[QUOTE=VOBiX;83809]Elması boşber saatlik dowda süper bir ters bayrak var. Şalalauyaaaa....[/QUOTE]
onu görmezmiyim......
o yüzden dowda yeni dip olurmu bugün dedim.
Printable View
[QUOTE=VOBiX;83809]Elması boşber saatlik dowda süper bir ters bayrak var. Şalalauyaaaa....[/QUOTE]
onu görmezmiyim......
o yüzden dowda yeni dip olurmu bugün dedim.
işin ilginç yanı topu topu 300 puan düştük.........
vaybe.......
Evet, dow u akşama sarkıtacakmış volsitrit sümüklüleri, newyork metrosundan arkadaşım telefonla haber verdi:)
Tahminen bugün dow 7650-7700 sarkar, benim tahminimdir, ama geceye tam tahmini akşam biz kapanınca yapıcam, saygılar..
[quote=juliano;83810]dünkü yarım porsiyon kısa 300 den yarım porsiyon uzun oldu ama dizlerim titremeye başladı
bi çizgi uğruna heba etmeyiz malı inşallah[/quote]
aynen
[QUOTE=mbm;83798]ya fdow elmasmı dedik...
bi allahın kuluda elmas demedi.....
ilk hedefi lazım bana.7750 mi[/QUOTE]
Elmas değil üçlü dip gibi olmuş. Elmas olması için TOBO üstünde OBO gibi olmalı.
Hem bu elmas olsaydı aşağıda oluştuğundan yukarıya gitmesi gerekirdi.
[IMG]http://www.teknikborsa.com/yazar/images/elmas%20zirvesi.gif[/IMG]
dolar talebi var...meri iki gün önce satmıştı....sermaye çıkışına dönmesin bu iş.....
32400 uzunlarla bekliyorum..fiyat aşşağı gittikce ,göstergelere yukarı çıkıyor..
[quote=bonnie;83815]aynen[/quote]
175 altına stop koydum aşşağıda günlüklerde bi çizgi daha var 31925 de aptalız dediysek te bu piyasaya da ben bakamam ki o kadar param yok
dun 33.000 yukarı kırılmadan shorata devam dedım
bırakın 33.000 kırılmasını deneyemedı bıle
bu da pıyasanın ne denlı zayıf oldugunu gosterır kaldı kı dow da 7600 beklentım devam edıyor
saadet,mutluluk ıcınde shorta devam :)
fıkrım degısırse YAZMAYA CALISIRIM MALUM ZAMAN YOK
herkese bol kazanclar
[quote=abka;83818]32400 uzunlarla bekliyorum..fiyat aşşağı gittikce ,göstergelere yukarı çıkıyor..[/quote]
bende longları tutuyorum, spota güvendik 300 puancık erken aldık..
Akşama 33150 den satarım
bugunde az olsun kar... :)
[QUOTE=SEREN I;83817]dolar talebi var...meri iki gün önce satmıştı....sermaye çıkışına dönmesin bu iş.....[/QUOTE]
Basbakanimizda gecenlerde IMF ye laf cakiyordu.
"Gerekirse oderiz 8 milyarlarini" diye.
Satan cikiyor, cikanlar artarsa 8 milyarda yetmez, 18 milyar da..
[quote=VOBiX;83816]Elmas değil üçlü dip gibi olmuş. Elmas olması için TOBO üstünde OBO gibi olmalı.
Hem bu elmas olsaydı aşağıda oluştuğundan yukarıya gitmesi gerekirdi.
[IMG]http://www.teknikborsa.com/yazar/images/elmas%20zirvesi.gif[/IMG][/quote]
aşağıda oluştuğunu bilmiyoruz....yükselirsek bileceğiz.....sabit fikirli olmayalım....aşağı kırarsak elmas oluverir....bu tip formasyonlar kitabi olmak zorunda değil...
