-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194042]valla SHORT yapmamak için zor tutuyorum kendimi...feci bişey bu ya çok yükseldi daha çıkmaz artık düşer psikolojisi...lem PALA beleş benzinle yukarı yapıyor işte bu yüzden.iyice yüzsüzleşti artık benzin parasıda vermiyor fezaya giderken.:D
çok feci SHORT a aşerdim :D:D:D[/QUOTE]
bekle..pişman olmazsın..:cool:
-
[quote=Cerphin;194034]yawf yeri değil ama daha önce köpek beslemiş olanlar bilirler herhalde..:o köpekler kaç aylıkkan ergenliğe giriyorlar acaba...:D[/quote]
ben beslemedim ama bi hikaye duyduydum:D buna göre köpek def'i hacetini :::ayağını kaldırarak yaparsa ergen.heyk olmuş oluyormuş.dng
-
[quote=Astatin;194043]tavsiye derken:confused:[/quote]
niyet varsa ilk dönem pas geçilip 13-15.aylar beklenmeli anlamında patron :::
şimdi niyet derken diyeceksin oda köpek sahipliyse anlamında :::
-
bu son fasıldır ey gönül................
tadını çıkarın longçular......
bu fasıl hafta sonuna kürdili hicazkar bir parçayla sonlanacak....
türkçe pop karşılığı borsa düşer...düşer düşer ağlarım olacak....
-
[quote=QUEEN;194052]bekle..pişman olmazsın..:cool:[/quote]
taam gı sen beni cepten çaldır ben o zaman SHORT yaparım :::
-
[quote=boz ayı;194048]ölüm güzelliği...........
yüzünde güller açar.....delikanlı sanarsın kendini.....
harman olur delikanlılar......harmandalı oynatırlar....[/quote]
Bozayım sen short degil miydin?
-
Sn. yavuzhan, takibeden dönemler hep 4 ayda birmidir? yani 4 aylık dönemsellik varmıdır yoksa rastgelemidir?
-
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194057]taam gı sen beni cepten çaldır ben o zaman SHORT yaparım :::[/QUOTE]
gı 70000 gördüm..hayırdır inşallah...lelele
-
[QUOTE=Astatin;194051]:..::..::..::..: la ardışığı boşver..bir daha nerde 1 yıl durmadan yükselen borsa bulacakalrda spotta sistemle para kazanacaklar..yemişim 292 yi...benim sistem kozada 0.98 den al vermiş ordan sonra 2 işmi var etkisiz...nediyi...
MTX in hazır sistemlerini uygula spot hisselere en dandiği bile servet kazandırmıştır bu son 1 yılda spotta:D:D
s[/QUOTE]
Bir yılda 0,28den 10,50ye çıkan SONME vardı.
Onun da ifadesini almışlar 3,80 olmuş bir ayda.
Her uçan hisse bir gün çöküşü tadacaktır...
-
[QUOTE=VOBiX;194044][IMG]http://i46.tinypic.com/e8mx6v.png[/IMG]
Aramızda mühendisler vs ilim irfan sahibi matematik bilen insanlar var. Size 1000TL para vereceğim ve yukarıdaki sinyallerle bana 1000TLyi %292 kar ile 3920 TL yapacak sihirbazlar arıyorum... Çünkü gelen sinyaller ardışık gelmiyor.[/QUOTE]
Bu mail bana da gelmiş, bir daha gelmesin diye link koymuşlar ama tıkladım çalışmıyor...
-
[quote=elstock;194058]Bozayım sen short degil miydin?[/quote]
[I]pozisyonum yok...şortlarım 67.200 den kapandı.....[/I]
[I]zarardayım güzel kardeşim zararda.....[/I]
[I]intikam soğuk yenir....intikam ...............dng[/I]