spota saldırıyolaaa...
Printable View
spota saldırıyolaaa...
[QUOTE=Astatin;193902]Lem efiksci, ben fulşort deyince aklına neden gacırt geldi..bişi mi demek istiyon...boks..boks. sistemli vesikalı patron..aybediyon ha:..:[/QUOTE]
ayıbediyon patron gacırt ı sordum zadece ::: bu arada müjdemi isterim birazdan teknik graf gönderceyim ilham geldi gayri :::
Vay canına... Spot'ta çok ciddi operasyon yapıyorlar... 15dk içinde düşmezse 70.000 denemesi gelecektir...
[quote=fXci;193910]ayıbediyon patron gacırt ı sordum zadece ::: bu arada müjdemi isterim birazdan teknik graf gönderceyim [B]ilham geldi gayri[/B] :::[/quote]
Teprik ederim:::::::::
[quote=Strategist;193911]Vay canına... Spot'ta çok ciddi operasyon yapıyorlar... 15dk içinde düşmezse 70.000 denemesi gelecektir...[/quote]
Orantısız Güç mü kullanıyorlar??
Beni en çok tedirgin eden haftalık grafik, spot endeksler için haftalık tutunmaya devam ediyor görünümünde, bu aslında herşeyi açıklıyor, bu hafta oluşacak bir düşüşte tüm sistemleri haftalık sat konumuna geçirebilirler, yani olursa ayı piyasasından bahsetmemek ayıp olur o zaman, saygılar.
[quote=excali;193913]Orantısız Güç mü kullanıyorlar??[/quote]
Altın Kural: Altını olan kuralı koyar... :p
[quote=Strategist;193915]Altın Kural: Altını olan kuralı koyar... :p[/quote]
Garan'ın 6.45 kademesine altın mı koymuşlar??
700 kırılmadan şorlar..tikkkat..
Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww
[QUOTE=Astatin;193918]Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww[/QUOTE]
aynen ya..çarpılıcaz gibi duruyo. 850den satmıştım bende :((
[QUOTE=Astatin;193918]Hiç inanmıyorum şahsen bu tepkiye..inanmak da isteniyorum ayrıca...üwww[/QUOTE]
69 geçince inanırsın..üüüww..de üww