-
[quote=thracian;193952]Bu Garan beni fitik etti yaw!
3 haftadir tutuyarum 6,35 maliyetli Garanlari, ISC gitti bu bakiyor...
Neyse, 69500`leri belki garan`la kirarlar...[/quote]
garan ve akbnk fiyatları eşit olduğunda bikaç aracı kurumdan isctr fiyat olarak daha cazip önerisi gelmişti.o raporların ardından isctr daha iyi performans sergiledi garantiye göre..ama garanti bu tek günde yakalar hatta geçer zira artık garanti borsanın 1 numarası..
-
[quote=thracian;193952]Bu Garan beni fitik etti yaw!
3 haftadir tutuyarum 6,35 maliyetli Garanlari, ISC gitti bu bakiyor...
Neyse, 69500`leri belki garan`la kirarlar...[/quote]
çok enteresandır, €/$, gold, oil, €/JPY ve gbp/usd seçeneklerinden gbp/usd longladım.
diğer dördü uçtu. uçuş ki ne uçuş...
gbp/usd can çekişiyor...
o yüzden ingiliz ev hanımlarına görmetlerimi iletiyorum. ve şu andaki halim şu şekilde: .kom
-
a********************************************************
-
günlüğü bile oynattılar yerinden,
-
Rukiiiiiiiiii....iyi yırttın sen.... :) ehu..ben burun farkıyl kaçırdınm 975 istopu..mal elde kaldı..ama tahminim 68300 civarı kapatrız....ğwwwwwwwwwwww..üwwwwwww
-
günlükte iki direncimiz mevcut, biri çizgi 69425, diğeri çıbık 725 başarılar,
-
700 altına gelmezse korkmayın.69 500 direnç..
-
[CENTER][SIZE="7"][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]zild...[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
-
[QUOTE=Astatin;193968]Rukiiiiiiiiii....iyi yırttın sen.... :) ehu..ben burun farkıyl kaçırdınm 975 istopu..mal elde kaldı..ama tahminim 68300 civarı kapatrız....ğwwwwwwwwwwww..üwwwwwww[/QUOTE]
kih kih..yırtmaktan ziyada karada geçebilirdim ama korktum ya üvvvv 975ten longlamayı düşünüyodum pozumu kapatınca basiretim bağlandı 69050de kapatabildim ühüüüü.ama bu piyasa düşecek ve o düşüştende kar alıcam demedi demeyin:)
-
[QUOTE=selçuklu;193971][CENTER][SIZE="7"][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]zild...[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
aynen abi YYLD :D
Gol olur...
-
Bugün kapanış karakolluk olur heralde:).
-
[quote=nunu;193967]a********************************************************[/quote]
hımm.PALA ya yıldızlı pekiyi vermişsin NUNİ apla..teprik ederim...şimdi kısa olarak bir sen bir ben varız galiba....üüü:..:üüü:..: