kapanış tahminim 66.666...........
kayıtlara geçsin lütfen...............ha ha haaa...
Printable View
kapanış tahminim 66.666...........
kayıtlara geçsin lütfen...............ha ha haaa...
lol gene stoplandım.. pıyasa gıbı ** senın nasıl pıyasasın anlamadım kı sen mersıne ben tersıne a* bı gun de aynı yone gıdelım yaf..
[quote=boz ayı;194320][I]tebrik ederim....[/I]
[I]çok güzel hareketler güzel kardeşim....[/I][/quote]
Valla benim de dikkatimi çekti özellikle son iki gündür Halojen :) in golleri...
Selçukluyu d gıyabınd ateprik edeyim. Tepeden lonk kavırma yaptı..Burda olsa şu an şortada geçmişti ama artık kısmet.brv
[quote=excali;194321]Ya o az pozisyonarı terse dönerler ise??[/quote]
Hiç şaşırmam.. Her türlü numarayı yapar bunlar... O yüzden derinliğe göre karar vermem...
[QUOTE=Strategist;194314]Elim short butonuna gitmiyor... Tüm short içgüdülerimi uyuşturdu nemıssızlar...[/QUOTE
Ben de sabahleyin önce 69750 limit kısa emir girdim sonra vazgeçtim.Hem düşüşten zarar hem de elimizdeki uzunlardan zarar.Sorun nerede sizce Sayın Strategist?
long devam 73000 hayallerime kar yagmasın
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194315]10:08...[/QUOTE]
Peki su son satistan sonra nasil oldu?
Tesekkürler...
[quote=boz ayı;194303]69.700 şort......[/quote]
500 puan karlıyım....ama ben slow traderım...
hedefim çok daha aşağılarda..yukarı çıkışlar sadece tuzak ve satış
yerleri benim için.....
[quote=yesilova;194326][quote=Strategist;194314]Elim short butonuna gitmiyor... Tüm short içgüdülerimi uyuşturdu nemıssızlar...[/QUOTE
Ben de sabahleyin önce 69750 limit kısa emir girdim sonra vazgeçtim.Hem düşüşten zarar hem de elimizdeki uzunlardan zarar.Sorun nerede sizce Sayın Strategist?[/quote]
Bu işin %70'i psikoloji kardeş... Mükemmel sistemin olabilir, ama ona uyacak disiplinin olmayabilir. Teknik analizi yalayıp yutarsın, ama elin bir türlü butona gitmez... Öte yandan başka biri çok derinine anlamaz, ama displinle garanti fırsat bekler ve disiplinle uygular, çok bilenlerden kat kat fazla kazanır...
Desteğin tam üzerine oturdu... Acilen kendini 69.100'ün altına atamazsa 700'leri tekrar test eder...
Ne olduğunu bilen varmı bir habermi düştü ?
[quote=Astatin;194317]10:09
[IMG]http://i50.tinypic.com/kb5i1.jpg[/IMG][/quote]
Şincik sistemci dostlar için bir dipnot; Saraylı, breakout sistemini yayınladıktan sonra;
1) Hızlı sinyal veren bir sistemle, Breakout sistemini birliğkte ele alıp, HL ve/veya SSL ve LSL bandını yatay bölge olarak tarifleyip, burada gelen sinyalleri ihmal etmek
2) Fiyatın, İhmal edilen sinyallerin bulunduğu bölgeden çıkması durumlarında yapılacak işlemleri tarif etmek
3) H-L bandını, karı maksimize edecek ama feyk yenmesine de mani olacak şekilde daraltmak
adımlarından geçmiştim sizlerle de paylaştığım üzere.. Şindi yukarıdaki grafiğin söylediği veya çağırdığı bir geliştirme daha var. O da şu; fiyat en üstteki iki band üzerine çıktığında (koyu maviler) ve orda en az x bar (muhtemelen 3 yada 4 çıkar) orda kalması durumunda SAT koşulunu farklılaştırmak-zorlştırmak güzel bir yol olabilir. Neden? Zaten artık ciddi kardayız ve sistemimizin hızlı olması nedeniyle oluşabilecek (yukardaki iki sat sinyali mesela) hızlı-hatalı sat sinyallerini daha zor bir SAT koşulu koyarak elememiz cillop bir durum olacaktır. neden? en fazla 100-150 puan gecikmeli gelecek sat sinyali riskine karşı, peşpeşe gelebilecek hatalı sat -sl sinyalleirndeki kayıplarımız azalacak ve daha önemlisi psikolojimiz ayakta kalacaktır. Bay SAZAN'ın deyimiylei getiri bir miktar düşse de, genelde doğru sinyal tarafında bulunmanın lüksü hiç bir şeyde yoktur:))) Kaldı ki burda kar da artıyor oalcak muhtemelen:D