hadi artur .. vur a* ..
Printable View
hadi artur .. vur a* ..
veri beklenenden birazcık iyi....
geıthner konuşmaya başladı.........
haydi artur yakala timothy...i....
925 flat .. a* artur ..
voblatıolla
Yaw düşmüyo ki stop'layayım, çıkmıyo ki karımı alıp çekip gideyim yine gıcığa bağladı Pala...
950 kısa ..
15 dlık 1/2 börtföy kısa idi....
5 dklık da yine sat verdiğinden onuda kısaladık 950 den tehrar..yine kısa olduk..amma hiç müsterih değilm..söliim yani
[QUOTE=SaNCaKTaR;194619]cevap verdıgın için önce teşekkürler dostum..sanmıyorum pc den olsun pc kendi üretimim sistemi donduracak program daha icat edılmedıde :..: bu matriks te bi dosyalar şişiyor onların silinmesi lazım o dosyaların hangılerii oldugunu bılemiyorum. Hızlı alış yada satış oldumu yapıyor genelde rutinde yapmıyor.. sadece alarm verince duruyor 10 sn sonra geliyor. pc den değil aramak istmiyorum matriksi meramımızı anlatana kadar seans kapanır:p[/QUOTE]
O zaman abi çözüm şu bence; [B]user[/B] klasorunu yedekleyip matriksi kaldırıp tüm klasörleri silip, matriksi yeniden yuklemek... Bunu belli aralıklarla yapmak lazım o zaman :)
lem arthur adam ol .ötünü kaldır çalış lem biraz..bak yeşil kılıcı takacam sırtına ha
[quote=selçuklu;194641]950 kısa ..[/quote]
Akşam pozisyonunu , kapanmadan en geç 5 dk önce yazar mısın?.boks.
Yarınki gapı tahmin edeyim...kom
öfff .. sıkıldım .. düşecekse düşsün çıkacaksa çıksın .. a* ** .a* * *a*a**** *a**a*a*a ****** *a*a************* *****a**** **a**a****a*a**a**
[QUOTE=excali;194627]veri lazım mı abi?
verici geldi abi..::::::[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;194628]veri gelmedimi?[/QUOTE]
Data beklerken datacı geldi. .dng