yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...
Printable View
yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...
[quote=teo;83684]yarın güzel bir gün olacak, açılış sakin , ondan sonra kudurma ve para kazanma...Yataylık yok...
ne tarafa gider diye sorarsanız, inanın bilmiyorum.Ama tek bir bildiğim yarın trend var hangi yöne giderse...[/quote]
Ben de 300 puanlık bir marjda mıy mıy bir piyasa olmasından korkuyorum.
[QUOTE=bonnie;83683]her nöbette ilginç hareket olmuyor ki üüü[/QUOTE]
çoğunda ilginç hareketler oluyor ama.. hem 17 şubat her açıdan karşımıza çıkan bir tarih..
Dow loto ne oldu vobix?:) sonuçları neden açıklamıyosun?
Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!!
VOB 30 subat vade..
Ustte sirasi ile 33.725/32.925 ve 33.400 direncler.
Altta 32.200 Assagi gecilirse "UCURUM" mevcut.
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB60DK11SUBAT2009.png[/IMG]
[QUOTE=Sunrise;83665][ATTACH]1034[/ATTACH]
Bu sayıma göre açılışda bir aşağı gap mümkün gibi duruyor :eek:[/QUOTE]
eğer bu dalga itki ise, ki öyle görünüyor.. yarın 31.000-31.500 aralığında 5'lik yapı tamamlanmalı ve kuvvetli bir tepki çıkışına başlamalı..
herkese merhaba.. kazancınız bol olsun.. :)
[quote=parderi;83688]Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!![/quote]
luzumsuz yere birbirlerine ve çevresine hava atan, aracı kuruma yeni girmiş sümüklülerdir..
Yüksek sesle de konuşurlar, başkaları duysun diye..
Hiç iş sırrı metroda giderken açıklanırmı.. Hemde metroda...
Avrupa olsa,zenginde biniyor, ama bizde binmez...
[QUOTE=teo;83553]Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;83562]7653.....:)[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;83566]DJi kapanis tahminim; 7999.99[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;83575]DJI lotto 7826,54[/QUOTE]
Günün en iyi tahmini benim...
[QUOTE=bull market;83584][B]Dow loto 7969,67 [/B]:)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;83589]DJ loto 7688.88[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;83596]geceye kısa ... dow tahminim .. 7500,57 kayıtlara geçsin .. son yarım saat ufak darbeler aldım .. canım acıdı biraz .. üüüüğğğğüüüüüüüüğğğğğğğğüüüüüğğğüğüğüğüğ[/QUOTE]
[QUOTE=abka;83621]dow 8.000 üzeri kapatır gibi..[/QUOTE]
Bugün katılım fazla yokmuş, vobix dende hayır yok, vere vere teneke madalya kalmadı heralde:..::..:,astatin ben forumu açmadan iyi geceler diyip sıvışmış, bana kaldı açıklamak, ama utandım biraz... saygılar..
[QUOTE=cnc;83692]herkese merhaba.. kazancınız bol olsun.. :)[/QUOTE]
Zararınız az olsun dersen daha gerçekçi olacak.
Hoş geldin arkadaş geç otur şöyle..:o
yarın bana lazım olan 33.000-33200 arası tepkidir..iyi kısa yeri olur...buda iyi bir fdow la olabilir..
33200üstüne cıkmadan bu kısaları bozmam orası son nokta oradan tekrar uzun olurum
[QUOTE=abka;83696]yarın bana lazım olan 33.000-33200 arası tepkidir..iyi kısa yeri olur...buda iyi bir fdow la olabilir..[/QUOTE]
33200 üstü bizi yukarı çeker gibi geliyor
[quote=parderi;83695]Zararınız az olsun dersen daha gerçekçi olacak.
Hoş geldin arkadaş geç otur şöyle..:o[/quote]
teşekkür ederim hoşbuldum..
bugün zarar yarın kar.. totalde pozitif olsun yeter ki...:)
[QUOTE=parderi;83688]Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!![/QUOTE]
Buradan o serserilere gece gece ne demeliyiz?, okuyup okuyup plans yaparsınız haa, vay çakallar, voborsadan kaçmaz işte böyle, şimdi ilk önce öyle bi aklımızı karıştırınki, bu hafta burada akşamları pozisyonda kalanlara göre ertesi günün planını yapmaya devam edin:D:D, anladınız siz onları değilmi arkadaşlar;), saygılar...
Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Neyse duymamazlığa geldim, sohbet devam ederken, sordum, dünkü datalar nasıl geldi,iyimi kötümü,
Ne derse beğenirsiniz. Herhalde kötü geldiki, verdiler :)
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... Birde müşteri ziyaretine gidiyorlar, yanında da kıdemli (uzman çavuş), teknikçileri ...Benim gibi teknik düşmanına :)(istisna kaideyi bozmaz...)
[QUOTE=teo;83701]Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Neyse duymamazlığa geldim, sohbet devam ederken, sordum, dünkü datalar nasıl geldi,iyimi kötümü,
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... (istisna kaideyi bozmaz...)[/QUOTE]
Eskiden bulamıyolardı, 1 milyon imkb de hesap numarası varken işler iyiydi, şimdi bu hesapların sadece 1200 tanesinde nakit para varmış:), bunları çekmek içinde komisyon indirimini bu topiklerden öğrendiler, böylelikle müşteri tutabilen tutuyo şimdi, bide parası çok olanlar var onları bikaçı kapmış işte yuvarlanıyor piyasa, saygılar..
[QUOTE=bull market;83687]Dow loto ne oldu vobix?:) sonuçları neden açıklamıyosun?[/QUOTE]
[QUOTE=teo;83553]Sayın Dealer,Ruleti çevirin lütfen..
Dow tahminim 7654
Geceye short devam...[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;83562]7653.....:)[/QUOTE]
[QUOTE=bikmisbroker;83566]DJi kapanis tahminim; 7999.99[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;83568]dj 8100[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;83575]DJI lotto 7826,54[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;83584]Dow loto [COLOR="Blue"][B]7969,67[/B][/COLOR] :)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;83589]DJ loto 7688.88[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;83596]geceye kısa ... dow tahminim .. 7500,57 kayıtlara geçsin .. son yarım saat ufak darbeler aldım .. canım acıdı biraz .. üüüüğğğğüüüüüüüüğğğğğğğğüüüüüğğğüğüğüğüğ[/QUOTE]
30 puan yaklaşıkla bu gece bronz madalya senin. Tebrikler .brv
[QUOTE=teo;83701]Geçenlerde aracı kurumda birisi bana hava atıyordu, şöyle kar ediyoruz böyle iyi sistemimiz var falan filan...
Bu aracı kurumda çalışan bayları bayanları çok seviyorum, Bu kadar bilgisiz olup da , bu kadar portföyü nasıl buluyorlar... Birde müşteri ziyaretine gidiyorlar, yanında da kıdemli (uzman çavuş), teknikçileri ...Benim gibi teknik düşmanına :)(istisna kaideyi bozmaz...)[/QUOTE] trt-2 ye çıkan güzel bir hatun vardı..x aracı kurumun müdüresi diye takdim ediyorlardı..hatun güzel bir türkce ile konuşuyor..dinleseniz...bu hatun herhalde para basıyordur dersiniz...vay be ..oysaki o hatun 2004 de vip seansında benim müşteri temsilcimdi..sonrada işlemm yaptığımdı...onu dikkate alan çok amcaların battığına şahit oldum...
bunun için benim en sevdiğim aracı kurum;[B]bana asla yorum,telkinde bulunmayan,danışmanlık yapmayan aracı kurumdur..ha! tabiki komisyonuda az olsun...[/B]
[QUOTE=parderi;83688]Ya biraz önce Bahçelievler metrosundan indim. Gelirken önümde iki tane kalın enseli amca vardı ve bizim siteden bahsediyolardı. Birisi diyoki Ya çok saf bu çocuklar be şimdide seans biterken pozisyonlarını yazıyolar. Hiç araştırmaya gerek yok TUIK'e dünya para verip anket yaptırsak böyle net netice alamayız. İçlerinde hafızlar bile var dow'a dualar daha sonra beddualar ediyorlar balık sürüsü işte. Belliki KY'nın büyük bölümü kısada kalmış. Şimdi bu kısaları ham yapmak mesele değilde önce bi uzundakilere peşrev çekelim daha sonra kısadakiler nasılsa torbada keklik diyor. Öbürü de ama önce öyle bir hareket çekelimki bi güzel kafaları karışsın sharkın önündeki balık sürüsüne çevirelim derken midem bulandı ineceğim istasyondan önce atladım aşağı.
Benden söylemesi arkadaşlar yarın sabah dikkat kim kimi ham yaparsa !!![/QUOTE]
O ensesi kalınların metroda ne işi varmış. Jeeplerini servise mi vermişler. Madme o kadar piyasayı kontrole debiliyorlar. Hodri meydan 35,000de pati çekiyor düşecek dedik. Kısalar çoğunluktaydı alsalardı ya. Yememiş mi yoksa... Shark vahşiliğine büyüklüğüne güvenmesin piranha da küçük ama etçil.
