[quote=Astatin;193986]NUNİ,,,elde sadece bu var..oda her an badem olabilir..üwww
[IMG]http://i46.tinypic.com/2r2y9md.jpg[/IMG][/quote]
veriyi bekleyelim:::
Printable View
[quote=Astatin;193986]NUNİ,,,elde sadece bu var..oda her an badem olabilir..üwww
[IMG]http://i46.tinypic.com/2r2y9md.jpg[/IMG][/quote]
veriyi bekleyelim:::
669xx 676xx yükselen diplerinin geçmişini grafta göstermeye çalıştım...
Bu sıralar 695xx üstesinde seyreden piyasa görüldümmü shortcular ekstradan dikkatli olsun...
amma işin birde obur tarafsı var ..... bu sıralar 695xx yeresi üstesinde seyredemeyen vob... shortculara yeni umutlar vaadeder.... bu vaadler 66xxx yerelerine kaddar düşüşü müjdeleyebilir gayri....
[IMG]http://i45.tinypic.com/106h4lk.png[/IMG]
[quote=Rooks;193989]asta... yakında ekranından indikatörler fışkırıcak.sana bi monitör daha lazım gibi duruyo:)[/quote]
astala vista baby...
himmm, veriler ilginc. demek tasarrufa gidiliyor:::
Akşama dow 10000 i aşağı kırar, nikkeide sabaha nalları diker, bizim açılış badem olsun o zaman.kom
[quote=unlimitted;193985]ben yakınen ilgiliyimdir kendisiyle. :)))
son bikaç gündür yükseliş derken, son birkaç gündür yataydadır kendisi. ondan önceki yükseliş, 1,4460 kuvvetli desteğinin çalışması ve 1,52'den açılan şortların orada cover edilmesi ile oluşan 200 pipslik yükselişti.
sonrası hem €/$'ın gevşemesi, hem de benim görüşüm 1,45-1,46 arası açılan longların ittirmesi...zira €/$tepkisini koydu, yükseldi ama [COLOR=red]TL/Dolar[/COLOR] taş gibi yerinde.
1,5223 direncini kırarsa, 1,60a kadar durmayabilir...
bahsettiğim rakamlar spot dolardır...[/quote]
Tşk.ler Sn Unlimited. 1.45ten başlayan yükselişten bahsediyordum evet.. son bi kaç gün değilmiş, son birkaç gün için usd diyince 1.50yi geçmeye çalışan ama geçemeyen bir usd görüntüsü kazınmış aklıma :) kendisiyle pek ilgili değilim ama eğer eur/usd paritesi desteğiyle 1.50leri geldiysek düşüşü hızlı olurmu acaba diye sormuştum kendi kendime...
DOW kapanış tahminimi şimdiden vereyim..
Kayıtlara geçsin pliiizzzzz...
[B]9873,12..[/B] :D
aha....
[QUOTE=nunu;193993]himmm, veriler ilginc. demek tasarrufa gidiliyor:::[/QUOTE]
Evet, ABD de vatandaş parasını altınını yastık altında saklıyomuş, bankalarda ondan kapanıyomuş:..::..::..:,haliylen reel sektörede kredi veren olmuyomuş , buda sanki krizvari hava veriyomuş ama aslında ekonomi büyümüş, tüketim yapılıyomuş, tek sorun borsalarmış, olması gerekeni fiyatlayacak gücü yokmuş o yüzden 10000 i aşağı kırabilirmiş:D:D:D
[quote=Astatin;193998]aha....[/quote]
zisd:::
Ben full long devam ediyorum ama çok dost short'ta... Onlara M. Sandal'dan şu şarkıyı hediye ediyorum... :..: :..: :..:
Karanlıklar çökmüş üstüme,
O dağlardan bir şelale gönder bana...
Darılmazdım böyle piyasaya,
Çıkış fırsatı tanısaydı bana...
Sabret gülüm sabret derken,
VOB 70.000 oldu..
Düşecek sabret dersen,
İnanmam asla...
Düş artık lanet olası
Günler oldu...
Sermayem içler acısı..
Histemim perişan oldu...
Dur aman short'lama sevgilim,
Paraya ihtiyacımız var...
Bu aralar, çok dertliyim
Sermayeyi yamulttular...
Dur ama short'lama sevgilim,
Her fırsatta yükseltiyorlar...
Sinirimden delireceğim...
Bir türlü düşürmüyorlar...
[quote=martoniki;193997]DOW kapanış tahminimi şimdiden vereyim..
Kayıtlara geçsin pliiizzzzz...
[B]9873,12..[/B] :D[/quote]
DOW da böyle bir kapanış,bizde ne kadar yukarı atak yaptırır...