Doplantı delüsü oldum artık. :::.kom
Borsaya bakamaz oldum. :(üüüüüüüüü
Bakabildiğim zamanlarda da ters (türs) indic oldum. üüüüüüüüüüüwwwwww
Printable View
Doplantı delüsü oldum artık. :::.kom
Bakabildiğim zamanlarda da ters (türs) indic oldum. üüüüüüüüüüüwwwwww
20.000 puan soluksuz ardından 10.000 puan soluklu düşüş istiyorum...çok şey mi istiyorum? :::::::::
[B]CEM DİZDAR, DIGITURK'TEN 24 LİRALİK İNDİRİMİ NASIL ALDI? [/B]
[url]http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61750[/url]
[quote=Astatin;194406]Saaollll
..........
Saaoolll
..........
15 alda, 5 sörfünü ediyor...[/quote]
Sen de SAĞOL. :..: (dıt tı rı rıt tırı rıt dııııııı rıttttttt)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194409]20.000 puan soluksuz ardından 10.000 puan soluklu düşüş istiyorum...çok şey mi istiyorum? :::::::::[/QUOTE]
Acil 24.000 puan lazım :::
[quote=enorton;194400]Alttaki :D[/quote]
evet doğru ama ikisini de her psikoloji kaldıramaz
yani kazançtan ziyade ihtiyaç beklenti ve psikoloji daha önemli bence...
[quote=Strategist;194402]Sistemin az işlem yapanı makbuldur tabi ama bu soruda bir trick de olabilir diye şüphelenmiyor değilim... :)
Bu arada, yurtdışına bakarak VOB'da pozisyon almanın zararları konusunda yine haklı çıktın abi... +.[/quote]
teşekkürler prensip olarak gireceğim denizin sıcaklığına bakıyorum. yoksa bu piyasa teknikçi avlıyor piyasa sahipli herkes bana düşman diye paronaya yapmaya hiç gerek yok kanımca:)
[quote=QUEEN;194404]tabiki üsteki..şovalye kardeşim.. longa geçtinmi..stop nere..[/quote]
yatayda pivot yerim laçka olduğu için 2200 puan zarar(kardan zarar) ettim. longları stop short yerimde değişiklik yok 68500 de şorta geçerim(ama jilet tarzı satış görürsem pivot falan dinlemem ilk gördüğüm fiyattan short olabilirim genelde çok istisnai durumlarda bunu kullanıyorum).
[QUOTE=sazan;194408]Doplantı delüsü oldum artık. :::.kom
Bakabildiğim zamanlarda da ters (türs) indic oldum. üüüüüüüüüüüwwwwww[/QUOTE]
Toplantı bitince gelin. Burada da toplanalım... .dng
[quote=sovalye;194399]sistem konusunda herkes bir yorum yapıyor
ama bütün genellemeler genelde yanlıştır diye bir genelleme cümlesi kurmak istedim:)
saatlik sistem vardır saatlik sistem vardır(aynı şey günlük hatta 1 dakikalık sistem için de geçerlidir) mesela aşağıdaki iki sistem de saatliktir
şimdi size bir soru;
vob kurulduğundan beri komisyon ve kaymalar da dahil edildiğinde
sizce hangisi daha çok kazandırmıştır?
[/quote]
Kesinlikle yukaridaki diyorum. Ikincisinde kisa vadede araci kurulusa, uzun vadede psikologa ve sac dokulmelerine verecegin parayi da sayarsan her turlu zarar yazarsin.
[quote=enorton;194410][B]CEM DİZDAR, DIGITURK'TEN 24 LİRALİK İNDİRİMİ NASIL ALDI? [/B]
[URL]http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61750[/URL][/quote]
ya bırak bunu sen VOB tan 24.000 puanı nasıl alcan ondan haber ver :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194418]ya bırak bunu sen VOB tan 24.000 puanı nasıl alcan ondan haber ver :D[/QUOTE]
ben, 2.5 ayda almayı hedefliyorum..:::
[QUOTE=boz ayı;194389][I]boz ters pozisyona düşünce başkalarını suçlamaz.....[/I]
[I]yok sen long idin....zarar ettin ..kar ettin..yalan söyledin gibi[/I]
[I]çocukça bahanelere sığınmaz.....[/I]
[I]annadın mı ??[/I]
[I]mesajım sahibinedir....sakın ola kimse üstüne alınmasın lütfen...[/I][/QUOTE]
neden kendinden 2. şahıs gibi bahsediyosun. boz şöylede boz böylede gibilerinden.borsada role playing yapmak sakıncalı diye duydum
[quote=TyranT;194417]Kesinlikle yukaridaki diyorum. Ikincisinde kisa vadede araci kurulusa, uzun vadede psikologa ve sac dokulmelerine verecegin parayi da sayarsan her turlu zarar yazarsin.[/quote]
test sonuçları 2.si diyor işin içine kayma ve komisyonlar da(her işlemde 40 puan) dahil edilmiştir. psikoloji konusuna katılabilirim...
ama şu da var grafik sıkıştırılmıştır aslında 2. si ortalama günde sadece 1 işlem yapmaktadır;)
(dip not: bu sistemleri ben kullanmıyorum sadece örneklem olarak göstermek istedim)