69550 den oteye gecirtmem ona gore :))
Printable View
69550 den oteye gecirtmem ona gore :))
[quote=Strategist;194104]Flat devam... Kendime hakim olup geceye de flat girmeye çalışacağım...[/quote]
niye flat? demek ki bu is o kadar basit degilmis. yukselirse longlarsin, duserse sortlarsin diyerek yani:..:
TAMAMEN aw 1/5 ŞORT
[QUOTE=nunu;194106]niye flat? demek ki bu is o kadar basit degilmis. yukselirse longlarsin, duserse sortlarsin diyerek yani:..:[/QUOTE]
Yükselirse longlarsın
düşerse shortlarsın
yataysa korkarsın
mecbur Flat takılırsın :::
[quote=nunu;194106]niye flat? demek ki bu is o kadar basit degilmis. yukselirse longlarsin, duserse sortlarsin diyerek yani:..:[/quote]
Yok ben öyle demek istemedim... Yani grafikte yükseliş muhtemel görüyorsan dedim.. Her yükselişte long'layanı öper pala... :)
sat sinyali isterük mümkünse bi bar sonra ala dönüşmeyeninden olsun...sıkıldım longtan enough
[quote=Strategist;194109]Yok ben öyle demek istemedim... Yani grafikte yükseliş muhtemel görüyorsan dedim.. Her yükselişte long'layanı öper pala... :)[/quote]
elbette, biraz daha orta vadeli yani...mesela endeksin 100000 olacagini dusunen biri niye longlamasin?:::
[quote=zozo;194110]sat sinyali isterük mümkünse bi bar sonra ala dönüşmeyeninden olsun...sıkıldım longtan enough[/quote]
bir -iki gün bekle...
oda gelir.....
ama gelince fena gelecek......çok fena çokk.....
gapısıyo gene ayu gorunumlu bogalar.. al gulum ver gulum ahanda destek al sana dırenc hesabı.. bence ayak oyunu bunlar.. shortculara bırer damla bal gosterıp longculara yeter dedrıtcekler herhalde.. sonra pırt deyu fırllatırlar gıbı gorunuyo..
yada saglam ayak yapıyolar gul gıbı short fırsatını kacırıyoz.. allahım sen aklımıza sahip ol :) palanın ayak oyunlarına kaptırma bızı ::::::::::
Biri TRKSTIL ve TEBe GARAN bedava dedi herhalde. ikisi yarışırcasına yüklendiler 6,50e ama kaldırmaya güçleri yetmedi şimdilik. Makas eksiye geçmiş. Katinanın elinde makası kesemezz ah kesemeeez
[quote=nunu;194112]elbette, biraz daha orta vadeli yani...mesela endeksin 100000 olacagini dusunen biri niye longlamasin?:::[/quote]
Belki de düşündüğünü değil grafikte gördüğünü oynayacak kadar tecrübelidir...
AW....3/5 şort oldu