68,300/600 bandının denenmesi anlamlı olacak.. aynı zamanda piyasanın zayıflığına da işaret edecek..
Printable View
68,300/600 bandının denenmesi anlamlı olacak.. aynı zamanda piyasanın zayıflığına da işaret edecek..
69.200.....ilave şort............
Sistem Reports;
1dk_al
5dk_sat
15_al
20dk_al
60 dk al
gün- 68250 den sat vermişti bir süre önce...bugün geçici al vermeey başladı..bakalım kapanış nassı olacak
[quote=Strategist;194341]Ben bu derinlikten pek anlamıyorum, fiyat oraya düşmemişken Akbank nasıl 68600 maliyet yapmayı başardı acaba... ??[/quote]
alır satar maliyetini oraya çeker...bazısı çok sapık maliyetler yapabiliyor al-sat ile...
Tepe ve dip yakalamayı seven hızlı trader'lara 5 peryodluk RSI üzerine 80 ve 20'den bant çekmelerini tavsiye ederim... Aşırı alım / aşırı satım konusunda performansı çok iyidir... Çok sert trendlerde trende ters sinyalleri dikkate almazsanız ve kar hedefinizi düşük tutarsanız canavar gibi çalışır...
Benim poza gelince; 400 den 1/2 ssitemli şort yaptım 5 dklık sisteme göre..15 dklıksa sat verirse fullerim...5 dklık tekrar al verirse kapatırım flatlerim...
[quote=Strategist;194354]Tepe ve dip yakalamayı seven hızlı trader'lara 5 peryodluk RSI üzerine 80 ve 20'den bant çekmelerini tavsiye ederim... Aşırı alım / aşırı satım konusunda performansı çok iyidir... Çok sert trendlerde trende ters sinyalleri dikkate almazsanız ve kar hedefinizi düşük tutarsanız canavar gibi çalışır...[/quote]
Bende ek yapmak istiyorum :..:
tecrubesiz yatırımcılar için cok tehlikeli bir stratejidir. Kucuk stoplarla kullanılmaz cunku cok volatil durumlarda dahil oldugunuzdan siz stop olursunuz yön tahmininiz doğrultusunda gider. Daha büyük stoplarla kullanıldıgında ise olası trend durumunda terste kalınacağından tecrubesiz bir yatırımcı terste uzun süre bekleme stop yapıp terse dönme hareketlerini doğru yapamayacağından py nin tam istediği kıvama gelir psikolojik olarak
[quote=positive;194356]Bende ek yapmak istiyorum :..:
tecrubesiz yatırımcılar için cok tehlikeli bir stratejidir. Kucuk stoplarla kullanılmaz cunku cok volatil durumlarda dahil oldugunuzdan siz stop olursunuz yön tahmininiz doğrultusunda gider. Daha büyük stoplarla kullanıldıgında ise olası trend durumunda terste kalınacağından tecrubesiz bir yatırımcı terste uzun süre bekleme stop yapıp terse dönme hareketlerini doğru yapamayacağından py nin tam istediği kıvama gelir psikolojik olarak[/quote]
Bu eklentiye aynen katılıyorum, ama hangi strateji tecrübesiz yatırımcı için tehlikeli değil ki... :)))
[quote=Strategist;194358]Bu eklentiye aynen katılıyorum, ama hangi strateji tecrübesiz yatırımcı için tehlikeli değil ki... :)))[/quote]
evet o da doğru :..::..: ama bence tecrubesiz bir yatırımcı için en iyi tecrube kazanma stratejisi trend takibidir. zaten tecrube kazanınca herkez aşırı satımcı oluyor :D
Saatlik sistemim 10:00 bari bitiminde sata gecti... Histem ise hala alda.
Yani bir portföy alda, birisi satta:)
Panik yok yorum yok, long devam :)
[QUOTE=thracian;194360]Saatlik sistemim 10:00 bari bitiminde sata gecti... Histem ise hala alda.
Yani bir portföy alda, birisi satta:)[/QUOTE]
sistem>histem:)