bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..
Printable View
bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..
[quote=TÜRKOĞLU;193713]geçen pazartesi gibi oldu açılış.verip hemen çektiler...[B]vahşi batıda[/B] -1000/1500 GAP diyorlardı hahahhah :D:D:D[/quote]
okunacak hali kalmadı ki oraların... özgürlük demokrasi getirecem diye önüne geleni biçersen böyle olur... bush demokrasisi... :D
taban olur bence
organize, işler:)
[quote=Astatin;193725]taban olur bence[/quote]
düşmez lem bu.dng
[quote=Cerphin;193723]bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..[/quote]
Bence Amerika %8 düşerken anca zorlana zorlana istemeye istemeye %2 düşen borsada short'dan hep uzak durmak lazım... :)
80.000 scenario.... live.....
Boğaların gücü adına... :..:
[quote=Cerphin;193723]bu açılış balonunu piyasanın geri alması lazım.. yok geri alış olmazsa eğer gün boyunca shorttan uzak durmak lazım..[/quote]
spotla beraber biraz daha şişirmesinler :::
[quote=halojen;193724]okunacak hali kalmadı ki oraların... özgürlük demokrasi getirecem diye önüne geleni biçersen böyle olur... bush demokrasisi... :D[/quote]
evet gerçekten içerik pısır oldu,gapçilerle dolup taşıyor orası :D hiçbişey yok okunacak özellikle VOB topiğinde :D
det dit sağolsun :D
[quote=halojen;193724]okunacak hali kalmadı ki oraların... özgürlük demokrasi getirecem diye önüne geleni biçersen böyle olur... bush demokrasisi... :D[/quote]
bu tür yorumlara katılmıyorum..şahsen ben ordan çok faydalanıyorum..daha doğrusu ordaki bir arkadaştan...ters indikatör olarak:..::..::..::..::..: ciddiyim yaww..misal AKP kapatılmamasından sonra bu arkadaş 55 lerden 52 ye gelince endeks , yok daha bilmem ne, nereye düşecek ki diyordu..sonra 45 olduğunda hala şort diyenlere köpürüp, ne ulan bu hep şort hep şort takılmış plaksınız diyordu....38 de, saçmalamayın daha aşağısı mümkün değil derken 31000 lerden şortlamaya başladı kendisi:..::..::..::..: ben haftada 1-2 kez bakarım kendisine ....lelele
[QUOTE=Strategist;193728]Bence Amerika %8 düşerken anca zorlana zorlana istemeye istemeye %2 düşen borsada short'dan hep uzak durmak lazım... :)
80.000 scenario.... live.....
Boğaların gücü adına... :..:[/QUOTE]
zaten garan 6.20 altında kapanış yapmadan kalıcı short düşünmem ben strategist.. önümüzü görene kadar en güzeli daytrade...lelele
[quote=Astatin;193725]taban olur bence[/quote]
Aha...bu mesaja kimse teşekkür etmemiş....hımmmm..ayı kalmadı demek ortamda..hımmmm...:..:
Artık birtakım olaylar fena sırıttı ve çok pis kokuyor, bu ülkenin borsasını tutarak bir şeylere destek olacaklarını zannediyorlarsa bu sorunları halının altına süpürmektir, nereyi tutsanız elinizde kalan bir dönemde, şu borsanın yandaş denilen gazetelerden farkı ne allah aşkına, madem o kadar iyisiniz tekel işçilerinede verin kıvırttırmadan, sıkar adamı dyilmi, fena sıkar,........