[quote=astatin;255351]istop ve long........sistemli...üwww[/quote]
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
asti hoca long dediyse dikkatli olmak lazım :)
AMA BEN HALA TREND GÖREMİYORUM NEDENSE.
Printable View
[quote=astatin;255351]istop ve long........sistemli...üwww[/quote]
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
AMA BEN HALA TREND GÖREMİYORUM NEDENSE.
ondan sonra gel de M** e küfretme derler..buyrun aynı ssitemin iki farklı şekilde formüle edilmiş haliyle MTX çıktısı...1 er bar fark var sinyallerin geldiği yerde..neyse en azından 50 puan fark bişi deil...YYLD..üwwwwnon müsterih
[IMG]http://i49.tinypic.com/23uoncp.png[/IMG]
Sanırım bu haftayı yada bugünü pas geçecek bunlar.
[quote=a.kaya;255365]üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
AMA BEN HALA TREND GÖREMİYORUM NEDENSE.[/quote]
trend oldu diye al gelmez kayapatros, trend olacak diye gelir...::::::
hiç müsterih değilim bu longlardan.... herkes ayu iken gelen long sinyaller datlu olur amma şu an eyle bir psiko ortam yok..üwww
Histem: Long
Sistem: Long
Deep Hystem: Şort
mecbur long bizde..üww
ben geldiiim :::
çalışmam nasıl olmuş artık T-ŞÖRT üstüne bastırdım ticarete atılıyorum gayri.... emman zasan abeyim görmesin üstüne alınmasın gayri pelaya yapıyorum hareketi :::
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/f7aca102.png[/IMG]
boalar mucde..:)kayahan gelmiş diğer topie..gazamız mubarek olsun...uwwwwwww...:)
[quote=unlimitted;255354]pişman oldum de pişman oldum de ::::::[/quote]
istop dediğime bakma.kom...poz 25 puan karla kapanmış::::::::: yani pişman değilim..üstelik sistemin 225 puan önündeyim bugün...hiççç pişman değilim..üww..amma bu son longlar pek bi iğreti duruyo börtföyde..üww
[quote=selçuklu;255352][COLOR=red][FONT=Garamond][SIZE=1]yygd...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
az büyüt patron gazı kaçıyor piyasanın :)))
[quote=ATHLON;255372]boalar mucde..:)kayahan gelmiş diğer topie..gazamız mubarek olsun...uwwwwwww...:)[/quote]
bu yataylıktan bizi kayahan kurtarır :..:
nerden baksan en az 3000 puanı var kayahanın yukarı yönde :::
TARİH, TÜRKİYE'DE SEÇİMLER ÖNCESİNDE SATIŞ YAPILMASINI SÖYLÜYOR- BOFA MERRİLL LYNCH Bank of Amerika Merrill Lynch, bugün yayınladığı raporda tarihe bakıldığında Türkiye'de belirsiz seçimler öncesinde satış yapılmasının önerildiğinin görüldüğünü belirtti. Türkiye'de 2002 yılında yapılan seçimden bu yana ilk kez, 2011'deyapılacak seçimler için bir koalisyon olaslığının ortaya çıktığına dikkat çeken BofA Merrill Lynch, başarılı bir koalisyonun Türkiye'nin 9 yıldır devam eden dönüşümün tamamlanmasını sağlayabileceğini vurguladı. Bununla birlikte Merrill Lynch, geçmişe bakıldığında Türkiye'de koalisyonların maliyetli olduğunun görüldüğünü savundu. Politik risklerden neden korktuklarını 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişikliği referandumu ile açıklamaya çalışan BofA Merrill Lynch, Anayasa mahkemesinde görülen davadan referandumun içeriğini değiştirecek bir sonuç çıkmadan bu referanduma gidilmesi halindebunun anketlerin anketi olacağını vurguladı. BofA Merrill Lynch, referandumda Anayasa değişkiliğine yüzde 35'den az destek gelmesi halinde piyasanın çok kuvvetli bir şekilde bir koalisyon hükümetini fiyatlamaya başlayacağını belirtti.
ema lar 100 puanda toplandı..
