-
[QUOTE=SaNCaKTaR;194432]A.D medyasının ilk kazıgı değil ki hatırlarsan Free Tv de de
aynını yaptılar.. ee Milletde yiyor adamda yapıyor.. arz talep meselesi...boks.[/QUOTE]
Abi valla yazdım ama sonra sildim, sen sermaye düşmanlığı yapıyorsun derler diye ::: hepsiburada dışında doğru düzgün çalışan şirketi yok... yazık...
-
[quote=Cerphin;194428]yatay piyasada o sistemi full kaldıraç uygula istersen.. sermayenin tükenmesi max 1 ay sürer..:D:D[/quote]
yada minumum kaldıraçla bunu uygula tek kontrat, ayda 13.000 bırakıyor:))
ocakta bile 11.000 bırakmış ayda 90 işlemi göze alıosan tabi :D
not: benim uygulayabileceğim bi şey değildurrr, nayır nolmaz.. ama işte örnek
[IMG]http://img691.imageshack.us/img691/3091/nayrnolamaz.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;194433]yada hiç ödemeyen;)[/QUOTE]
izlemezsen ödemezsin :::
-
[QUOTE=Strategist;194396]Çokça yazdım burada, ben o sistemin biraz farklı bir uygulamasını Saraylı vermeden önce de biliyordum ve aylarca kullandım. İnanılmaz tutarlı ve karlı bir sistem. Fiyat terse gitme belirtisi gösterdi mi kar az da olsa alıp çıkarsan koskoca bir ayı tek bir zararlı işlem olmadan bile kapattığı olmuştur. Bunca zamandır kendi çapımda bu işle ilgilenirim, bundan daha yüksek yüzdeli bir sistem görmüş değilim. Kullanmayı bırakmamın tek nedeni az miktar kar alıp çıkıp o gün bir daha işlem yapmamak ve her geceye pozisyonsuz girmek psikolojik yapıma uygun değil.
Bunları neden yazıyorum, VOB'da sürekli para kaybettiğini söyleyen çok arkadaş var, bu sisteme bir göz atsınlar. Yukarıda yazdığım ve bana uymayan yönleri sizin için problem değil ise derdinize deva olabilir.[/QUOTE]
arkadaşlar saraylı herkesin konuştuğu bu sistemi nerede yazdı,açıkladı..bulamadım...
-
Asti rica etsem bir 15 dk sistem gfafı yapıştırırmısın Teşekkürler
-
[QUOTE=zozo;194435]yada minumum kaldıraçla bunu uygula tek kontrat, ayda 13.000 bırakıyor:))
ocakta bile 11.000 bırakmış ayda 90 işlemi göze alıosan tabi :D
not: benim uygulayabileceğim bi şey değildurrr, nayır nolmaz.. ama işte örnek
[/QUOTE]
zozo abi komisyon dahil etmemişsin hesaba, onbinde 2 kom dahil ederek hesaplat istersen... Ayda 90 işlem, günde 4 işlem yapar ortalama aslında fazla değil bence...
-
[quote=abka;194437]arkadaşlar saraylı herkesin konuştuğu bu sistemi nerede yazdı,açıkladı..bulamadım...[/quote]
[url]http://www.voborsa.com/forum/vobda-sistem-performans-karsilastirmalari-t5171p31.html[/url]
-
[quote=abka;194437]arkadaşlar saraylı herkesin konuştuğu bu sistemi nerede yazdı,açıkladı..bulamadım...[/quote]
sildirdik onu...parayla satılıyor artık...Foruma 5000 bağışlıyorsun (bana 500 göndersen de olur):..::..::..::..: yaw sen ki günlük sistem peşindesin ne işin var breakout gibi ekran başı isteyen sistemle
-
[quote=Cerphin;194423]her işlemde ort. 40 puan kayma biraz iyimser olmuş.. sistem saatlik olduğuna göre ve poz almak için bar kapanışı bekleneceğine göre.. yatay piyasada o kayma en az 200-300 puana çıkar..:D ve bizim piyasamızda 1 hafta trend varsa 3 hafta yatayda geçer...test sonuçları ne derse desin, 2. sistem uygulanabilir değildir bana göre..[/quote]
evet katılıyorum. slipaj konusu sistemlerde en çok atlanılan bir konu. ama o kadar da abartılacak konu değil. kısa vadeli kullandığım sistemler de var ve prensip olarak hayatım boyunca piyasa emri(aktif fiyat) kullanırım ve inan kayma o kadar da abartıldığı gibi olmuyor. hatta komisyon da dahil edildiğinde 40 puan çok kötümser bile kalıyor:)
(tabiiki tam zamanında acaba geri çekilirmi demeden serbest fiyatlı emir verirsen)
[quote=Strategist;194425]Kazançlı / kayıplı işlem oranları nasıl bu sistemlerin abi?
Benim psikolojim için en önemli faktör bu... Bir sistemin doğru/yanlış işlem oranı en azından 1/1 değil ise kazançlı bile olsa benim kullanmam çok zor...[/quote]
1. si daha iyi
ama zarar ettirdiği zaman 1. sinin zararı kallavi oluyor o yüzden 1. sine ekstradan stop loss koyan most tarzı indikatörle de sınırlandırılabilinir.
-
[quote=enorton;194434]Abi valla yazdım ama sonra sildim, sen sermaye düşmanlığı yapıyorsun derler diye ::: hepsiburada dışında doğru düzgün çalışan şirketi yok... yazık...[/quote]
Hb de onun mu.. du siparişleri iptal ettırıim..
-
[quote=enorton;194439]zozo abi komisyon dahil etmemişsin hesaba, onbinde 2 kom dahil ederek hesaplat istersen... Ayda 90 işlem, günde 4 işlem yapar ortalama aslında fazla değil bence...[/quote]
2640 işlem kabaca 25 puan komisyon desek bile geçen sürede net 300bin puan bırakıyor. ama geçen süre içinde 2007 - 2008- ve 2009 da çok farklı piyasalar oldugundan (sistemler için yapıları farklı piyasalar) her birine uyan ve 300bin puan bırakan sistem cok yüksek bir ihtimalle sinyal değiştirenlerdendir
-
5 dk
[IMG]http://i49.tinypic.com/opz6gy.jpg[/IMG]