[quote=Strategist;194450]Benim yıllık sistemim 2008'den beri satta, yalnız çok işlem yaptırıyor... :..:[/quote]
hocam bu sistemin sinyallerinin tersini yaparsan guzel karlar elde edebilirsin.:D
Printable View
[quote=Strategist;194450]Benim yıllık sistemim 2008'den beri satta, yalnız çok işlem yaptırıyor... :..:[/quote]
hocam bu sistemin sinyallerinin tersini yaparsan guzel karlar elde edebilirsin.:D
[quote=enorton;194454]Abi madem kullanmayacan bana göndersene özelden ::: Cidden talibim ben kullanırım bunu, ayda 7-8 bin net var... Bence uygulanabilir... Yani ben kendimi feda ediyorum, gönüllüyüm :)[/quote]
Alla alla, forumda sistemle uğraşan abilerin bu sistem sonucunu uygulanabilir olmadını sölemesini umuyordum:D 90 işlem abi sana sadece işlem yaptırır valla
[quote=adalı54;194459]Yakında bi rakı parasıda olur diyeceksin gibi :..:[/quote]
evet ama 60 lık olacak::: tekirdağ olacak gold olacak..deyince aklıma tekir geldi..du bakayım balıkçıda varmı
Peki sistem üstatları, olaya yepyeni bir boyut katalım.
Sisteminizi 5 dk'lık ya da 15 dk'lıkta değil de tick chart üzerinde hiç denediniz mi? Yabancı forumlarda bir çok sistemci sistemlerini tick chart üzerinden çalıştırıyor ama bizde bu pek yapılmıyor. Tick yöntemiyle öğle arası durgunluk gibi durumlar grafiğe yansımamış oluyor.
Ne kastettiğim anlaşılmadıysa resimde gösterdim. Burayı seçin ve 50 gibi bir değer girin, sisteminizin performansına bir de böyle bakın. Yalnız ancak gözle kontrol edebilirsiniz, geçmişe yönelik fazla tick verisi olmaz...
[QUOTE=adalı54;194459]Yakında bi rakı parasıda olur diyeceksin gibi :..:[/QUOTE]
Benim hesabima yazsin o zaman.dng
Thracian patron bu forumda hicbirşey gizlide kalmıyor yaw :..:
[URL=http://img46.imageshack.us/i/somn.jpg/][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/4450/somn.jpg[/IMG][/URL]
saatlik bir sistem...[B]ama ms test yapamıyor(anlaşım değilim[/B])...enazından son iki aydırki şekli güzel gözüküyor...
[QUOTE=zozo;194461]Alla alla, forumda sistemle uğraşan abilerin bu sistem sonucunu uygulanabilir olmadını sölemesini umuyordum:D 90 işlem abi sana sadece işlem yaptırır valla[/QUOTE]
ya sen gönder gerisine karışma :D
ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..ama balans ayarı ile 40 işleme inse ,getirisi güzel olur..
[QUOTE=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/QUOTE]
Abi laptopla gideriz wc ye :::
[quote=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...wc ye bile zor gidersin..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/quote]
64 işlem yaptığım hafta olmuştu benim... Demek o yüzden psikolojim böyle.... :)))
[quote=abka;194468]ayda 90 işlem yatırmcıyı psikiyatri servisine aday hale sokar...[B]wc ye bile zor gidersin[/B]..komisyon ve kaymalarla birlikte karlar ucar gider..[/quote]
notebook la gidilir :D
(hiç gitmedim çünkü desktop benimkisi ::: )