[QUOTE=YAVUZHAN;255376]az büyüt patron gazı kaçıyor piyasanın :)))[/QUOTE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"][FONT="Franklin Gothic Medium"]yygd...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
bizim 1 dakikalık grafiğe bakan adam 4 saatliğe bakıyorum sanacak az daha uğraşırlarsa..
bu ne lem ex adamın elektro cıhazındaki ekran görüntüsü kibin :..:
bi şok mu versek. :::
Kanada mb başkanı, "gelecek faiz kararları uluslararası güçlerin ülke ekonomisine yaptığı net etkiye bağlı olacak"
[quote=ATHLON;255372]boalar mucde..:)kayahan gelmiş diğer topie..gazamız mubarek olsun...uwwwwwww...:)[/quote]
şş adaş yannış yazmışın j olacak o c diil
ehu:::
canım sıkıldı galiba :..:
hoşgeldin efiksci.. nerelerdesin sen yawf..
büyüt yazıyı selçuklu patrooonnnnn
pozisyon flatledim..sistem hala sat da..p.tesiden beri..
[QUOTE=jerfin;255388]hoşgeldin efiksci.. nerelerdesin sen yawf..[/QUOTE]
nerelerdemiyim .......... tuhaf yerelerdeyim ::: memleket özlemim halen yok sanırsam 1 hafta sonra oda başlar gayri üvv :::
[quote=Astatin;255369]trend oldu diye al gelmez kayapatros, trend olacak diye gelir...::::::
hiç müsterih değilim bu longlardan.... herkes ayu iken gelen long sinyaller datlu olur amma şu an eyle bir psiko ortam yok..üwww
Histem: Long
Sistem: Long
Deep Hystem: Şort
mecbur long bizde..üww[/quote]
Asti kardeş trend dediğimden kasıt gelen sinyalde trend oluşacak bir yapı göremedim ondan demiştim.Daha sallar bunlar bence.
[QUOTE=jerfin;255389]büyüt yazıyı selçuklu patrooonnnnn[/QUOTE]
daha değil apla .. gorkuyorumm hala ... fxci patron hoşgeldin abi. . .brv.brv
ingaaa..ve yyld
050 den lonkklara dakviye..üwww
doner de 325 yakarsa sımdı buradan ...halaya gecerım burda...başına da taze lonkör astetomu alırım...:)
15 liklerde geçici Sat gelmeye başladı 71,025 de
[QUOTE=selçuklu;255396]daha değil apla .. gorkuyorumm hala ... fxci patron hoşgeldin abi. . .brv.brv[/QUOTE]
spotta 56.000 bi kırılsın gör sen burayı.. ::: kırdırmıyor namıssızlar...boks.
[quote=ATHLON;255400]doner de 325 yakarsa sımdı buradan ...halaya gecerım burda...başına da taze lonkör astetomu alırım...:)[/quote]
az sabret, daha tazesi gelecek. halay başı olacam .lelele
[quote=unlimitted;255404]az sabret, daha tazesi gelecek. halay başı olacam .lelele[/quote]
lütfen öyel olsun, 1 haftadır börtföyde yaşanan saadet devri bitmesin istiyorum..annıyormusun...üwwww
[quote=unlimitted;255404]az sabret, daha tazesi gelecek. halay başı olacam .lelele[/quote]
.lelele dikkatle takipteyim
71000 den de long takviye...3/5 oldum..daha da arttırmam...üww
[quote=selçuklu;255381][COLOR=red][SIZE=1][FONT=Franklin Gothic Medium]yygd...[/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]
ya rahat ol geçti,korkma :)
haydi ayular 56.139... bi sıkımlık canı kaldı spotun....lelele
aha...unutuuk...fare nerde fare..fareyi bulun...öldürün pisliği...ehuheuehue
[quote=Astatin;255415]aha...unutuuk...fare nerde fare..fareyi bulun...öldürün pisliği...ehuheuehue[/quote]
ı-ıh öldürmeden önce şişi kullancaz daha...sözün var patrom...:))
[SIZE="1"][FONT="Impact"][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[quote=Astatin;255415]aha...unutuuk...fare nerde fare..fareyi bulun...öldürün pisliği...ehuheuehue[/quote]
ahahah 950 longggggladım yanlız bırakmam :D ilk kez lönk üwwwwwwwwwww
şort çekiyorum 950 den şort
925 long... istop: 70.650
adaş, aste, verin serçe parmakları...
tey tey....lelele
deneme 1-2 tey tey .lelele
evet, denemeler başarılı. halay çekebiliyoruz.
325 üzerine aldığımızda halaya herkesi bekleriz. :..:
Alman ekonomi bakanı, "2010 büyümesinin hükümetin yüzde 1.4'lük tahminini aşabileceği tahminleri var"
avrupa birliğine girelim 100 bin endeks olsun :P üwww lönk işi ne zor yavv