-
[QUOTE=ATHLON;194191]yaw haftasonu da yazdım...bu sadece ımf beklentsi diil...daha stratejik daha makro bişiiler var...ve adamlar bence kaatlara trade amaclı gelmıyorlar...bildiin ortak oluyorlar bize yahu...trade amaclı bu kadar gelinmez...adına da ımf beklentisi diolar bence...
hayır bence ileride Türkiye'nin daha majör bir rolü olcek...nası çin deki babalar,ihracatı,ticareti kendileri öörenmediler,firmaların çoğu zaten dışarı destekli...burada da bişiiler dönüyor...
şimdi komplo teorisine girmeyeyim de...
bu alışlar ilerde milletin kafasına malları vurmak için yapılan alışlar gibi durmuyor...
adamlar make em'all dio..komple paket yaptırıo...götürüp evde yiicek...[/QUOTE]
yukardan satmak için alıyolar...ve çok ayu var imkbde....kaynak bulmuşlar....dng
-
Türkiye 'de %150 yükselmiş bir borsayı yedireceği ,çakacağı bir para YOK!!!
-
[QUOTE=ATHLON;194195]Türkiye 'de %150 yükselmiş bir borsayı yedireceği ,çakacağı bir para YOK!!![/QUOTE]
borsa doldur boşalt..şimdi dolduruyolar..zamanı gelince boşaltırlar..bu kadar basit..mantık..
-
EZEL başladı gençler haber vereyim :)
-
dow..10231 üzeri kapanışlar yapmalı.. yoksa yönü aşağı ..bu tepki mahiyetinde yüselş..
b,zde 67500 altı kapanışlar dönmüş oluruz..
-
[QUOTE=enorton;194201]EZEL başladı gençler haber vereyim :)[/QUOTE]
boşver patron dziyi falan .. ezel de neymiş .. golu atalım .. para lazım .. üvvvv ... emergency + 10.000 point .. :o:o:D:D:D
-
[QUOTE=QUEEN;194202]dow..10231 üzeri kapanışlar yapmalı.. yoksa yönü aşağı ..bu tepki mahiyetinde yüselş..
b,zde 67500 altı kapanışlar dönmüş oluruz..[/QUOTE]
yemişim dowu quenn apla dowda neymiş .. vob güçlü .. ::::::
-
[QUOTE=selçuklu;194204]yemişim dowu quenn apla dowda neymiş .. vob güçlü .. ::::::[/QUOTE]
sabah öle demiyodun ama..dow önemli..dikkat etmek lazım..69600 geçilmezse..69 çekilme normal..altı algıyı bozar...hee
-
[QUOTE=QUEEN;194205]sabah öle demiyodun ama..dow önemli..dikkat etmek lazım..69600 geçilmezse..69 çekilme normal..altı algıyı bozar...hee[/QUOTE]
sabah ne demiştim apla .. gol olur .. müsterihim .. projeksyon belli..zild falan demişimdir .. bugün dowla ilgili yazmadım hiç .. üvvv. .. . :o:o
-
[quote=selçuklu;194203]boşver patron dziyi falan .. ezel de neymiş .. golu atalım .. para lazım .. üvvvv ... emergency + 10.000 point .. :o:o:D:D:D[/quote]
Ben müsterihim... Yarın Garanti ve İş öğlene kadar Credit'in stop'larını patlatırlar... Öğleden sonra Credit de long'a dönünce 75.000 kapatırız... Gol olur, ağları deler... :..:
-
[QUOTE=selçuklu;194206]sabah ne demiştim apla .. gol olur .. müsterihim .. projeksyon belli..zild falan demişimdir .. bugün dowla ilgili yazmadım hiç .. üvvv. .. . :o:o[/QUOTE]
haftasonu tırsmadıkmı :)patron dowun kapanışına..patron müsterihtiniz ama canınız sıkılmıştı..hatta manşet talebiniz gözlerden kaçmadı:..:
-
[QUOTE=ATHLON;194195]Türkiye 'de %150 yükselmiş bir borsayı yedireceği ,çakacağı bir para YOK!!![/QUOTE]
olduğu kadar .. onlarda bakıyo ıste ne varsa ona nıyetlendıler..