-
Dow sanırım önümüzdeki günlerde 12070-12200 aralığındaki direncine yönelecek, bu durumda diğerleri aşağıda olmaz diye düşünüyorum, bizdede tam olarak yapılmayan bir fiyatlanma yabancı fonlar tarafından tekrar gündeme gelebilir, yurt dışının önemli dirençlere ulaşması demek bizim piyasamız açısındanda önemli olabilir bence, saygılar.
-
Dow sanırım önümüzdeki günlerde 12070-12200 aralığındaki direncine yönelecek, bu durumda diğerleri aşağıda olmaz diye düşünüyorum, bizdede tam olarak yapılmayan bir fiyatlanma yabancı fonlar tarafından tekrar gündeme gelebilir, yurt dışının önemli dirençlere ulaşması demek bizim piyasamız açısındanda önemli olabilir bence, saygılar.
-
tek birsey soyleyebilirim bu yukselis pek kalici olmayacak eninde sonunda 49.500 de ki gap dolacak yani fazla beklenti icine girmeyin derim.
-
tek birsey soyleyebilirim bu yukselis pek kalici olmayacak eninde sonunda 49.500 de ki gap dolacak yani fazla beklenti icine girmeyin derim.
-
şuan spot ve vadeli saatlikleri al kapattı.......
vadelininki sınırda ama spotunki çok net......
aslında uyumsuz geliyorlardı.. sahte sahte...
cuma günü bu tepkiyi beklerken efg manyagı dagıttı ortalıgı.......
sonuçta yine bizim dediğimiz oldu........
efg düşünsün o 25000 kısa derdini.........
piyasa yapıcıymış.. olsa olsa maşa olur ancak......
-
şuan spot ve vadeli saatlikleri al kapattı.......
vadelininki sınırda ama spotunki çok net......
aslında uyumsuz geliyorlardı.. sahte sahte...
cuma günü bu tepkiyi beklerken efg manyagı dagıttı ortalıgı.......
sonuçta yine bizim dediğimiz oldu........
efg düşünsün o 25000 kısa derdini.........
piyasa yapıcıymış.. olsa olsa maşa olur ancak......
-
[QUOTE=mbm;27244]yüzde yüz katılıyorum.....ve efg ile hesaplaşacagız demiştim.......
hesabını gördüm bugün........:D[/QUOTE]
Sevgili Mbm,
orda efgnin hareketini anlayabiliyorum, bölgede bir savaş nasıl olsa, risk azalttı, biz 50 kontratla takla atmaya çalışıyoruz, düşünsene 30000 kontratın telaşını. Yanlız senin uyumsuzluklar süper çalışıyor, tebrikler.
Sevgiler.
-
[QUOTE=mbm;27244]yüzde yüz katılıyorum.....ve efg ile hesaplaşacagız demiştim.......
hesabını gördüm bugün........:D[/QUOTE]
Sevgili Mbm,
orda efgnin hareketini anlayabiliyorum, bölgede bir savaş nasıl olsa, risk azalttı, biz 50 kontratla takla atmaya çalışıyoruz, düşünsene 30000 kontratın telaşını. Yanlız senin uyumsuzluklar süper çalışıyor, tebrikler.
Sevgiler.
-
dow futur eger olursa 11750 üzerinde uyumsuzluk potasına girer..
o yüzden bu gece çok ümitli değilim dowdan ben.........
ama çok hızlı çıkarsa veya sonra düzeltmesini yapıp tekrar yukarı dönerse o ayrı......
-
dow futur eger olursa 11750 üzerinde uyumsuzluk potasına girer..
o yüzden bu gece çok ümitli değilim dowdan ben.........
ama çok hızlı çıkarsa veya sonra düzeltmesini yapıp tekrar yukarı dönerse o ayrı......
-
-