-
[quote=QUEEN;194745]ha ha ha..ne mutfaklar yaptırma hayalleri kurmuştum...dngişte ben böyle sistem istiyodum..hehe[/quote]
Sevgili Queen,
İlk sistem işine girdiğimde ciddi karışık bir sistem yazdım. Sistem müthiş ama ben oynuyorum oynuyorum kaybediyorum. Fakat getirisini görünce kurduğum hayalleri hala unutamadım. Sonra eşim hatayı farketti yoksa uzun bir süre daha kaybederdim herhalde.:)
-
[b]son dakika... Meclis'te akp'liler ile mhp'liler yumruklaştı...[/b]
-
[QUOTE=sazan;194742]Ben bu İstanbulun taaaaaa a***** av***** *******.
3 saat 28 dakika süren bir yolculuktan sonra evime geldim.
Fuc****.
Benzine derhal %100 zam istiyorum. Belki bir miktar araba eksilir.[/QUOTE]
Abi benzine %100 zam yerine istanbullular kentin çalıştığı yakasında ikamet etse ya da ikamet ettiği yakasında çalışsa diye temennide bulunsak daha iyi olmaz mı :)
-
[QUOTE=sazan;194746]Sevgili Queen,
İlk sistem işine girdiğimde ciddi karışık bir sistem yazdım. Sistem müthiş ama ben oynuyorum oynuyorum kaybediyorum. Fakat getirisini görünce kurduğum hayalleri hala unutamadım. Sonra eşim hatayı farketti yoksa uzun bir süre daha kaybederdim herhalde.:)[/QUOTE]
bende zigzag la trade ettim ..hemen 1650 puan aldım:::..sonra..baktım..siliyo sinyali..biraz zarar ettim.. bıraktım..geçmişi süperdi ama..:..:
-
[quote=Cerphin;194300]cık.. bence Ali ile bir bağlantısı var dayı'nın..:..:[/quote]
kerpeten ali dayının çocuğu diyorlar :..:
kime çektiyse artık kerata :::
-
[quote=enorton;194748]Abi benzine %100 zam yerine istanbullular kentin çalıştığı yakasında ikamet etse ya da ikamet ettiği yakasında çalışsa diye temennide bulundak daha iyi olmaz mı :)[/quote]
Kız kulesinin bana kiralanmasını istiyorum o zaman. :::
Eşim Anadolu yakasında çalışıyor , kızım Anadolu yakasında okula gidiyor.
Benim iş Avrupa yakasında. (Ben taviz verdim onları keyfi için)
Ama yeter taviz yok artık. Vergi gelirleri artsın bütçe deliği dolaylı vergilerle (direk vergiler = allah rahmet eylesin) kapansın, benzüne zam isterük. Ve ayrıca, göprülerde çok ucuz ona da zam isterük. Ayrıca trafik sorunu da çözülür. :::
Zamanında bir Milli eğitim büyüğümüz ne demişti : (trafik çözümüyle aklıma geldi)
Okullar olmasaydı ben süper yönetirdim.
-
[quote=QUEEN;194749]bende zigzag la trade ettim ..hemen 1650 puan aldım:::..sonra..baktım..siliyo sinyali..biraz zarar ettim.. bıraktım..geçmişi süperdi ama..:..:[/quote]
Benim zamanımda (10+ yıl önce) grafiklere sinyal koy sonra sinyal yok olsun olmadığından farketmem, biraz zor olmuştu. Hatta bir zamanlar, grafikleri elle çizerdim yahu. (1986'lı yıllardı sanırım. Ciddi yaşlanmışız yahu)
-
vadeli kapanışa göre dow 0,43+ kapadı. ayrıca tebrik ederim dow kapandıktan sonra fdowa aralıksız çaktılar şu an vadeli kapaışa göre en son + 20 civarıydı fdow sabah ne olur bilinmez ama longlar badem olabilür shortlar zaten bademdi aynı yerde açılır geziniriz gibi
-
[QUOTE=enorton;194747][b]son dakika... Meclis'te akp'liler ile mhp'liler yumruklaştı...[/b][/QUOTE]
Aha koy +500 puan daha... .dng
Geçen kim demiş asker hükümet birbirine girmiş borsamız coşuyor diye o hesap işte.
