Bugünkü gibi ayrışırsak 70bin açar 80 bin kapatırız.... .dng
Printable View
Bugünkü gibi ayrışırsak 70bin açar 80 bin kapatırız.... .dng
[quote=Strategist;194217]x30yvade hem kapsayan mum formasyonu yaptı, hem kanal desteğinden tepti, hem de kendini 20 günlük basit ho üstüne attı...
[/quote]
hocam kanal üst direnci 72000lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam di mi?
[QUOTE=selçuklu;194223]yok patron ondan değil bence ... bizim forumda her akşam hareket olurdu .. .. bugün yok.... hayırdır inşallah .. neyse .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/QUOTE]
fırtına oncesı sessızlık patron :)) baska bı deyısle kuzuların sessızlıgı .boks..boks..boks.
[quote=selçuklu;194221]çok sakin forum .. üvvvv ....:o:o .. gündüz çok takip edemedim . bişeymi oldu ... ?üüü[/quote]
patron millet diziye daldı galiba, şaka bi yana hafta sonuda pek bi şey yazılmamıştı sessiz bu ara forum....:(
dow gol olmuş yağmış tebrik ederim artık düzeltmesi, obama etkisi, bernake bilanço falan tedirginliği kalmamıştır, fezaya gidebilir longlar gol olabilir, trend başlangıcı olabilür 68.000 rakamını ay sonuna kadr görmemeyi umuyorum short olsada bu yolda dönülmemek üzere geçilmesini umuyorum... kısaca trend istiyoruz cümleten..
[QUOTE=selçuklu;194223]yok patron ondan değil bence ... bizim forumda her akşam hareket olurdu .. .. bugün yok.... hayırdır inşallah .. neyse .. cümleten iyi akşamlar .. :o:o:o[/QUOTE]
Ankettende anlaşılacağı üzere, forum katılımcılarının geneli long ve flat, long olanlar dow un artı olmasından dolayı mutlu mutlu gidip yattılar:))), foruma sevinç yazıları yazıpda yarına eksi açılış görmek istemiyolar;), flat olanlar zaten dizilerini seyredip yattılarda uykuyu bile yarıladılar:..::..:.
Eeeee işte, geriyede bizim gibi kısacılarla forum okuma meraklıları kaldı:p, mademki öyle dedim ve yazmış olmak için yazdım işte, muhtemelen sendeki pirelerde hah bugün erken yattı çok şükür diyerek piyasaya dolaşmaya çıkmışlardır bile.dng
Bende gideyim bakalım yatabilecekmiyim, sevinçten uyuyamam heralde, yarına hissedekiler ve longçular kazançlarını realize etcez diye sabahın köründen satıp borsayı tepetaklak düşürmelerini bekliyorum da+.
Almıycam işte lem, kapatmıycam kısalarımı:D:D:D
sabaha kadar kıvranacak yine...hahahaha kucakta ya...inim inim inliyor...bekliyor çöksün diye...bu işler beklemeyle olsaydı...ohoooo ortalık 3 kuruşunan zengin olanlarla dolardı...
kıvransın...müstahak...ve kuduz...hahahaha...
İyi de kardeşim bu böyle olmaz ki?? Borsa düşmüyorsa düşmüyor, kendini parçalasan da düşmez... Hadi herşeyi anladım da sünnilere neden saldırıyorsun, bu forumda bir Allahın kulu mezhepçilik yapmadığı halde mezhepçilik yapıyorsun... Yani bölücülük yapıyorsun... Kendinden olmayanlara, diğer islam mezheplerine hakaret edip suçluyorsun...
İlgili mesajlar bir saat önce yazılmış ama hala bir yaptırım olmamış... Ben mesajları yönetime bildirdim... Eğer gereken yapılmazsa ben burada bir daha yokum arkadaşlar... Bu yönetimle buraya kadar der giderim... Mezheplere küfredilen yerde işim yok benim...
sn enerton;
dinimizde sizce mehzep var mı?
[QUOTE=ccarcabuk;194251]sn enerton;
dinimizde sizce mehzep var mı?[/QUOTE]
Yok :)
bu arada hayırlısı olsun Demirören tekrar başkan.
Umarım yaptığı hatalardan ders alır.
[QUOTE=ccarcabuk;194253]bu arada hayırlısı olsun Demirören tekrar başkan.
Umarım yaptığı hatalardan ders alır.[/QUOTE]
İnşallah, temennimiz bu... Ama umudun var mı dersen, çok az :)