[QUOTE=Strategist;194768]Dow amcanın kulübesinde fraktalik alım baskısı seziyorum... Hayal görüyor da olabilirim...[/QUOTE]
bole de olabilüüüü :) tamamen uydurma bi senaryo :) nere baksam bunu goruyorum...
Printable View
[QUOTE=Strategist;194768]Dow amcanın kulübesinde fraktalik alım baskısı seziyorum... Hayal görüyor da olabilirim...[/QUOTE]
bole de olabilüüüü :) tamamen uydurma bi senaryo :) nere baksam bunu goruyorum...
[quote=Strategist;194773]Sadece hisse senedi alınırsa sıfır. Detaylı haber var Matriks'de...
MATRIKS HABER'den...
--------------
STOPAJDA YERLI YABANCI ESITLENECEK - MILLIYET
-MATRIKS-[/quote]
Ben de onu demek istedim zaten. Yani; hisselerdeki yabancı takas oranı düşmesi, stopaj ile alakalı[I][U] olmamalı[/U][/I] diye düşünüyorum..
Teprik ederim..:D
RSI'daki trend çizgisi kırılımları da en az fiyat grafiğindeki trend çizgisi kırılımları kadar önemlidir...
[quote=Kennym;194774]bole de olabilüüüü :) tamamen uydurma bi senaryo :) nere baksam bunu goruyorum...[/quote]
[U][I]Kafayı yemiş düşler[/I][/U] nick'li arkadaşımızdan bu konuda ders almalısın , bence..:D
Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Benim matriks bugün iyice costu, daha acilista kilitlendi!
Kactan actik?
Herkese günaydın ve hayırlı işler...Dün akşam kapanışa dogru paylaştıgım öngörüme uygun olarak 68.275 maliyetli LONG'ları 69.500'den kapattım ve beklemeye geçtim...Birazdan da gördügüm bir kaç şeyi ve destek-direnç seviyelerini yazacagım.Bol kazançlar...
[quote=thracian;194780]Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Kactan actik?[/quote]
69500-69525 şu anki kademeler
[quote=thracian;194780]Günaydin arkadaslar,
bol kazanclar...
Kactan actik?[/quote]
69.350'den açtı, şu an 525... Tabi az sonra açılış çubuğu komple değişebilir, matriks bu...
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar
Cümleten Günaydın, Kimdir bu Garanti Bankasındaki manyak? 5000 long açtı sabah sabah..
[QUOTE=Strategist;194784]69.350'den açtı, şu an 525... Tabi az sonra açılış çubuğu komple değişebilir, matriks bu...[/QUOTE]
Grafikteki açılış fiyatı 350 mi? Bir de tahtada geçen ilk işlem 425 mi? Ben şimdi açtm matriksi benim veriler daha güncellenmedi de :)
[QUOTE=excali;194777][U][I]Kafayı yemiş düşler[/I][/U] nick'li arkadaşımızdan bu konuda ders almalısın , bence..:D[/QUOTE]
senaryo dersi mi veriyo usta ? yoksa hakkaten EW dersı fılan mı :)