[quote=excali;193720]İngiliz ev erkeklerine bi telefon aç, lem..:D[/quote]
şş ekskali, Allasen güzel bi yorum yapma şu paydasında dolar olan paritelere.
ver hesap numaranı direkt havale geçeyim sana. .dng
Printable View
[quote=excali;193720]İngiliz ev erkeklerine bi telefon aç, lem..:D[/quote]
şş ekskali, Allasen güzel bi yorum yapma şu paydasında dolar olan paritelere.
ver hesap numaranı direkt havale geçeyim sana. .dng
[quote=unlimitted;193736]şş ekskali, Allasen güzel bi yorum yapma şu paydasında dolar olan paritelere.
ver hesap numaranı [COLOR=red]direkt[/COLOR] havale geçeyim sana. .dng[/quote]
direkt değil abi, direk direk:..: (eskiden herkes direk yazardı, dalga geçerdik..şimdi herkes doğrusunu yazıyor...değişiklik olsun diye böyle dedim bende...hatta direk de yanlış, drek doğrusu:..:)
daha yukarı çekmeleri lazım,halen yetersiz fiyat seviyesi.. yurtdışı izin vermeli artık bu çıkışa, yada imf bombası tez zamanda patlamalı..
[quote=unlimitted;193736]şş ekskali, Allasen güzel bi yorum yapma şu paydasında dolar olan paritelere.
ver hesap numaranı direkt havale geçeyim sana. .dng[/quote]
Meteorolojistler,
1.59'u görebilebilirmiş diyebilirmiş..:D:D
575 den AW kısa...1/5
tavan olur bence tahminim .. :o:o ...
cümleten günaydın bol kazançlar zaman incelemelerime göre buranın en geç 3 şubata kadar yukarı hareketinin başlaması olasılıgı bana göre yüzde doksan önümüzdeki 15-20günlük periyotta muhtemeln 24şubata kadar sayın saraylı üstadınbelirtmiş oldugu 5dalganın içindeki minör5 dalga atagının başlaması kuvvetli ihtimal yalnız yukarı atak başlamadan önce 67500 leri tekrar deneyecektir zannediyorum sonra altın vuruş için 73000
10 barınsa yarım por short 575 den gerisi 11 barında.
[quote=excali;193739]Meteorolojistler,
1.59'u görebilebilirmiş diyebilirmiş..:D:D[/quote]
hah şöyle yaw, mümkünse. lütfen.
1'e 200 kaldıraçtayız da söylemesi ayıp, az önceki sen maaşallah dedikten sonraki 45 dakkalık şelale fena koydu biliyonnu. :D
farid farjah bile sakinleştirmiyo ehehe.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=abdullah yıldız;193742]cümleten günaydın bol kazançlar zaman incelemelerime göre buranın en geç 3 şubata kadar yukarı hareketinin başlaması olasılıgı bana göre yüzde doksan önümüzdeki 15-20günlük periyotta muhtemeln 24şubata kadar sayın saraylı üstadınbelirtmiş oldugu 5dalganın içindeki minör5 dalga atagının başlaması kuvvetli ihtimal yalnız yukarı atak başlamadan önce 67500 leri tekrar deneyecektir zannediyorum sonra altın vuruş için 73000[/quote]
ben bu korelasyona göre 67.500 seviyesine hayal diye bakmaya başladım...
[quote=indregandi;193735]Artık birtakım olaylar fena sırıttı ve çok pis kokuyor, bu ülkenin borsasını tutarak bir şeylere destek olacaklarını zannediyorlarsa bu sorunları halının altına süpürmektir, nereyi tutsanız elinizde kalan bir dönemde, şu borsanın yandaş denilen gazetelerden farkı ne allah aşkına, madem o kadar iyisiniz tekel işçilerinede verin kıvırttırmadan, sıkar adamı dyilmi, fena sıkar,........[/quote]
İki şeyden biri,
Ya masada olan birşey,
ya masada kalan bir şey, enkaz,.....
425 fil-at..150 points..ehuhuehuhe..tam dilenci olduk..