quenn aplaaaaa ... help ... bi maşet atta gol olsun .. üvvvv ...
Printable View
quenn aplaaaaa ... help ... bi maşet atta gol olsun .. üvvvv ...
[quote=Astatin;193785]yok öyle değil...güç bizde, teknoloji bizde...zamanda yolculuk sonrası, aydınlanma devirlerinde bir kaç yağlı boya tabloya eklettim kendimi..havalar falan olsun biraz diye..ama haklısın..yanlış mesaj verebilir bu avatar..değiştireyim ben bunu:..:[/quote]
abi şöyle elinede ışın kılıcı var olan bir fotonu yapıştır tam palaya saldırmaya hazır bir an (zaten paladan olsa olsa gücün kötü tarafı olur)
[quote=artanis;193788]abi şöyle elinede ışın kılıcı var olan bir fotonu yapıştır tam palaya saldırmaya hazır bir an (zaten paladan olsa olsa gücün kötü tarafı olur)[/quote]
Son filmde imparator fena pataklayıp margin call yedirtmişti ama olsun... :)
nerde lem bu imparator mudur pala mıdır her ne haltsa.........aaa ne bu kardeşim..yapalım bir ekşın....sıkılıyo insanlar
[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/518/eurusd1.png[/IMG]
03.2009 da başlayan yükselen kama formasyonunun ciğere saplanması, 06.2009 dan itibaren oluşan kanalın kırılması, 200 günlük HO'nun kanal desteğine oturup, haydi hep beraber burdan aşşağı yallah tazyik diye kırılması :) velhasıl kaymaklı kadayıf gibi olmuş. Seç beğen al hangisini istersen. Diğer başlıkta belirttiğim 1.3850 desteğimize ulaşıp soluklanmak için durmuşuz. 1.41 e kadar olacak çıkışlar bir tepki hareketi olacaktır. Tekrar cıkıstan söz etmek için 1.43 seviyesinin kalıcı olarak aşılması gerek.(şahsi fikrim imkansız gibi :)) Lakin asıl hedef coook cook aşağılarda gibi.......
[quote=selçuklu;193787]quenn aplaaaaa ... help ... bi maşet atta gol olsun .. üvvvv ...[/quote]
KUIN flatti...dolayısıyla şu an ya uyuyodur yada kahvaltı falan yapıyodur..gelmesin zaten şimdi...bak zaten 200 puana sıkışmışsınız..boşa flat kalmadım ben falan der bi havalarla....:::
güç bizle patron..merak etme..gol olur yağarız
[QUOTE=Astatin;193795]KUIN flatti...dolayısıyla şu an ya uyuyodur yada kahvaltı falan yapıyodur..gelmesin zaten şimdi...bak zaten 200 puana sıkışmışsınız..boşa flat kalmadım ben falan der bi havalarla....:::
güç bizle patron..merak etme..gol olur yağarız[/QUOTE]
o zaman bullmarket gelsin .. o gelirse gol olabilir .. gol olmasa bile hareketlenir bence .. üvvvv .. :::::::D
[SIZE=3]"[B]fakat yine üzülme, [COLOR=Red]müsterih ol[/COLOR];
kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini.[/B]"[/SIZE]
[COLOR=RoyalBlue][B]Cahit Sıtkı Tarancı böyle kullanmış cümle içinde[/B].[/COLOR] :D :..: :o
[quote=excali;193786]selçuklu and the müsterihs of the universe.kom[/quote]
[QUOTE=prodrive;193793][URL="http://img535.imageshack.us/i/eurusd1.png/"][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/518/eurusd1.png[/IMG][/URL]
03.2009 da başlayan yükselen kama formasyonunun ciğere saplanması, 06.2009 dan itibaren oluşan kanalın kırılması, 200 günlük HO'nun kanal desteğine oturup, haydi hep beraber burdan aşşağı yallah tazyik diye kırılması :) velhasıl kaymaklı kadayıf gibi olmuş. Seç beğen al hangisini istersen. Diğer başlıkta belirttiğim 1.3850 desteğimize ulaşıp soluklanmak için durmuşuz. 1.41 e kadar olacak çıkışlar bir tepki hareketi olacaktır. Tekrar cıkıstan söz etmek için 1.43 seviyesinin kalıcı olarak aşılması gerek.(şahsi fikrim imkansız gibi :)) Lakin asıl hedef coook cook aşağılarda gibi.......[/QUOTE]
Sn. Prodrive,
Ben 1,36-1,37 bandini cok önemsiyorum... Eger o bölge tutarsa cok asagilardaki hedefler icin daha uzun bekleyebiliriz. Ama bu bölgenin tutmamasi halinde ben de sizinle birlikte cook asagilari beklerim...
selamlar...
[quote=selçuklu;193787]quenn aplaaaaa ... help ... bi maşet atta gol olsun .. üvvvv ...[/quote]
KUIN bizi McDonalds a götür.::::::
bunlar vermeyecekler galiba..üüü
[QUOTE=martoniki;193798][QUOTE=excali;193786]selçuklu and the müsterihs of the universe.kom[/QUOTE]
[SIZE=3]"[B]fakat yine üzülme, [COLOR=Red]müsterih ol[/COLOR];
kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini.[/B]"[/SIZE]
[COLOR=RoyalBlue][B]Cahit Sıtkı Tarancı böyle kullanmış cümle içinde[/B].[/COLOR] :D :..: :o[/QUOTE]
ölecekmiyim patron .. ne o öyle kabir falan .. üvvvv:o .. daha yaşım küçük benim .. üüüüüü