Fiyat çok ama çok temkinli bir düşüş yapıyor, sanki heran yukarı tepecekmiş gibi:)
Printable View
Fiyat çok ama çok temkinli bir düşüş yapıyor, sanki heran yukarı tepecekmiş gibi:)
[quote=enorton;194510]Benim saatlikler de sat verdi 250 den, artık forumda long kalmadığına göre yükseliş başlayabilir :::[/quote]
[I]güzel kardeşim ....ne kendini nede forumu hafife alma....[/I]
[I]69.350...kısa vadeli işlemciler için stop....[/I]
[I]slow traderler özgür .....[/I]
[QUOTE=enorton;194510]Benim saatlikler de sat verdi 250 den, artık forumda long kalmadığına göre yükseliş başlayabilir :::[/QUOTE]
Benim bir portföyüm hala long:)
fiyat 15 dk alt banda gelebilirse .. gerisi gelir .. ama böyle uyuz uyuz olmaz .. üvvv ... arthuru çağıracam ... gelsin a* .. çok yattı ..:::::::::
[QUOTE=selçuklu;194511]150 175 önemli destek aşağısı uçurum bence .. bi uyuzluk var ... piyasa sert harekete gebe bence .. üvvvv ... doğru tarafta oluruz inşallah ... kısa devam şimdilik .. üvvv .. ıngaaa... ehuehhe :o:o:D:D[/QUOTE]
aslında uyuzluk yok.hep böyle yapıolar.bedava puan vermiyolar.önce uyuz ediyolar bazılarını stop ettiriyolar sonra olan oluyo.bu işte kazanırkende uyuz oluyosun kaybederkende:)) ekranlarım düşüş gösteriyo benimde 400den beri.ama ben flatim.hayırlısı olsun
yazdığımı tekrar okudumda uyuzluk varmış hehehehhe
[quote=saraylı;191565]yaa arkadaşlar,
Bu kadar başıboş forum olmaz yani..
Bu nasıl bir moderasyon anlayışıdır ve bu nasıl paylaşım ruhudur?
Okurken ,hakikaten bu adamlar VOB'da trade mi ediyorlar ,yoksa başka işle uğraşıp can sıkıntısı için sayıp döküyorlar mı diye düşünmeye başladım?
Burada bayanlar da var,benim gibi 51 yaşına girenler de!!
Ayıptır yaa...
Bu da forumun "Dalga Analizi" olsun...
:mad:[/quote]
yaw arkadaşlar adamın (lafın gelişi:)) sisteminden ekmek yiyoz içiyoz bedava yaşıyosss.lelele ama kendisi nerdedir bilmiyos üüübileniniz varsa çağırsın yaw yeni ''DALAG ANALİZİ''.dng beklyoz saraylı abimizden:::
ahhaaa ... arthur geldi sanırım ... arthur supported küskübar .. .. üvvv ..:D:D
[quote=boz ayı;194496]bugün abd..de kodamanlar konuşacak....
geithner...volcker.....
17.00..den itibaren barların boyları uzun olabilir......[/quote]
[I]bu iki kodaman aksi görüşteler...her an kavga çıkabilir....[/I]
[I]sizce kim kimi döver...geithner maliye bakanı...[/I]
[I]volcker yaşlı kurt......:..:[/I]
kırmızı daire dolmalı
[URL="http://i45.tinypic.com/fjp1eu.jpg"][IMG]http://i45.tinypic.com/fjp1eu.jpg[/IMG][/URL]
[quote=sadberk22;194521]yaw arkadaşlar adamın (lafın gelişi:)) sisteminden ekmek yiyoz içiyoz bedava yaşıyosss.lelele ama kendisi nerdedir bilmiyos üüübileniniz varsa çağırsın yaw yeni ''DALAG ANALİZİ''.dng beklyoz saraylı abimizden:::[/quote]
Küstürdük gitti Saraylı abi... Halbuki ağzını açtığı anda insan birşey öğreniyor ondan... Çok yazık... :mad:
[B][SIZE=3][COLOR=Blue]LDAHMDHASTPAÜ[/COLOR][/SIZE][/B]
(Long devam ama hiç müsterih değilim her an stop'layıp terse poz açabilirim. ü ü ü ü ü )
sayın zozo.sistemden memnunmusunuz diye merak edersem ayıp olurmu:) takip ettiğim kadarıyla sistem başarılı bir performans gösteriyo şuana kadar ama her yiğitin yoğurt yiyişi farklıdır yoğurtlar aynı bile olsa..[/quote]
est. niye ayıp olsun valla bana kazndırıdğı için genel anlamda tabi memnunum ama bu çok hızlı sinyal veren bi sistem bu yüzden çok başarılı olduğu dönmeler olduğu gibi çarpılamlarada maruz kalıyor çokça,, az sinyal verip daha istikrarlı olanla birlikte kullanıyorum,