[QUOTE=SEREN I;83817]dolar talebi var...meri iki gün önce satmıştı....sermaye çıkışına dönmesin bu iş.....[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;83140]milyon [COLOR="Red"][B]$[/B][/COLOR]lık dediğinize göre bu fon yabancı olabilir. T+2 günü yani [COLOR="Blue"][B]Perşembe günü dolarımı alır giderim derse Perşembe günü doalrda yukarı hareket gözlenebilir.[/B][/COLOR] Bu sefer de dolar çıkıyor diye satış gelir buraya.[/QUOTE]
Demekki vatandaş ufak ufak çıkıyor. ;)
[QUOTE=teo;83821]bende longları tutuyorum, spota güvendik 300 puancık erken aldık..
Akşama 33150 den satarım
bugunde az olsun kar... :)[/QUOTE]
he az olsun...31200 uzlaşmayla geceye kısa gireriz bizde....:)
Teknik olarak burnunu çekti haliyle, soldaki sümük dünden kaldığından kurumuş yukarı hareketlenmiyor, ama sağdaki henüz yeni olduğu için yukarı doğru hareket etti bakalım burun deliğinden içeriye girecekmi?çekiş kuvvetliyese girer heralde:..::..: bu istenmeyen bir durum haliyle...
[quote=bikmisbroker;83822]Basbakanimizda gecenlerde IMF ye laf cakiyordu.
"Gerekirse oderiz 8 milyarlarini" diye.
Satan cikiyor, cikanlar artarsa 8 milyarda yetmez, 18 milyar da..[/quote]
[B]paraya mal..mala para yetmez dostum.....[/B]
[B]özel sektör dış borç stoku 200 milyar...bu seneki ihtiyacı 50 milyar dolar....sanki kamununki türkiyenin borcu...özel sektörün değil....[/B]
[B]kavganın temeli bu zaten......lelele[/B]
[quote=mbm;83825]he az olsun...31200 uzlaşmayla geceye kısa gireriz bizde....:)[/quote]
seninle aramızda 2000 puan var, hakikatten iyi fikir, Şu sümüklüler okusa da, bir swing market dansı çekseler bize, hem göbekte atardık...
jpy yükseliyor......
sistemler salıdan beri sat da..ama 32200-400 kuv. olarak görüyorum..kanımca buradan olacak tepki 33100-200 arasına kadar gider..buna ragmen sistemin al vereceğini düşünmüyorum..oralar iyi kısa fırsatı olur..
[quote=bull market;83827]Teknik olarak burnunu çekti haliyle, soldaki sümük dünden kaldığından kurumuş yukarı hareketlenmiyor, ama sağdaki henüz yeni olduğu için yukarı doğru hareket etti bakalım burun deliğinden içeriye girecekmi?çekiş kuvvetliyese girer heralde:..::..: bu istenmeyen bir durum haliyle...[/quote]
derin bi nefes alıp içeri çekerse ve yutkunursa ne olur?
teknikler tepki zamanı diyor...................
[QUOTE=juliano;83832]derin bi nefes alıp içeri çekerse ve yutkunursa ne olur?[/QUOTE]
Bikaç gün bekleriz, bu sefer arkadan sallar nasılsa:..::..:, yön belli demek istiyorum:..::..::..:
[quote=SEREN I;83833]teknikler tepki zamanı diyor...................[/quote]
burdan tepmezse durum vahimdir.........
hexen baba nerede?..plans lazım:)
[quote=abka;83831]sistemler salıdan beri sat da..ama 32200-400 kuv. olarak görüyorum..kanımca buradan olacak tepki 33100-200 arasına kadar gider..buna ragmen sistemin al vereceğini düşünmüyorum..oralar iyi kısa fırsatı olur..[/quote]
benimde plans bu, 33150 den short denenebilir.Bunun üstü kesin longtur.
