[quote=Strategist;193682]Sabahın bu saatinde not artırımı mı olumuş yaw? Pala mesaiye erken başladı... :)
Cümleten günaydın ve bol kazançlar...[/quote]
Biliyorsundur adı gecen kurulruş Japon şirketi onlarda mesai coktan başladı
Printable View
[quote=Strategist;193682]Sabahın bu saatinde not artırımı mı olumuş yaw? Pala mesaiye erken başladı... :)
Biliyorsundur adı gecen kurulruş Japon şirketi onlarda mesai coktan başladı
Japonya'da saat kaç ki?:D:D
Günaydin arkadaslar, bol kazanclar...
CNBC-e güven endeksi de %4,9 artmış..
Pelanın longda olduğunu resmen belgelediler artık..
Bundan sonraki hareketler her yöne çok sert olacaktır..
[quote=excali;193685]Japonya'da saat kaç ki?:D:D[/quote]
Siz şimdi bu not artırımını Japon'ların Pala'dan izin almadan kafalarına göre yaptığını falan mı iddia ediyorsunuz? .dng
günaydın...
uzun tutmaya devam.... bol şans..
Güzelim proceksiyon, gittti bi haberle.. üüüüüüüü
[quote=excali;193683]İngiltere'ye de lazım , sen GBP/USD'leri kurtarana kadar. Bakalım 11:30 verileri kurtaracak mı?:([/quote]
saolasın ekskali. hakkaten onları kurtarmak lazım,bu haberle açılışa yarım saat kala VOB şortlarını badem ettiler belli ki.
şimdi bi de ingiliz ev hanımlarından kötü bi senaryo gelirse, fena olur.
gerçi ben o veriden umutluyum. longçuları bu kadar sıkıştırmalarını biraz ona bağlıyorum. zira fena sıkıştım. :D:D
foreksteki rakamlar (kaldıraçlar) VOB'un ruhuna rahmet okutacak cinsten çünkü. vobun değil de benim hesabın ruhuna rahmet okutabilirler bugün. :D
[quote=Strategist;193688]Siz şimdi bu not artırımını Japon'ların Pala'dan izin almadan kafalarına göre yaptığını falan mı iddia ediyorsunuz? .dng[/quote]
Ben ,KomPela LONG ise, MARS'taki olmayan uzay üssünün dünyada sadece Türkiye'nin kredi notunu artıracağına bile inanırım.. İyi tasvir oldu ...:D:D
cümleten günaydın bol kazançlar .. rast gelsin .. üvvvv:o:o:o
günaydın herkese,
bol kazançlı güzel bir gün ve hafta dilerim...
JCR not arttırımı çok önemli değil çünkü JCR, S&P ve MOODYS kadar önemli bir kurum değil.bakalım ne etkisi olacak.diğer tarafta cuma kapanışımıza göre -130 puan civarı aşağıda olan bir FDOW var...
günaydın cümleten , hayırlı haftalar ve bol kazanclar..