Kendime hakim olabilirsem bu geceye flat girmeye çalışacağım... Son 6 günde 5 gap yedim.... Umarım flat uyumayı gururuma yedirebillirim... :)))
Printable View
Kendime hakim olabilirsem bu geceye flat girmeye çalışacağım... Son 6 günde 5 gap yedim.... Umarım flat uyumayı gururuma yedirebillirim... :)))
nu..lar kol geziyor.....
haydi nunu...haydi.......
spot alıyolarda alıyolar..
[quote=nunu;194077]sort mu yine?:::[/quote]
:p:p:p:p cık...dğil..ama tetikdeyim..sistemi bekliyorum
150`yi cok savundular...
Pambık;
dyhol:cool::cool::cool:şşşşşşşşşş
dışarı bu civar kalırsa longlada prb yok..
Sabahta TV kanalının birinde uzmanın biri çıkmış, ülkenin yatırım yapılabilir seviyeye ulaşmasını bekliyorum diyordu, nayırul robini gibi buda çıkmış akıl karıştırmaya.
Yatırım yapılabilir olmak için, öncelikle GSMH nin takribi %30 unu ihracat gelirlerinden yapmış olmanız gerekir, gelişmekte olan ülkeler için böyle bir orana bakılıyor, bizim GSMH kaç dolar, ihracat kaç dolar? oranlarsan çıkan rakamla yatırım yapılabilir olmadığımız ortada, velhasılı senin ekonomik büyüklüğün on para etmez, bunuda çıkıp hiçbir uzman dile getirmez, notumuzda o yüzden Brezilya, Meksika gibi ülkelerlen kıyaslanamaz o kadar, haaa, diyeceksinizki onlarda her zaman bu oranı tutturamıyor, ama zamnında tutturma başarısı yakalayabilmiş olmaları bile artı faktör olarak değerlendiriliyor.
[quote=thracian;194084]150`yi cok savundular...[/quote]
takımın "credit stop" düğmesine hangi rakamda basacağını bekliyorum merakla.
amma da cok endeks var haaa. ekonomik egilim endeksi, guven endeksi, hesabi odemeden tuyenler endeksi, yellenme endeksi:::
şortçu olup halen delikanlı kalabilen varsa helal olsun.....
pala memlekette delikanlı bırakmıyacak bu gidişle.....
ithal getireceğiz galiba.......
ha ha haaa...
[quote=QUEEN;194086]dışarı bu civar kalırsa longlada prb yok..[/quote]
apla, longlarda hangi durumda problem oldu ki :::[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]