-
[QUOTE=enorton;194748]Abi benzine %100 zam yerine istanbullular kentin çalıştığı yakasında ikamet etse ya da ikamet ettiği yakasında çalışsa diye temennide bulunsak daha iyi olmaz mı :)[/QUOTE]
olmaz çalışılan yerlerde konutlar ve kiralar pahalı bu yüzden kiraların ucuz olduğu yerlerde yaşayıp pahalı olduğu yerlerde çalışıyorlar. .dng
-
gün boyu dışardaydım,açılışı tv den izleyebildim..
68700 stop patlamamış..
68400 longlarla yola devam..
biz kapanırken dow hangi seviyelerdeydi bilmiyorum ama sabaha kuvvetli açılış ihtimali yüksek gözüküyor..
bu arada digi yayını fısladı.amma alışmışız bu tv ye yahu..
kış olmadı bu sene diye diye kışıda getirttik sonunda :)
iyi kar yaptı bursaya akşamüstünden beri..
-
[QUOTE=sazan;194751]Kız kulesinin bana kiralanmasını istiyorum o zaman. :::
Eşim Anadolu yakasında çalışıyor , kızım Anadolu yakasında okula gidiyor.
Benim iş Avrupa yakasında. (Ben taviz verdim onları keyfi için)
Ama yeter taviz yok artık. Vergi gelirleri artsın bütçe deliği dolaylı vergilerle (direk vergiler = allah rahmet eylesin) kapansın, benzüne zam isterük. Ve ayrıca, göprülerde çok ucuz ona da zam isterük. Ayrıca trafik sorunu da çözülür. :::
Zamanında bir Milli eğitim büyüğümüz ne demişti : (trafik çözümüyle aklıma geldi)
Okullar olmasaydı ben süper yönetirdim.[/QUOTE]
Abi ben Beylerbeyinde otururken 5 yıl Bahçelievlere gittim Marmara Üniversitesine... Her gün köprüde yaşadığım o otobüs çilesini anlatamam... 500T otobusleri vardır mesela Tuzla - Cevizlibağ... Adam Tuzladan biniyor cevizlibağda iniyor ordan bir otobus daha Sefaköy e işe gidiyor :) Aradaki mesafeye bak... Ya da Sarıgaziden binip İkitelliye işe gidiyor, tıkış tepiş otobüslerde saatlerce... Benzin 20 Tl olsa da bu böyle... Bence bu işte bir yanlışlık var...
İstanbulun en büyük sorunu şehrin içersinde küçük şehirciklerin olmayışı... Yani sarıgazide, sultanbeylide oturan kişinin o civardan çıkmaması için orada iş alanı yok... Ya da üniversiteler mesela, tek bir kampus yerine heryere dağılmışlar... Neyse konu uzun ve kanayan yara ama köprü zammı ya da benzin zammı çözmez bu olayı... Daha derin, temel değişimler lazım...
Diğer büyük kentler örnek alınmalı bence, mesela Londrada durum nasıldır? Şehrin taşrasında oturanlar hergün yaklaşık 50-60 km yol tepip işe mi gidiyorlar yoksa yaşadıkları yerde çalışma imkanları mı var? Ya da kurulan fabrikaların, iş alanlarının çevrelerinde yaşam alanları mı planlanmış? Okulları, hastaneleri, sosyal tesisleri mi var hemen yanıbaşlarında...
Herşeyimiz sorun, mesela ümraniye'de kaymakamlık, adliye, belediye binası ilçenin dört bir ucuna dağılmış... Herbirinin arası yarım saat... Bu trafik demek değil midir aynı zamanda ?? Neyse çenem düştü yine :)