üwwwww...eksi gapımız olacaktı üwwww...ne VOB muş selçuklu patron be..ayusu da boğasu da ağlıyor...üwww
Printable View
üwwwww...eksi gapımız olacaktı üwwww...ne VOB muş selçuklu patron be..ayusu da boğasu da ağlıyor...üwww
[QUOTE=YAVUZHAN;193709]bugünkü açılışla pozitif iyimserliğin gözünü oyduk herhalde :)[/QUOTE]
golu atalım patron .. üvvvv ... güçlüyüz .. eheuhuehue :::::::::
ekskali, ben ilgilterenin kredi notunu olabilecek en yükseğe artırıyorum şahsen. ajanslara bi haber geçer misin sana zahmet. :D
geçen pazartesi gibi oldu açılış.verip hemen çektiler...vahşi batıda -1000/1500 GAP diyorlardı hahahhah :D:D:D
[quote=unlimitted;193712]ekskali, ben ilgilterenin kredi notunu olabilecek en yükseğe artırıyorum şahsen. ajanslara bi haber geçer misin sana zahmet. :D[/quote]
Habere gerek kalmayacak sankim.. EUR/USD sabah sabah [U][I]gazman[/I][/U] etkisinde..:D
[QUOTE=Astatin;193710]üwwwww...eksi gapımız olacaktı üwwww...ne VOB muş selçuklu patron be..ayusu da boğasu da ağlıyor...üwww[/QUOTE]
gol olur patron müsterihim şahsen .. üvvv :o
Sazan toplantılara kaçar.
Sistemler sabahki ufak satış dalgasını ciddiye almadı ve halen LONG.
SW'de ise beklentim, 68.75 civarına bir yükseliş ve sonrasında düşüş.
Bol kazançlar.
[quote=excali;193714]Habere gerek kalmayacak sankim.. EUR/USD sabah sabah [U][I]gazman[/I][/U] etkisinde..:D[/quote]
aha şimdi mıçtık. senin maaşallah dediğin 3 gün yaşamıyo lem. birazdan 1,59 mu olacak ne.
stop mu yapsam. :..::..:
Günaydın dostlar,kolay gelsin herkese.....
[B]Evet gözümün üstünde kaşım var[/B]
[B]Hiç utanmıyorsun dimi[/B]
[B]Kavganın da adabı var[/B]
[B]Zerre kesmez seni[/B]
[B]Bu düz ayak sevmeler[/B]
[B]Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar[/B]
[URL]http://www.mp3indirbedava.com/sila-dan-sonra/free-yabanci-video-clip-music-watch-lyrics-download-indir/2007/[/URL]
[quote=unlimitted;193717]aha şimdi mıçtık. senin maaşallah dediğin 3 gün yaşamıyo lem. birazdan 1,59 mu olacak ne.
stop mu yapsam. :..::..:[/quote]
İngiliz ev erkeklerine bi telefon aç, lem..:D
AW şortlar 500 dan kavırma..way **..onca risk al, sisteme ret çek fdj 1xx düşsün amma sen git 100 puana kapat..way**...FDJ de şort açsak da aynı puan kazanıyo olacaktık..yüzdesi 7 katı olacaktı **
projeksyon belli bence ..gol olur ...
PW alda (projeksyonel waves ) ..
FW alda (fraktalik waves ) ..
HW alda (histem waves ) ...