[quote=boz ayı;194659][I]artur bu boru değilll...[/I]
.lelele[/quote]
yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::
Printable View
[quote=boz ayı;194659][I]artur bu boru değilll...[/I]
.lelele[/quote]
yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::
omuzladı resmen pıyasayı yuvarlanmasın deyu aga :)
[QUOTE=Astatin;194650]ulem arthur..adam diilsin..sana acıyıp besleyende suç.. la bi defol git... :)[/QUOTE]
a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...
[quote=selçuklu;194663]a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...[/quote]
Arturda çoşku yok bence.. daha çoşkulu bi ayı lazım :::
[quote=selçuklu;194663]a* arturun patron .. oyuncak koftiden ayı işte .. .. senin yeğenin gözü tutmamıştı zaten ilk gördüğünde bilmişti .. ne halt olduğunu ...[/quote]
aynen patron..ne düttürü borazanmış bu artur patron ya..kov gelmesin bir daha ****yi...postundna utansın lem..görende bi halt sanıyor...:o:o:D
[QUOTE=nunu;194661]yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::[/QUOTE]
cinli trader arkidiş ne diyor? Dow için deel VOb için.:confused:
[quote=nunu;194661]yaf boz ayi hani uc gun boyunca yukselecektik, noldu daaaa?:::[/quote]
sanırım yanlış anlamışssın nunu....3 gün sonra düşüş başlayacak dedim..
benim teknikler ve zaman simülasyon bu iş cuma gibi biter diyor....
yanılırsak parasını öderiz...pozisyon 3/4 şort.....
yanarız çıra gibi nunu......;)
Düşmez bir süre daha bu VOB..
68950 ve 68975 Long A****..
[QUOTE=excali;194657]Abi,
yanlış anlama. Hani gap ,hep senin pozisyonun aksi yönünde oluyo ya. Ondan istifade edeyim dedim...kom[/QUOTE]
yok ptron anladım zatende ...işte belli değil daha .. ama niyetim ya kısa ya flat şimdilik .. :o:o:o
geceye şort...........
sabah artur ve ben cephedeyiz....
1000 puan gap isteriz.....yoksa söke söke alırız..........
itirazı olan.........
[quote=VOBiX;194666]cinli trader arkidiş ne diyor? Dow için deel VOb için.:confused:[/quote]
sakine'yi begenmedi, no comment diyor:::
eğer burası zirveyse böyle üçlü tepe mi olur yawf.. zirvelerden keskin dönüşler olur benim bildiğim...dng