[QUOTE=ilkokul2terk;194295]lost baslıyomus böğün.[/QUOTE]
Evet 2 bölüm birden yayınlanacak galiba, artık biz yarın izleriz :)
Printable View
[QUOTE=ilkokul2terk;194295]lost baslıyomus böğün.[/QUOTE]
Evet 2 bölüm birden yayınlanacak galiba, artık biz yarın izleriz :)
[quote=boz ayı;194292]günaydın....
dün gece bazı saçmalıklar olmuş.....kabak tadı verdi bence...
[B]önce sarhoştum..ya şimdi.???[/B][/quote]
yine sarhoş...ayık olduğu zaman yok ki...
Günaydin arkadaslar# bol kazanclar...
[QUOTE=ATHLON;194296]yannız dayı son zamanlarda bi tutuştu...bence onun serdarla bi mevzusu var önceden...ezeli kendi intikamını almak için kullanıo...neyse ya..[/QUOTE]
cık.. bence Ali ile bir bağlantısı var dayı'nın..:..:
[quote=TÜRKOĞLU;194298]yine sarhoş...ayık olduğu zaman yok ki...[/quote]
seans başladığından dolayı kısa kestim...
cevap hakkım saklıdır...ayrıca yazılanlardan dini ve siyasi ifadeler
haddini aşmıştır....boz kendi adına gerekeni yapacaktır...
Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[url]http://winfuture.de/news,53254.html[/url]
69.700 şort......
[quote=boz ayı;194292]günaydın....
dün gece bazı saçmalıklar olmuş.....kabak tadı verdi bence...
önce sarhoştum..ya şimdi.???[/quote]
Günaydın Bozzz,
Bu topiğin katılımcıları, bir diğer katılımcı para kazanınca sevinir, kaybederse üzülür. Kendisi kaybedince suçu başkasında aramaz. Temel, teknik v.s. adına her ne dersen, daha deneyimli ve/veya bilgili katılımcılardan bir şeyler kapmaya çalışır. Ne öğretenler ukalalık veya kişisel reklam yapar ne de öğrenenler kıskançlık ya da çekememezlik yapar. Muhtelif amaçlarla burada olan katılımcılar olsa da aslolan seviye & arkadaşlık & muhabbettir.
Benim forumda bulunduğum süre boyunca gözlediğim şudur ki; olan tüm sorunlar bu prensiplere bir nedenle uymakta zorluk çekilmesinden kaynaklanmıştır.
Ama forumun katılımcıları ile oluşturduğu kimlik budur ve buna uymayanlar için yapılacak olan da forum kurallarında bellidir. Gerisi teferruattır.:)))
[quote=enorton;194297]Evet 2 bölüm birden yayınlanacak galiba, artık biz yarın izleriz :)[/quote]
torrente düşüyor aslında aynı gece çoğu zaman.ama doktor jivago'nun seri çalışması lazım :)
bu arada doktor jivago,axxo,fxg,utorrent program yapımcıları,tüm seeder ve leecher'lara ve adını unutmuş olduğum diğer şahsiyetlere bu platformda tesekkurlerimi bir borc bilirim.
[quote=boz ayı;194303]69.700 şort......[/quote]
kademeli şort açmaya başlıyorum....
balon oluşuyor bence.....
[QUOTE=Cerphin;194300]cık.. bence Ali ile bir bağlantısı var dayı'nın..:..:[/QUOTE]
Ali, Dayının oğlu :::
[quote=Strategist;194302]Konu dışı ama bu arada Diablo 3 de geliyor... Meraklıları için... :)
[URL]http://winfuture.de/news,53254.html[/URL][/quote]
Videosunu izlemiştim onun :D Birini kesiyosun içinden 10 tane daha çıkıo haydaaa bidaha bidaha :D