dostlar iki gündür yoktum rica etsem son durum hakkında kısa bi açıklama yön ne tarafa acaba saygılarr
Printable View
dostlar iki gündür yoktum rica etsem son durum hakkında kısa bi açıklama yön ne tarafa acaba saygılarr
[quote=kafayı_yemis_dusler;194281]dostlar iki gündür yoktum rica etsem son durum hakkında kısa bi açıklama yön ne tarafa acaba saygılarr[/quote]
69.600 de kanal direnci var(dı). Bunun üzerinde kalındığı sürece yön yukarı.
[QUOTE=Astatin;194267]Günaydın,
TV izlemek pek sevdiğim bir faaliyet olmasa da, forumda çok lafı geçince dün EZEL i izledim.[/QUOTE]
Patron, Ezel gerçekten ortalama üstü bir dizi... Bazı forumlarda senaryosu için Monte Cristo Kontundan araklama, çalıntı gibi eleştiriler vardı. Dikkat edenler oldu mu bilmiyorum, ihale sahnesinde Ezel, Cengiz ve Eyşan'ın kurdukları şirket için [B]Dantes Yatırım[/B] ismi geçti :) Müthiş bir göndermeydi ;)
[quote=Strategist;194282]69.600 de kanal direnci var(dı). Bunun üzerinde kalındığı sürece yön yukarı.[/quote]
hocam tşk zahmet oldu.brv
flat full flat .. çıkıyorum .. öğleden sonra gelirim .. üvvv .. erken kapattım ama ..çıkmam gerekiyor ..
[quote=selçuklu;194285]flat full flat .. çıkıyorum .. öğleden sonra gelirim .. üvvv .. erken kapattım ama ..çıkmam gerekiyor ..[/quote]
Durum bu mu? üüüüüüüüüü
Alıntı Pasta-Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-E48A_4B67D4E1.jpg[/IMG]
günaydın....
dün gece bazı saçmalıklar olmuş.....kabak tadı verdi bence...
önce sarhoştum..ya şimdi.???
günaydın...iyi şanslar..
68,3 maliyetli longların üzerinde oturmaya devam..
[QUOTE=YAVUZHAN;194258]ezel vardı ya patron ondandır :::[/QUOTE]
dün akşam dışardaydım.. eve saat 1'e doğru geldim ve oturup internetten 2'ye kadar EZEL izledim..:D:D
yawf çocuk ciddi ciddi öldü mü.. bence ölmedi ve dayı'nın bir oyunu o da...:)
lost baslıyomus böğün.
yannız dayı son zamanlarda bi tutuştu...bence onun serdarla bi mevzusu var önceden...ezeli kendi intikamını almak için kullanıo...neyse ya..