[quote=nunu;194014]sistem mi stoplatti seni? at o sistemi cope.:..:[/quote]
yok be NUNİ...sistemde bir şey yok..hata bende ..üwwww.kom
Printable View
[quote=nunu;194014]sistem mi stoplatti seni? at o sistemi cope.:..:[/quote]
yok be NUNİ...sistemde bir şey yok..hata bende ..üwwww.kom
[quote=abka;194026]
[B]dow 5.000 olsa ne olur...dünyanın en güçlü borsasına sahibiz...dow 5.000 olunca biz 100.000 mi oluruz...:::[/B][/quote]
mektup yazin kendisine. boyle boyle diyin, biz cok gucluyuz, bize ayri projeksiyon sart diyin.:::
Cık.. Keriz silkeleme var.
[quote=Astatin;194028]yok be NUNİ...sistemde bir şey yok..hata bende ..üwwww.kom[/quote]
belki dogru karar vermissindir, kimbilir:rolleyes:
hate to be flat,
i need a trend..
ayaküstü ingilizce şiirim nasıl...to be continued...
Saatlik graf... Altta RSI(5)... Son zamanlarda ne zaman 80 üstüne çıksa çaktılar tepeden... Şimdi de 80 üstüne çıktı... Korkumdan short'lamıyorum henüz ama kafayı biraz aşağı çevirirse acımam....
yawf yeri değil ama daha önce köpek beslemiş olanlar bilirler herhalde..:o köpekler kaç aylıkkan ergenliğe giriyorlar acaba...:D
[quote=nunu;194031]belki dogru karar vermissindir, kimbilir:rolleyes:[/quote]
yok hata her durumda bende...ziestemlere uysak daha şık bir mamzara oalcaktı...15 dklık hiç sat vermedi bugün...5 dklık ise 825 sat 975 al yaparak 150 pointsle zararı kesti ve onuda kapadı...o esnada ben armut topluyordum ışın kılıcı ile..hata bende yani:D:D
alamanlar açıldı..tutukluk gittii..yalnız..teknoloji satış yiyor..
aaaa 200'ü geçmekte zorlanıyo hadi şortlayalım :::
[QUOTE=unlimitted;194025]nerde nerde nerde:::.lelele[/QUOTE]
Damarlarımıza işlemiş artık o kadar alışmısız ki manipülasyon olmayınca isyan edecek haldeyiz. Üç maymun görev başında. Kimse görmüyor, duymuyor dile getirmiyor ya da görmek istemiyor duymak sitemiyor dile getirmekten korkuyor...
Düzen kurulmuş vatandaş çarklarda öğütülüyor...
bu arada saatlikelrde flam oluşuyor gibi. 69100 altına inmeden 69300ü kırarsa çalışır 200 puanlık ralli yapar...
[quote=unlimitted;194037][COLOR=Red]aaaa 200'ü geçmekte zorlanıyo hadi şortlayalım [/COLOR]:::[/quote]
Ünlü son sözler...
"Bişey olmaz abi bas o düğmeye..." gibi bişey.... :..: