-
[quote=Cerphin;194727]hiç dikkat ettiniz mi bir haftadır seans sonu ne tarafa doğru kasarlarsa ertesi sabah tersi yönünde gap oluyor..[/quote]
Son 4 aydır bunu ben de gözlemliyorum. Sabah gap'i sıkça dünkü son hareketin tersine oluyor. Bunu Dow'un son zamanlarda hep U çizmesine bağlıyorum. Seansa hangi yönde başlarsa tersi yöne dönüp bitiriyor. Biz açılışını fiyatlayıp kapatıyoruz, bir sonraki sabah da kapanışını fiyatlıyoruz.
-
[quote=zozo;194716]istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....[/quote]
sen yukarıdaki mesajı yazdığında işyerinden çıkmış olan bir adam, evine şimdi geldiyse ne eder yaklaşık 3 saat (nırmalde bu en fazla 45 dakikadır)..way**...aynalar bile kar-buz tuttu, körleme sağ sol geçişleri, zincirlikuyuda araba kaydı falan, köprü rüzgarda salıncak gibi sallanıyor v.s. neyse bizim durum iyiymiş yine..TEM otoyolu tamamen durmuş, yüksek yerler mafiş...
yarın işe gidebilsek bari buzleyin olmasa..hafta içi evde durunca psikolojim bozuluyor..işyeri iyi..ü[url]www..çalışmak[/url] da iyi....
-
[quote=Strategist;194730]Son 4 aydır bunu ben de gözlemliyorum. Sabah gap'i sıkça dünkü son hareketin tersine oluyor. Bunu Dow'un son zamanlarda hep U çizmesine bağlıyorum. Seansa hangi yönde başlarsa tersi yöne dönüp bitiriyor. Biz açılışını fiyatlayıp kapatıyoruz, bir sonraki sabah da kapanışını fiyatlıyoruz.[/quote]
PALA kucağını akşamdan hazırlıyor diyelim:..::..:
-
[quote=QUEEN;194718]toma bak hevalanmış..kaşınıyo..
sazan..bu yangel yat güzelmiş..hanki periyot daha iyi..15 dak iyi gibi geldi..ama stop yazıyo bar sonunda sürekli ..[/quote]
apla, siz Sazan la nickleri değişin istersen:..::..::..::..:Daha doğrusu, sen onun nikini al :)
-
[QUOTE=ATHLON;194724]dow bu hafta 70500 ü görür de ben de 69.400 uzunlarımı çıkarsam pazardan itibaren kartal oteldeyim...benimle inecek, atlayıp ,zıplayacakları beklerim...:))[/QUOTE]
somestr bıtse kalmalı gıtcem de kartal otele.. bakalım dort gozle beklıyoz :)) bıde tabı aga para bırakırsa hesapta :P ılıgımı somurdu hala doymadı serefsız :)
-
gız.. çok güzel sistem asti..varmı böyle ..ben böyle istiyorum..aşık oldum..bakıp duruyorm..hayal kuruyorum..makyajlı ondan mı aşık oldum..heehh
-
dow 10500 kapatır yarın shortlar badem olur (kışkırtma)
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;194620]gız bellide yarın GAP olsa belli olan STOP badem olur :::
he? nabeer?[/QUOTE]
çayın yanında badem yiyerek dow'u izlemek harika oluyormuş yawf..:::::::p
şimdi diyeceksin ki; dow'u %1 artı görünce dili çıktı bunun..:..: yok vallah mesajını yeni gördüm..
-
[quote=Astatin;194731]sen yukarıdaki mesajı yazdığında işyerinden çıkmış olan bir adam, evine şimdi geldiyse ne eder yaklaşık 3 saat (nırmalde bu en fazla 45 dakikadır)..way**...aynalar bile kar-buz tuttu, körleme sağ sol geçişleri, zincirlikuyuda araba kaydı falan, köprü rüzgarda salıncak gibi sallanıyor v.s. neyse bizim durum iyiymiş yine..TEM otoyolu tamamen durmuş, yüksek yerler mafiş...
yarın işe gidebilsek bari buzleyin olmasa..hafta içi evde durunca psikolojim bozuluyor..işyeri iyi..ü[URL="http://www..çalışmak"]www..çalışmak[/URL] da iyi....[/quote]
Ben bu İstanbulun taaaaaa a***** av***** *******.
3 saat 28 dakika süren bir yolculuktan sonra evime geldim.