[quote=SEREN I;83833]teknikler tepki zamanı diyor...................[/quote]
ağzında bal damlıyor hocam. gerçi bizim ki ufak ama ne olur bilinmez züğürtağa diyolar ama sonuçta züğürt te olsa adam ağa. benim grefik çizgi doldu
[QUOTE=SEREN I;83828][B]paraya mal..mala para yetmez dostum.....[/B]
[B]özel sektör dış borç stoku 200 milyar...bu seneki ihtiyacı 50 milyar dolar....sanki kamununki türkiyenin borcu...özel sektörün değil....[/B]
[B]kavganın temeli bu zaten......lelele[/B][/QUOTE]
2002 de degisen bankalar kanunu geregi bankalar eskisi kadar rahat [B]"acik pozisyon"[/B] tasiyamiyorlar.
Cunki, hem cok SIKI denetleniyorlar, hem de [B]Kanuni yaptirimlar[/B] cok guclendirildi.
[B]Bunu delmenin tek yolu da "özel sektör dış borç" secenegidir derler..[/B]
Sanki [B]"eski tas, eski hamam" [/B]???
32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)
[quote=catedral;83840]32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)[/quote]
bu ayuluk çok fena, ne zaman bal görseler, hemen kapana geliyorlar,
havaya değil yere bak hele...Ayu kapanı var orada...
[quote=juliano;83838]ağzında bal damlıyor hocam. gerçi bizim ki ufak ama ne olur bilinmez züğürtağa diyolar ama sonuçta züğürt te olsa adam ağa. benim grefik çizgi doldu[/quote]
bal damlamıyor dostum...burdan dönmesi ..en azından tepki vermesi gerek...dönmezse lastik patlar........32300..ün altı dandik.............
:cool:
[quote=catedral;83840]32.325 i onlara dirensinler diye göstermedik.. Direnmeyin çocuklar boşuna..31.800 e inin siz rahat ben rahat.. Hadi bakiim okumuş çocuklar :)[/quote]
Gösterge uyumsuzlukları var bu seviyede... dönmesi gerekir ama sistem tabii ki daha AL vermedi...eğer dönemzse zaten bu kez dayanamayacak bu seviyeler...
et fiyatları 2 ayda % 20 artmış yeni haber geldi acaba bu boğaların dirençli çıkmasından mı kaynaklanıyor?
[QUOTE=juliano;83844]et fiyatları 2 ayda % 20 artmış yeni haber geldi acaba bu boğaların dirençli çıkmasından mı kaynaklanıyor?[/QUOTE]
Kese kese boğa kalmadı piyasada, arz talep dengesi bozuldu ondandır:)))
[quote=bull market;83845]Kese kese boğa kalmadı piyasada, arz talep dengesi bozuldu ondandır:)))[/quote]
32300 den öküz pardon boğa oldum bu haberden sonra fazla ortalıkta görünmesem iyi olacak herade.dng
[quote=doruk;83802][URL="http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=sreldqd95k7ixue659hv.gif"][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/sreldqd95k7ixue659hv.gif[/IMG][/URL][/quote]
sn doruk bu kademe analizi bugune mi ait yoksa yukarida yazan tarih araligi icinmi.
Bu arada yanlış anlama olmasın, benim burada sabahtır sümüklüden kastettiğim sn. parderinin metroda gördüğünü söylediği o iki adamdır, bu iki adam haricindeki tüm sümüksüzlere bol kazançlar dilerim, saygılar..
[QUOTE=Dantes;83847]sn doruk bu kademe analizi bugune mi ait yoksa yukarida yazan tarih araligi icinmi.[/QUOTE]
alış ortalama 33800lerde olduğuna göre o tarih aralığına ait olsa gerek.
[quote=Dantes;83847]sn doruk bu kademe analizi bugune mi ait yoksa yukarida yazan tarih araligi icinmi.[/quote]
O tarih aralığı için...
tepki başladı...şimdi önemli olan tepkinin boyu....
Sistemin aklı 33000 de kaldı gibi geliyor bana..