[quote=enorton;194410][B]CEM DİZDAR, DIGITURK'TEN 24 LİRALİK İNDİRİMİ NASIL ALDI? [/B]
[URL]http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61750[/URL][/quote]
2 telefon görüşmesiyle 104 ten 80 e inmiş tam komedi olay :::
Printable View
[quote=enorton;194410][B]CEM DİZDAR, DIGITURK'TEN 24 LİRALİK İNDİRİMİ NASIL ALDI? [/B]
[URL]http://www.medyatava.com/haber.asp?id=61750[/URL][/quote]
2 telefon görüşmesiyle 104 ten 80 e inmiş tam komedi olay :::
[QUOTE=sovalye;194421]test sonuçları 2.si diyor işin içine kayma ve komisyonlar da([COLOR="Red"]her işlemde 40 puan[/COLOR]) dahil edilmiştir. ama psikoloji konusuna katılabilirim...
ama şu da var grafik sıkıştırılmıştır aslında 2. si ortalama günde sadece 1 işlem yapmaktadır;)[/QUOTE]
her işlemde ort. 40 puan kayma biraz iyimser olmuş.. sistem saatlik olduğuna göre ve poz almak için bar kapanışı bekleneceğine göre.. yatay piyasada o kayma en az 200-300 puana çıkar..:D ve bizim piyasamızda 1 hafta trend varsa 3 hafta yatayda geçer...test sonuçları ne derse desin, 2. sistem uygulanabilir değildir bana göre..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194418]ya bırak bunu sen VOB tan 24.000 puanı nasıl alcan ondan haber ver :D[/QUOTE]
yaw azar azar 24.000 puanı toplayacaz işte... Mesela lig tv için ayda 68 tl ödeyen de var ama benim gibi 19.90 ödeyen de ;)
[quote=sovalye;194421]test sonuçları 2.si diyor işin içine kayma ve komisyonlar da(her işlemde 40 puan) dahil edilmiştir. psikoloji konusuna katılabilirim...
ama şu da var grafik sıkıştırılmıştır aslında 2. si ortalama günde sadece 1 işlem yapmaktadır;)[/quote]
Kazançlı / kayıplı işlem oranları nasıl bu sistemlerin abi?
Benim psikolojim için en önemli faktör bu... Bir sistemin doğru/yanlış işlem oranı en azından 1/1 değil ise kazançlı bile olsa benim kullanmam çok zor...
[quote=enorton;194424]yaw azar azar 24.000 puanı toplayacaz işte... Mesela lig tv için ayda 68 tl ödeyen de var ama benim gibi 19.90 ödeyen de ;)[/quote]
d-smart la digiturk u aynı anda kullanmanın bir yolu var mı?D-smartta discovery var mesela bide sinema paketi uygun bunun üstüne sadece lig tv alıp bişi yapılabilir mi?
[quote=TyranT;194417]Kesinlikle yukaridaki diyorum. Ikincisinde kisa vadede araci kurulusa, uzun vadede psikologa ve sac dokulmelerine verecegin parayi da sayarsan her turlu zarar yazarsin.[/quote]
ölede kişiden kişiye değişir ya, tarde tarzı :) ama alttakinin daha fazla kazandırdığını düşünüyorum sağlam çelişki az trade olan sistemleri tercih ederiz ama çok trade olan daha fazla kazandırabiliyor.. :D
[QUOTE=zozo;194427]ölede kişiden kişiye değişir ya, tarde tarzı :) ama alttakinin daha fazla kazandırdığını düşünüyorum sağlam çelişki az trade olan sistemleri tercih ederiz ama çok trade olan daha fazla kazandırabiliyor.. :D[/QUOTE]
yatay piyasada o sistemi full kaldıraç uygula istersen.. sermayenin tükenmesi max 1 ay sürer..:D:D
[quote=flexy;194422]2 telefon görüşmesiyle 104 ten 80 e inmiş tam komedi olay :::[/quote]
flexy, your nick is so sexy :..::..:
saçam sapan bi meaj ama ne zamandır diyecem ..aha da dedim zati
[QUOTE=flexy;194426]d-smart la digiturk u aynı anda kullanmanın bir yolu var mı?D-smartta discovery var mesela bide sinema paketi uygun bunun üstüne sadece lig tv alıp bişi yapılabilir mi?[/QUOTE]
Olduğunu sanmıyorum, D-smart a hiç sıcak bakmadım en başından beri... Hatırlayın ilk reklamlarında kesinlikle ücretsiz olacak, bir seferlik cihaz ücreti ödeyeceksiniz dendi ama şimdi aylık ücrete döndü :)
[quote=Cerphin;194428]yatay piyasada o sistemi full kaldıraç uygula istersen.. sermayenin tükenmesi max 1 ay sürer..:D:D[/quote]
Cerphin apla,
Sen bir filme leyin gidecedin? nasıldı film?::: bi dakka yaw...sen değil miydin...kimdi efikscimiydi;):D
[quote=enorton;194430]Olduğunu sanmıyorum, D-smart a hiç sıcak bakmadım en başından beri... Hatırlayın ilk reklamların kesinlikle ücretsiz olacak, bir seferlik cihaz ücreti ödeyeceksiniz dendi ama şimdi aylık ücrete döndü :)[/quote]
A.D medyasının ilk kazıgı değil ki hatırlarsan Free Tv de de
aynını yaptılar.. ee Milletde yiyor adamda yapıyor.. arz talep meselesi...boks.
[quote=enorton;194424]yaw azar azar 24.000 puanı toplayacaz işte... Mesela lig tv için ayda 68 tl ödeyen de var ama benim gibi [COLOR=red]19.90 ödeyen de [/COLOR];)[/quote]
yada hiç ödemeyen;)