istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....
Printable View
istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....
[QUOTE=zozo;194716]istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....[/QUOTE]
Çalışmamanın da en güzel tarafı bu işte :D
toma bak hevalanmış..kaşınıyo..
sazan..bu yangel yat güzelmiş..hanki periyot daha iyi..15 dak iyi gibi geldi..ama stop yazıyo bar sonunda sürekli ..
80.000'e olan hareketimiz bugün teknik bir arızadan dolayı yarım kalmıştır. Amerikadan getirttiğimiz Dow ve Jones isimli iki teknisyen şu an arızayı gidermekle meşguldür. Yarın yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz... ;)
[quote=enorton;194717]Çalışmamanın da en güzel tarafı bu işte :D[/quote]
ah be abim nerde bizde o durumlar, ömür geçiyor valla trafikte :mad:
bu kardevam ederse yarın evdeyım
temın arabayı goremedım
bu gıdışle kısalar badem olur
yarın uzunlar bır mılyon çıcek açar
[quote=unlimitted;194712]abi bugün bu forumda olan bir arkadaşa dedim ki, 1,5880'i aşağı kırarsa stoplamak gerekir. ama eğer orayı görmezse, bu iş çok ciddi seviyelere gidebilir ve çok güzel kar bırakabilir.
kaç gördü en düşük?
1,5904.
ben kaçtan stopladım? 1,5904. yalan yok.
niye dediğim noktada değil de 1,5904'te stopladım? bilmiyorum. basiret bağlanması mevzusu işte...
foreks tarihimin en ağır darbesiydi. 20 dakika sonra 1,5970 seviyesine gelmesi ise ayrı bir tarihi konuydu. :)))
önümüzdeki maçlara bakmaktan başka yapacak birşey yok.
çalışan adamın hafta içi kartalkayada ne işi var yaw. patron adamlarla karıştırdın beni heral. :D[/quote]
dow bu hafta 70500 ü görür de ben de 69.400 uzunlarımı çıkarsam pazardan itibaren kartal oteldeyim...benimle inecek, atlayıp ,zıplayacakları beklerim...:))
şu ana kadar bır çok verı yayınlandı ama konut verılerının bu kadar ıyı algılandığını gormedım
ne verıymış
hiç dikkat ettiniz mi bir haftadır seans sonu ne tarafa doğru kasarlarsa ertesi sabah tersi yönünde gap oluyor..
[quote=ATHLON;194724][B]dow bu hafta 70500 ü görür[/B] de ben de [B]69.400 uzunlarımı çıkarsam[/B] pazardan itibaren kartal oteldeyim...[COLOR=red]benimle inecek[/COLOR], atlayıp ,zıplayacakları beklerim...:))[/quote]
Akıl oyunları...:)
[quote=EMEKDAR;194728]Akıl oyunları...:)[/quote]
:)...sihirbazın yönlendirmesi...boşluğa doğru...