[QUOTE=teo;83693]luzumsuz yere birbirlerine ve çevresine hava atan, aracı kuruma yeni girmiş sümüklülerdir..[/QUOTE]
sn. parderi ''iki amca'' diye bahsetmiş, sen aracı kurumda çalışan amcalar gördün mü !!!
[QUOTE=teo;83693]Hiç iş sırrı metroda giderken açıklanırmı.. Hemde metroda[/QUOTE]
onlar 'iş sırrını' değil, bu sitede olup bitenleri birbirlerine anlatıp alaya almışlar..!!
[QUOTE=teo;83693]Avrupa olsa,zenginde biniyor, ama bizde binmez...[/QUOTE]
zengin olunca insan gibi konuşurlar da, metroya binen sizin tabirinizle ''zengin olmayanlar'' sümüklü böcek gibi mi konuşurlar...
ya siz burada kaç tane aracı kurumda çalışan yada daha önceden çalışmış kişi olduğunu biliyor musunuz.. benim bildiğim 5 kişi.. (örnek geçmişte brokerlık yapmış; sn.Babo, sn. Seren) sadece bildiğim, daha bilmediğim kaç kişi var..böyle küçümseyerek konuşarak o insanlara hiç saygısızlık yaptığınızı düşünmüyor musunuz !!!
[QUOTE=jerfin;83706]sn. parderi ''iki amca'' diye bahsetmiş, sen aracı kurumda çalışan amcalar gördün mü !!!
onlar 'iş sırrını' değil, bu sitede olup bitenleri birbirlerine anlatıp alaya almışlar..!!
zengin olunca insan gibi konuşurlar da, metroya binen sizin tabirinizle ''zengin olmayanlar'' sümüklü böcek gibi mi konuşurlar...
ya siz burada kaç tane aracı kurumda çalışan yada daha önceden çalışmış kişi olduğunu biliyor musunuz.. benim bildiğim 5 kişi.. (örnek geçmişte brokerlık yapmış; sn.Babo, sn. Seren) sadece bildiğim, daha bilmediğim kaç kişi var..böyle küçümseyerek konuşarak o insanlara hiç saygısızlık yaptığınızı düşünmüyor musunuz !!![/QUOTE]
Ben de 21 ay dealerlık yaptım.
[quote=jerfin;83706] o insanlara hiç saygısızlık yaptığınızı düşünmüyor musunuz !!![/quote]
hayır düşünmüyorum Sayın Jerfin, siz niye böyle düşündünüz.Oraya istisna diye bir şey yazdım.
Ben gerçekleri yazdım,Siz aracı kurumdakiler çok biliyor diyorsanız, buna karışmam...
Size göre bilgilidir, bana göre zır cahillerdir.
Burada tartışılacak bir konu görmüyorum.
Sayın Seren benim dostumdur, şahsende tanırım, kendiside bunu teyid edecek olgunluğa sahiptir.Biz aramızda da bunları konuşuruz.Bu Seren'in bilgisiz olduğu anlamına gelmez,Çünkü istisnaya girer..
Siz benimle kavga etmeye mi çalışıyorsunuz.
Sevgiler...
iyi de burdan sadece o sonuç çıkmaz ki..amca tabirini argo olarak tanınmayan kişi olarak da kullanıyoruz..bu onların genç yaşlı oldgunu ispatlamaz..ordaki sümüklü tabiri de kendini bi noktaya ulaşmış sanan ama aslında yolun başında olabilceklerine dair söylenmıs bı söz..zenginlik konusu da dogru..bizde cok az kalantor toplu taşımayı kullanır o çok az da gayet azdır..ben bu konusmadan sevgili seren sevgili babo yada dıger arkadaslara ait bi küçümseme oldugu anlamını çıkarmadım...bu tip şeyler ülkemizde mevcut.ciddi konular bizde her zaman sessiz sakin konuşulur.genelde böyle hoparlörle konusan kişiler de hava atmak için bunu yapar.konunun ne oldgunun onemı yok bizim yapısal kurallarımızdan bunlar.cogunluk bole.ne biliyim yani..ben bi yerme tespit etmedim fikirlerimi paylaşmak istedim.sanki biraz sert bi tepki olmuş syn jerfin..
yanlız anlaşılmayan bişey var.nerde ne işş yaptgınızın önemi yok.eger işi dogru dürüst yapıosanız zaten böbürlenmemeyi ögrennişsiniz ve olgunlasmıssnızdır.ama eger kendimden ornek veriym.ben bi konu hakkında hicbise bılmeden caka satıyosam hava atıyosam bu hakkı kendimde buluyosam bence konuya benden cok daha vakıf birinin de beni eleştirmesi de onun hakkıdır..
bende eski aracı kurum çalışanıyım, teşekkürler jerfin
mesleğe vakıf olmamak bizim ülkede dogal...