Fuc****.
Benzine derhal %100 zam istiyorum. Belki bir miktar araba eksilir.
-
[quote=Astatin;194731]sen yukarıdaki mesajı yazdığında işyerinden çıkmış olan bir adam, evine şimdi geldiyse ne eder yaklaşık 3 saat (nırmalde bu en fazla 45 dakikadır)..way**...aynalar bile kar-buz tuttu, körleme sağ sol geçişleri, zincirlikuyuda araba kaydı falan, köprü rüzgarda salıncak gibi sallanıyor v.s. neyse bizim durum iyiymiş yine..TEM otoyolu tamamen durmuş, yüksek yerler mafiş...
yarın işe gidebilsek bari buzleyin olmasa..hafta içi evde durunca psikolojim bozuluyor..işyeri iyi..ü[URL="http://www..çalışmak"]www..çalışmak[/URL] da iyi....[/quote]
vay be erken yazmıştım mesajı buna rağmen çok kalmışın yolda, tekirdağ istanbul kapanmış a...***** tem pert dışarda 50 milyon araba varmış gibiydi, araba hasar görmesini göz önüne alarak vadi yollardan kaçtım erken çıkmama rağmen ve allahtan yakın ev..
ps: biraz evvel sigara almak için markete gidiim dedim evden 5 dakka dışarı çıkmamla eve girmem bir oldu feci rüzgar var sibirya a...***
-
İmdi, Bugün verdiğim sistemde bir hile var. VOBIX belirtmiş ben de belirteyim.
REF'li kısımlar - ile gösterilmediği için geleceği görüyor.
Dolayısıyla, mevcut bardaki kapanış, 3 bar sonraki kapanışın (grafikte olmayan , gelecekte gerçekleşecek) altında ise LONG pos (SHort için vice versa) alıyor.
Zaten o yüzden hayal sistemi dedim. Kullanmayınız, zarar edersiniz. Bir an inananlar güzel hayaller kurmuşlardır.
Ama bu sistemi temel alıp, önce hatasını inceleyip (geleceği görme), hatasını (zayıflığını) bir güce çevirip, sonra onu 5 dk'lık grafiklerde karlı bir sistem yapma konusunda hevesli iseniz ve bir sistemin nasıl yanlışları teşhis edilip, benim sizlerle paylaştığım içtenlik ve sır saklamama temelinde verdiğim bilgilere sizlerde katkıda bulunacaksanız bu hatalı ve son derece basit sistemi geliştirmeye çalışabiliriz. Arzulu olanlar bu mesaja teşekkür butonuna tıklasın. 50+ teşekkür varsa , ben de temeli atarım , geliştirmeyi hep birlikte yaparız.
AGREE ?
[IMG]http://www.yeniresimler.com/data/media/439/beyin_olimpiyatlari.gif[/IMG]
-
[QUOTE=sazan;194744]İmdi, Bugün verdiğim sistemde bir hile var. VOBIX belirtmiş ben de belirteyim.
REF'li kısımlar - ile gösterilmediği için geleceği görüyor.
Dolayısıyla, mevcut bardaki kapanış, 3 bar sonraki kapanışın (grafikte olmayan , gelecekte gerçekleşecek) altında ise LONG pos (SHort için vice versa) alıyor.
Zaten o yüzden hayal sistemi dedim. Kullanmayınız, zara edersiniz. Bir an inananlar güzel hayaller kurmuşlardır.
Ama bu sistemi temel alıp, önce hatasını inceleyip (geleceği görme), hatasını (zayıflığını) bir güce çevirip, sonra onu 5 dk'lık grafiklerde karlı bir sistem yapma konusunda hevesli iseniz ve bir sistemin nasıl yanlışları teşhis edilip, benim sizlerle paylaştığım içtenlik ve sır saklamama temelinde verdiğim bilgilere sizlerde katkıda bulunacaksanız bu hatalı ve son derece basit sistemi geliştirmeye çalışabiliriz. Arzulu olanlar bu mesaja teşekkür butonuna tıklasın. 50+ teşekkür varsa , ben de temeli atarım , geliştirmeyi hep birlikte yaparız.
Agree.?
[IMG]http://www.yeniresimler.com/data/media/439/beyin_olimpiyatlari.gif[/IMG][/QUOTE]
ha ha ha..ne mutfaklar yaptırma hayalleri kurmuştum...dngişte ben böyle sistem istiyodum..hehe