TOKOBA hoşgeldin...sağ salim ve tek parça olduğunu ümit ediyorduk..öyleymişsin..iyi
Printable View
TOKOBA hoşgeldin...sağ salim ve tek parça olduğunu ümit ediyorduk..öyleymişsin..iyi
[quote=Cerphin;194034]yawf yeri değil ama daha önce köpek beslemiş olanlar bilirler herhalde..:o köpekler kaç aylıkkan ergenliğe giriyorlar acaba...:D[/quote]
ilk dönem 9 ve 11.aylar arasında gelir ancak bu dönem tavsiye edilmez..
ikinci dönem 13-15.aylar arasıdır ve problem yoktur artık ergendir..
valla SHORT yapmamak için zor tutuyorum kendimi...feci bişey bu ya çok yükseldi daha çıkmaz artık düşer psikolojisi...lem PALA beleş benzinle yukarı yapıyor işte bu yüzden.iyice yüzsüzleşti artık benzin parasıda vermiyor fezaya giderken.:D
çok feci SHORT a aşerdim :D:D:D
[quote=YAVUZHAN;194041]ilk dönem 9 ve 11.aylar arasında gelir ancak bu dönem tavsiye edilmez..
ikinci dönem 13-15.aylar arasıdır ve problem yoktur artık ergendir..[/quote]
tavsiye derken:confused:
[IMG]http://i46.tinypic.com/e8mx6v.png[/IMG]
Aramızda mühendisler vs ilim irfan sahibi matematik bilen insanlar var. Size 1000TL para vereceğim ve yukarıdaki sinyallerle bana 1000TLyi %292 kar ile 3920 TL yapacak sihirbazlar arıyorum... Çünkü gelen sinyaller ardışık gelmiyor.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194042]valla SHORT yapmamak için zor tutuyorum kendimi...feci bişey bu ya çok yükseldi daha çıkmaz artık düşer psikolojisi...lem PALA beleş benzinle yukarı yapıyor işte bu yüzden.iyice yüzsüzleşti artık benzin parasıda vermiyor fezaya giderken.:D
çok feci SHORT a aşerdim :D:D:D[/QUOTE]
aynen şortlamamak için bende zor tutuyorum.neyse sistemi beklicez.histem yasak:)
Stopumu 68400`lere cektim, hayirli olsun:)
[QUOTE=Astatin;194040]TOKOBA hoşgeldin...sağ salim ve tek parça olduğunu ümit ediyorduk..öyleymişsin..iyi[/QUOTE]
PC öyle değil haftasonu yine arıza çıakrttı iki günde hallettim.
Meğer canı format istiyormuş. Format atmadan haklledeyim derken uzadı işte.
Bahaneyle içinin tozunu torpağını temizlemiş oldum.
ölüm güzelliği...........
yüzünde güller açar.....delikanlı sanarsın kendini.....
harman olur delikanlılar......harmandalı oynatırlar....
[CENTER][FONT="Fixedsys"][COLOR="SeaGreen"][SIZE="7"][B]zild...[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
[quote=boz ayı;194048]ölüm güzelliği...........
yüzünde güller açar.....delikanlı sanarsın kendini.....
harman olur delikanlılar......harmandalı oynatırlar....[/quote]
yaşlı ve tecrübeli slow traderler oyuna geç katılırlar....
delikanlılar ateşli olur....ama ateşini söndürüler....
ne demiş atalarımız erken öten horozu...............:..:
[quote=VOBiX;194044][IMG]http://i46.tinypic.com/e8mx6v.png[/IMG]
Aramızda mühendisler vs ilim irfan sahibi matematik bilen insanlar var. Size 1000TL para vereceğim ve yukarıdaki sinyallerle bana 1000TLyi %292 kar ile 3920 TL yapacak sihirbazlar arıyorum... Çünkü gelen sinyaller ardışık gelmiyor.[/quote]
:..::..::..::..: la ardışığı boşver..bir daha nerde 1 yıl durmadan yükselen borsa bulacakalrda spotta sistemle para kazanacaklar..yemişim 292 yi...benim sistem kozada 0.98 den al vermiş ordan sonra 2 işmi var etkisiz...nediyi...
MTX in hazır sistemlerini uygula spot hisselere en dandiği bile servet kazandırmıştır bu son 1 yılda spotta:D:D
s