-gecenlerde evde su sızıntısı vardı..güya ehil elemanları çagırdık..vay anam vay!! rezil ettiler.
-eve taşındığımda turksat çanağını servis gelip kurdu.ama atv ,flaşh çekmiyordu..elemanlar 2 kere daha geldiler..iyi monte edemeyince en ufak rüzgarda bu kanallar cekmiyor.baktım olmuyor;aldım elime alet çantamı 3 saatde olsa ugraşdım..ama taş gibi oldu..
-size önerim..saglık konusunda mutlaka 3 doktor ile görüşün..bazısının emar,tomografi istediğini ,diğeri bir şey yok diyerek (haklı çıktı) taburcu ediyor..
abiler memleket bu..
[QUOTE=teo;83708]hayır düşünmüyorum Sayın Jerfin, siz niye böyle düşündünüz.Oraya istisna diye bir şey yazdım.
Ben gerçekleri yazdım,Siz aracı kurumdakiler çok biliyor diyorsanız, buna karışmam...
Size göre bilgilidir, bana göre zır cahillerdir.
Burada tartışılacak bir konu görmüyorum.[/QUOTE]
ben aracı kurumdakiler çok biliyor demedim.. sizin alaycı ve hatalı tavrınıza dikkat çektim.. zaten bilmek zorunda da değiller.. kendilerini geliştirip, eğitebildilerse de bu onların artısıdır..
onların görevi; işlemleri girmek ve aracı kurumun çıkarlarını korumaktır.. size para kazandırmak değil..!! size para kazandıracak çok bilgili birini istiyorsanız özel ''yatırım danışmanı'' tutarsınız..
Hatırlatmak isterimki Lehmat Borthers battı. Herhalde onlarda bizden çok daha iyi eğitimli çok daha tecrubeli Brokerlar vardı. Sonuc ne oldu? Burdaki sümüklüler daha kumda oynarken adamlarınki Wall st. cirit atıyorlardı. sümüklü çok hafif kalmış. Daha ağırı varda burda söylenmez. Sn. Teo son derece haklı. MEzarlıklar genç sümüklülerle dolu Türkiyede..
[QUOTE=bgungor68;83714]Hatırlatmak isterimki Lehmat Borthers battı. Herhalde onlarda bizden çok daha iyi eğitimli çok daha tecrubeli Brokerlar vardı. Sonuc ne oldu? Burdaki sümüklüler daha kumda oynarken adamlarınki Wall st. cirit atıyorlardı. sümüklü çok hafif kalmış. Daha ağırı varda burda söylenmez. Sn. Teo son derece haklı. MEzarlıklar genç sümüklülerle dolu Türkiyede..[/QUOTE]
[B]lehman brothers işinde epey soru işareti var[/B]..garanti bankası gen . müd. ergün [B]özen'' lehman bro kurtulmak için hiç çabalamadı [/B]'' diyordu..
cidden dogru..o banka 5 günde battı..baksanıza citibnk,gm aylardır çırpınıyor.yok paketler,hükümetden yardımlar vs...
ama lehman da bunları pek hatırlamıyorum..
syn abka bunun nedeni lehman da batan varlıkların abd degil de başka ulkelere ait yatırımcıların olması olabilir sanırım..mesela ruslar yada hindistan çin ...vb..yahudiler kendi yada yandaşı ırklara sahip çıkar ama digerlerine de pek acımazlar diye düşünüyorm..
citibank, GM, Chrysler AIG, BOA bunlar artık Zombi şirketlerdir. İşleri bitmiştir. gemideki delik çok büyük. kapanamıyor ..
[QUOTE=bgungor68;83714]Hatırlatmak isterimki Lehmat Borthers battı. Herhalde onlarda bizden çok daha iyi eğitimli çok daha tecrubeli Brokerlar vardı. Sonuc ne oldu? Burdaki sümüklüler daha kumda oynarken adamlarınki Wall st. cirit atıyorlardı. sümüklü çok hafif kalmış. Daha ağırı varda burda söylenmez. Sn. Teo son derece haklı. MEzarlıklar genç sümüklülerle dolu Türkiyede..[/QUOTE]
her ne olursa olsun sn.teo'nun üslubu çok yanlıştır.. bu ''borsa arenasında'' hiç kimse dört dörtlük olamaz, piyasanın her hareketini bilemez.. ama spk kuralları, aracı kurumun mevzuatı v.s. gibi işlerde de yetersizse çalışan ona sözüm olamaz..
küçük kurumlarda bilgisiz çalışan çok fazla doğru, zaten o kurumlarda üç kuruş maaşla ancak o kadarını bulabilirler.. ve o insanlara size para kazandıracak gözüyle bakarsanız asıl ''sümüklü'' sizler olursunuz kusura bakmayın da...
sn ergun yanılıyor, lehman para bulmak için 7 ay ugrastı. en son korelilerle ortaklık asamasına gelmıslerdı, fakat bu gerceklesemeden battı
[quote=jerfin;83713]size para kazandıracak çok bilgili birini istiyorsanız özel ''yatırım danışmanı'' tutarsınız..[/quote]
Ben bayanlarla tartışma yapmıyacak kadar ayakları yere basan bir insanım..
Bayanlar her zaman haklıdır...
Özel yatırım danışmanı tutacağım,para kazandırıyorsa daha ne isterim...
Bir tavsiyeniz olacak mı bana?
Kim olabilir mesela, uzman ekonomi bilgisi olan, yorum yazan köşelerde....
[QUOTE=bgungor68;83717]citibank, GM, Chrysler AIG, BOA bunlar artık Zombi şirketlerdir. İşleri bitmiştir. gemideki delik çok büyük. kapanamıyor ..[/QUOTE]hala yogun bakımdalar..taburcu olma ihtimali var..en azından dört elle hayata sarılmışlar..:)))
ama lehman 3 günde battı..700 milyarlık aktife sahip 150 yıllık banka..çabalama yok..
[QUOTE=teo;83720]Ben bayanlarla tartışma yapmıyacak kadar ayakları yere basan bir insanım..
Bayanlar her zaman haklıdır...
Özel yatırım danışmanı tutacağım,para kazandırıyorsa daha ne isterim...
Bir tavsiyeniz olacak mı bana?
Kim olabilir mesela, uzman ekonomi bilgisi olan, yorum yazan köşelerde....[/QUOTE]
ben öyle hep bana para kazandıracak birini bulsam kendime tutarım sn.teo..:)
iyi de syn jerfin syn teo nun uslubuyle ilgili degıl bu durum..kastedilen şu..kastedilen diyorum çunku kesinligi yok..işini duzgun yapamayan ama ukalalıgı işini yapabılmekten öte tutan insanlar..bi başarınız olup da ukalalık yaparsanız bi yerde su kaldırır.ama bilmedigniz gibi bi de birilerini ezmeye ugrasıyorsanız bu hiçbizaman hiçbi kaba girmez..kastedilen bu tipler..yoksa adamın kapasitesi olmayabilir anlamayabilir zorla çalışıyo da olabilir..önemli olan niyettir..herkes yüksek mevkilerde çalışcak diye bişey yok zaten..
ispanya-ingiltere maçını izliyordumda ingilizler artık bitmiş ama bu ispanya bizi ne yapar onu düşünmek bile istemiyorum istanbuldaki maçada gidicektim ama heralde sadece arkadaşlarımı görüp gelmiş olucam gibi duruyor formalite maç olucak
[quote=abka;83721]hala yogun bakımdalar..taburcu olma ihtimali var..en azından dört elle hayata sarılmışlar..:)))
ama lehman 3 günde battı..700 milyarlık aktife sahip 150 yıllık banka..çabalama yok..[/quote]
lehman batısı bush hukumetının finansal krizi cozmek ıcın yaptıgı basarısız denemelerden biriydi. biz karısmayalım, batarsa batsın, serbest ekonomıde hersey kendı dengesini bulur diye dusunduler. lehman batısı ıle dunya capında bır finansal şok yaşandı ve başka ulkelerdeki finans kurumları zor durumlara girmeye basladılar. hukumetler amerikan hukumetine baskı yaptı baska buyuk batırmayın diye. her hafta sonu amerıkada 2-3 tane kucuk banka batıyor, ancak lehman vakasından sonra amerıkan hukumetı bır buyuk daha batmasına hem ızın vermıyor, hemde cesaret edemıyor. yogun bakımda olmalarını lehmana borclular