-
[quote=Astatin;194546]Bozz,
iyi olmadı bu arthur un gelişi..bakma sen böyle kallavi durduğuna..içi boş koftinin teki o...selçuklu ile beraber kovduyduk bunu ama selçuklu patron bunu niye geri getirdi anlamadım..arthur her göründüğünde vob zirve yeniledi..üwwww
Selçuklu,
Ben 750 puan düştükten sonra gelirim:..::..: (iyi yapmadın patron bu arthuru çağırmakla..hiç hayrını görmedik..parlak hatıralarımız yok biliyosun onla..ü[URL="http://www.:D"]www.:D[/URL]
Yine Selçuklu,
Burdayım patron geldim:D:D:D[/quote]
[I]artur eski artur değil...gözlerine iyi bak....kan bürümüş ....[/I]
[I]ben korktum..arturun intikam zamanı geldi galiba ....[/I]
[I]o cüsse ..o endam... yürü be artur..........lelele[/I]
-
[quote=selçuklu;194553]::::::::: .. patron çok gülüyorum valla mesajına .. ehuehuehue :D:D:D:D[/quote]
Bu mesaj tipinin patenti sende patron... Mahkemeye versen alırsın sermayemi... :..:
-
[quote=bull market;194549]Eyle değil işin aslı galiba yaaa, laros patros un kocaoğlan kafa tutuyo arthura, arthur kıramadı kafasını, kocaoğlan bir türlü sat demedi sanırım, arthur bastırıyor ama bakalım nasip.[/quote]
Arthurun asaleti tasdik edilmiş...kocaoğlan soruşturma safhasında,kendisini
dana sanıyor,DNA testi sonuçlanmadı...
-
[QUOTE=boz ayı;194554][I]artur eski artur değil...gözlerine iyi bak....kan bürümüş ....[/I]
[I]ben korktum..arturun intikam zamanı geldi galiba ....[/I]
[I]o cüsse ..o endam... yürü be artur..........lelele[/I][/QUOTE]
yok abi ya .. dün görecektin sen gözlerinin feri kaybolmuş melun melun bakıyodu gelen geçene ... akşam boğa etinden kavurma yaptım onu yedi kendine geldi. .gözlerindeki o bakış karnını doyunca oldu . .üwwvvv .. :D:D:D
-
ahhha .. arthur effect ..
-
artur tilefon etti...abi bana inanmayanlar var...görüyorum...
ama onları utandıracam......inan bana bugün çok formdayım...
ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim dedi......
-
[B]Arthur a siparişim:[/B] 68600 e bas bugünlük bana yeter, arkası yarın yaparsın:). fazla yorma kendini:..::..:
Sanada zahmet oluyor biliyorum ama selçuklum:o iletirmisin?
-
quenn apla nerde .. kayıpmı oldu .. üvvv iyi aplaydı quenn apla .. üvvvvüüüüüü
-
[quote=boz ayı;194562]artur tilefon etti...abi bana inanmayanlar var...görüyorum...
ama onları utandıracam......inan bana bugün çok formdayım...
ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim dedi......[/quote]
[I]abi bu 69 rakkamına kıl oluyorum....[/I]
[I]66 ..ya kadar basmazsam namerdim dedi....[/I]
[I]koçum artur.....yürü be aslanım.....lelele[/I]
-
68975 flat suan uzerinde kalırsa bi cıtır long denerim yoksa tekrar Cortlarım :D
-
sistem gereği 69 dan tekrar long.. 68.800 stop olmak üzere..
-
[quote=Strategist;194463]Peki sistem üstatları, olaya yepyeni bir boyut katalım.
Sisteminizi 5 dk'lık ya da 15 dk'lıkta değil de tick chart üzerinde hiç denediniz mi? Yabancı forumlarda bir çok sistemci sistemlerini tick chart üzerinden çalıştırıyor ama bizde bu pek yapılmıyor. Tick yöntemiyle öğle arası durgunluk gibi durumlar grafiğe yansımamış oluyor.
Ne kastettiğim anlaşılmadıysa resimde gösterdim. Burayı seçin ve 50 gibi bir değer girin, sisteminizin performansına bir de böyle bakın. Yalnız ancak gözle kontrol edebilirsiniz, geçmişe yönelik fazla tick verisi olmaz...[/quote]
Ahande benim Ntickim
[IMG]http://i48.tinypic.com/2040h4.png[/IMG]