mevcut durum short...
timoty nin işi çıkmış evde cocgua bakıcakms geithner ile idare edin:)
[QUOTE=QUEEN;83590]bende onu bekliyodum[/QUOTE]
yanlış haber getirdin bize.. bende diyorum benim bundan neden haberim yok..:D